Neskutečně ukecaný chlap

Anonymní
21.4.23 18:08

Neskutečně ukecaný chlap

Krásný den, máte někdo také tak neskutečně ukecaného chlapa? Já už jsem z něj poslední dobou na větvi, ne že bych to nevěděla než jsem si ho vzala, dříve mi to nevadilo, ale postupem času mi to vadí čím dál tím víc. Dám příklad dnes jsme byli u tchýně nepustil téměř nikoho k řeči, děti ho pak překřikují a já už raději mlčím a tiše trpím. Přijedeme domu, jdeme na zahradu, ani jsme tam nedošli, zakecal se s dalším člověkem. Jdeme zpátky s tím samým člověkem kecá znovu. Jdu tedy domu sama s dětmi. Minulý víkend tu byli známí a prostě nás nepustí ke slovu. Já už vzteky bouchla 😔 ale stejně je to k ničemu a vždycky znovu nanovo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
21.4.23 18:11
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
21.4.23 18:11

PMS na obzoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
21.4.23 18:21

No ty kraso. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
21.4.23 18:25

Hele to se s ním rozejdi. To je taková katastrofa že ten člověk není pro vztah… Fakt tě lituji… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 18:36

A já tě docela chápu :lol:. Na rodičáku jsem si zvykla, že kromě dítěte nemusím s nikým moc mluvit, takže když jsem teď někde ve společnosti, klidně celou dobu mlčím a nevadí mi to. Dřív jsem byla komunikativní určitě víc. Za to můj manžel diskutuje hrozně rád, i o věcech o kterých toho moc neví a zásadně se staví do opozice, což je vždycky hrozně,,fajn", zejména když diskutuje s jeho nebo mojí mámou, které obě mají taky patent na rozum :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1194
21.4.23 20:21

No to musí být peklo :mrgreen: strčila bych mu roubík do huby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
21.4.23 21:05

Mám a někdy mě to fakt rozčiluje :lol: hlavně v sobotu má vždycky telefonovací den, vola treba brachovi nebo některému z kamosu nebo rodičům, hovor na půl hodiny a sděluje jim to samy, strasne u toho rve a není před tím úniku :P pak vyleze ven, ze něco udela, tam je soused, tak jede znova a udela prd a pak si stěžuje, ze to nemá udělaný :lol: nejlepší je, když začne telefonovat, když máme někam jít, ja balim chystám litam a on musí sdělit kamarádovi, jak Koukal na YouTube na video, jak se pěstuje vinná réva :zed: :lol: A když je v razi a povídá a ja chci něco říct, tak Smolík pacholik a musím ho kolikrát zastavovat, ze mluvím :roll: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42339
21.4.23 21:06

Připomíná mi jednu sousedku, ta otevřela hubu vždycky dřív než oči… Bylo to peklo. Její muž, teď po její smrti, sedává na lavičce, nemluví, usmívá se a chválí si to krásný ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.4.23 05:56

Mám doma a nevadí mi to. Jsem sama hrozně ukecaná. Exmanžel mluvil málo, vedla jsem monolog, to bylo někdy peklo. Kolikrát jsem si mohla i odpovídat sama na otázky.
Teď mám melivo, co jede 40 minut z práce a volá mi a mluvíme, než dojede před barák.
Ale oba jsme typy, co pustí druhého ke slovu. Takže úplně to okolí tím netrpí :mrgreen:
Jsme si vědomi své ukecanosti. Moje babička dokud žila, tak mi párkrát řekla, abych už odešla, že ji bolí hlava ze mě. Ale druhý den, když jsem neměla čas s ní kecat, tak mi zas řekla, že jí nic nepovím. :mrgreen:
S chlapem se vymelem navzájem. A pak je dobrá sousedka, koupili zde barák před 4 lety a to je obstojný malér, když se potkáme u plotu. Naše děti spolu chodí do třídy a kamarádí se a tak je témat k mluvení moc. :mrgreen: nebo když ten můj se zakecá s jejím chlapem nebo všichni dohromady a do toho všechny děti přebíhají že zahrady na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11424
22.4.23 08:11
@Cucajz píše:
No to musí být peklo :mrgreen: strčila bych mu roubík do huby :mrgreen:

Ja cetl rohlík:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.4.23 08:28

Ne, nemám, nesnesla bych to. Tyhle tlachaly nesnáším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
22.4.23 08:38

Můj manžel je extrémně společenský, taky se s každým dává do řeči, hodně telefonuje, je ukecaný, i jeho práce je hodně o komunikaci. Ale doma naštěstí moc nemluví, neb si potřebuje odpočinout od toho celodenního kecání, takže doma je klid. Někoho, kdo mi vykecá díru do hlavy, bych vedle sebe nesnesla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
22.4.23 08:49
@Betty MacDonald píše:
Připomíná mi jednu sousedku, ta otevřela hubu vždycky dřív než oči… Bylo to peklo. Její muž, teď po její smrti, sedává na lavičce, nemluví, usmívá se a chválí si to krásný ticho.

Ráno jsem se vzbudí a myslel jsem si, že jsem ohluchnul. Všude takové božské ticho. 8o
Pak jsem si uvědomil, že Kača není doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
22.4.23 08:50
@Anonymní píše:
Krásný den, máte někdo také tak neskutečně ukecaného chlapa? Já už jsem z něj poslední dobou na větvi, ne že bych to nevěděla než jsem si ho vzala, dříve mi to nevadilo, ale postupem času mi to vadí čím dál tím víc. Dám příklad dnes jsme byli u tchýně nepustil téměř nikoho k řeči, děti ho pak překřikují a já už raději mlčím a tiše trpím. Přijedeme domu, jdeme na zahradu, ani jsme tam nedošli, zakecal se s dalším člověkem. Jdeme zpátky s tím samým člověkem kecá znovu. Jdu tedy domu sama s dětmi. Minulý víkend tu byli známí a prostě nás nepustí ke slovu. Já už vzteky bouchla 😔 ale stejně je to k ničemu a vždycky znovu nanovo

To je na rozvod. Já bych se zbláznila. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová