Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Adidas má různé vůně. V Teta drogerie jsem koukala jsou slevy -50%. Dá se koupit i za 180kč ![]()
@Verun83 @Tichošlápek Škoda té ceny, ale 1000 Kč do toho nedám. Tohle je jen takový „vedlejší“ dárek a partner si na vůně a podobné věci nepotrpí, nějakou hodně kvalitní by ani neocenil.
Mrkni na znacku Str8. Podle me dobrej pomer kvalita/cena. Myslim, ze Str8 Oxygen je svezi vune, cerna je sladsi, korenena. Za 300,– zazraky nesezenes
Nebo nejakou Adidasku, tu jsem kupovala byvalemu priteli a vim, ze taky byla svezi a ne sladka. Ale konkretni nazev nevim.
Jinak taky doporucuju zajit do Tety, tu Str8 jsem kupovala brachovi asi za 174 Kc, s jejich kartickou. A meli tam vic slev na vonavky.
Zelená Puma nějaké malé množství stojí možná do 300 Kč. Jinak dam tip do budoucna, pokud bys chtěla investovat Chanel Allure Homme Sport.
Partner si přeje pod stromeček parfém/toaletní vodu, nejradši bych byla, kdyby si vybral sám, ale to nechce. Vůně by měla být nějaká svěží, nesladká.
Nemáte nějaký tip, co třeba používají vaši chlapi? Když je učichávám, tak po 3. druhu mě začíná bolet hlava, takže bych šla radši najisto…
Cenu si představuji do 300 Kč, ale v drogeriích teď mají hodně slev, takže klidně dejte tip i na dražší, třeba bych ji někde sehnala výhodněji.
Anonym - aby mě partner nepoznal. Díky