Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zkus se podívat na rtěnky s označením tint. To jsou ty tekuté. Ty by se měly vsáknout do rtů a tím pádem na rtech drží.
Tady tyhle jsou dobrý a dělají je i v tech bezovych odstínech. Aspoň teda doufam, mám jich doma několik, ale dlouho jsem novou nekupovala a ani jsem se nedívala co teď mají v nabídce. Vydrží celý den, pokud nejíš něco mastnýho. Jen je potřeba ji po aplikaci za chvilicku obtisknout do kapesníku aby ti nespinila skleničky atd. Pak ještě je dobra na vydrž od Dermacolu ta 16 H, ale tam moc bezovych odstínů na vyber není. A ani není matná když si na to das ten lesk (ten to víc zafixuje). Tu teď dělají v takovým placatějším balení, ale ty jsem ještě nevyzkousela, jen ty kulatý na foto. Jo, ale je otázka co tím neslíbatelna myslis.
Každopádně tyhle 2 vydrží pěkný dlouho, ale na nejaky extra dlouhý líbání jsem je teda nezkousela 😁
Dermacol nebo Loreal, ale já s tím mám hrozný problém, že mi to strašně vysušuje rty. ![]()
@circus podepisuju se pod maybelline Matte ink. Teď jsem po letech kupovala novou a stále super vydrž. Ráno dam a večer je problem to odlicit. Akorát je matná takže rty jsou suché. Me to nevadi. Vyber barev teda je omezeny, ale da se vybrat
Dobry den, mela jsem rtenku koupenou pres net znacky nuskin, nekde jsem se docetla ze uz se nedelaji..a ja nevim jakou jinou si koupit trreba v drogerii? Nejakou lepe dostupnou libi se mi matne bezove, hnede, svetle ruzove spis takove jako pletove…Ale v drogerii jsem neslibatelnou neobjevila. Vite o nejake? Z drogerie mi zadna dlouho nevydrzela, nebo lepila, nevonela spis naopak…dekuju