Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ikente píše:beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
Já teda nevím, ale co se vrátit k včerejší docela zábavné příjemně odlehčené debatě a nechat tady toho štastného, kultivovaného a inteligentního pána jít si číst nějaký server, kde by se nemusel zabývati spodinou národa, hm?Takže dámy, jaký byl právě končíčí víkend? U nás takový nějaký. Mužík byl v práci, chodil domů pozdě pozdě, takže jsme si dny vynahrazovali v noci. Dneska už jsem z toho dost nevyspalá a podrážděná a utahaná, ale stejně vím, že neusnu dokud mi nezašeptá do ucha dobrou noc![]()
. Ještě k tomu je malá pořád nemocná a tak jsme seděly doma, i když venku už bylo docela krásně. A dneska už to nudilo i pejsky, takže si Áda skoro rozkousala příšerně drahý pelech, ale naštěstí už jsem na ni napojena a cítím, když vyvádí něco co nemá a nemusím ji ani vidět.
Pak to vypadalo asi takto: http://www.stream.cz/…-vyslech-psu
Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.
Ikente píše:
to bylo na mě?
Počkej, počkej…moc netancuj…já doufám, že to bylo na mě!!!! ![]()
beckie píše:Ikente píše:Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
Já teda nevím, ale co se vrátit k včerejší docela zábavné příjemně odlehčené debatě a nechat tady toho štastného, kultivovaného a inteligentního pána jít si číst nějaký server, kde by se nemusel zabývati spodinou národa, hm?Takže dámy, jaký byl právě končíčí víkend? U nás takový nějaký. Mužík byl v práci, chodil domů pozdě pozdě, takže jsme si dny vynahrazovali v noci. Dneska už jsem z toho dost nevyspalá a podrážděná a utahaná, ale stejně vím, že neusnu dokud mi nezašeptá do ucha dobrou noc![]()
. Ještě k tomu je malá pořád nemocná a tak jsme seděly doma, i když venku už bylo docela krásně. A dneska už to nudilo i pejsky, takže si Áda skoro rozkousala příšerně drahý pelech, ale naštěstí už jsem na ni napojena a cítím, když vyvádí něco co nemá a nemusím ji ani vidět.
No právě, tak to cítim, hrozně bych chtěla, abychom se rozrostli nejen o dalšího prďolu, ale i o pejska a z toho videa a Vašeho psaní cítim, že i když je to fakt průser, tak to ti boží čumáci prostě timhle přebijou.
lišák Ben píše:
Paní Kelišová, budu si chodit, kam uznám za vhodné , číst, co uznám za vhodné a reagovat tehdy, když i to uznám za vhodné.Web , který má v názvu mimino, je pro rodiče, tedy i muže.VY nikoho vyhazovat nebudete.Jste řadová členka, jako já řadový návštěvník.Doufám, že je mezi námi jasno.
A v tom je náš zásadní rozdíl,já jsem řadová členka a ty pouze řadový návštěvník.Tudíž pro mě není problém tuhle diskuzi nahlásit adminovi s tím,že nás tvoje nemístné urážení obtěžuje a ponižuje.
Takže ano,já mám právo tě odtud vykázat,protože ty NIKDY nemůžeš vědět,kdo z řadových členů není admin,takže bych volila slova ![]()
lišák Ben píše: že Vás to hádání baví…
Měj se hezky v jiné diskuzi,kde budeš vítán ![]()
Ikente píše:beckie píše:Ikente píše:Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
No právě, tak to cítim, hrozně bych chtěla, abychom se rozrostli nejen o dalšího prďolu, ale i o pejska a z toho videa a Vašeho psaní cítim, že i když je to fakt průser, tak to ti boží čumáci prostě timhle přebijou.
Je fakt, že občas si mě musí udobřovat i dva dny, dokáží napáchat hrozný zvěrstva, to mi věřte. Ale když se třeba něco nového naučí, nebo když si s malou hrají, to pak hrozně hřeje na srdíčku. Já si prvního pejska pořídila k miminku, jsou stejně staré. Tak neváhejte, je to náročné, ale má to smysl. Bez nich by u nás bylo smutno. Kdyby to šlo, tak si pořídím třetího. ![]()
beckie píše:Ikente píše:Je fakt, že občas si mě musí udobřovat i dva dny, dokáží napáchat hrozný zvěrstva, to mi věřte. Ale když se třeba něco nového naučí, nebo když si s malou hrají, to pak hrozně hřeje na srdíčku. Já si prvního pejska pořídila k miminku, jsou stejně staré. Tak neváhejte, je to náročné, ale má to smysl. Bez nich by u nás bylo smutno. Kdyby to šlo, tak si pořídím třetího.beckie píše:Ikente píše:Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
Já bych neváhala ani minutu, ale musím si počkat, až dostavíme, což bude snad už jen pár měsíců a pak hurááá ![]()
lišák Ben píše:
Mě se líbí právě tady!
A já z Vás mám radost, už dlouho mě takhle nikdo nepobavil. ![]()
Ikente píše:beckie píše:Já bych neváhala ani minutu, ale musím si počkat, až dostavíme, což bude snad už jen pár měsíců a pak huráááIkente píše:Je fakt, že občas si mě musí udobřovat i dva dny, dokáží napáchat hrozný zvěrstva, to mi věřte. Ale když se třeba něco nového naučí, nebo když si s malou hrají, to pak hrozně hřeje na srdíčku. Já si prvního pejska pořídila k miminku, jsou stejně staré. Tak neváhejte, je to náročné, ale má to smysl. Bez nich by u nás bylo smutno. Kdyby to šlo, tak si pořídím třetího.beckie píše:Ikente píše:Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
Stavíte? To závidím.....nás to snad taky čeká, asi né stavba, spíše rekonstrukce, ale zatím se bojíme. Chtěli bychom statek, takovu ekofarmičku, ale bez hypotéky to nepůjde, a na tu se zatím moc necítíme, snad až se vrátím zase do práce. A až na to dojde, tak si pořídím pořádnýho hafana na hlídání. Ty naše kozy totiž neuhlídají ani sebe natož něco jiného. A věřím tomu, že Adéla by zlodějům vesele pomáhala věci z bytu odnášet a to je prý „bojové“ plemeno.
A taky si pořídím ovečky a kozy, krávu a prase a budu se rýpat v hnoji a hlíně a moje děti budou celé dny od bláta, no už aby to bylo. ![]()
beckie píše:Ikente píše:Stavíte? To závidím.....nás to snad taky čeká, asi né stavba, spíše rekonstrukce, ale zatím se bojíme. Chtěli bychom statek, takovu ekofarmičku, ale bez hypotéky to nepůjde, a na tu se zatím moc necítíme, snad až se vrátím zase do práce. A až na to dojde, tak si pořídím pořádnýho hafana na hlídání. Ty naše kozy totiž neuhlídají ani sebe natož něco jiného. A věřím tomu, že Adéla by zlodějům vesele pomáhala věci z bytu odnášet a to je prý „bojové“ plemeno.beckie píše:Já bych neváhala ani minutu, ale musím si počkat, až dostavíme, což bude snad už jen pár měsíců a pak huráááIkente píše:Je fakt, že občas si mě musí udobřovat i dva dny, dokáží napáchat hrozný zvěrstva, to mi věřte. Ale když se třeba něco nového naučí, nebo když si s malou hrají, to pak hrozně hřeje na srdíčku. Já si prvního pejska pořídila k miminku, jsou stejně staré. Tak neváhejte, je to náročné, ale má to smysl. Bez nich by u nás bylo smutno. Kdyby to šlo, tak si pořídím třetího.beckie píše:Ikente píše:Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
A taky si pořídím ovečky a kozy, krávu a prase a budu se rýpat v hnoji a hlíně a moje děti budou celé dny od bláta, no už aby to bylo.
Tak až takhle to my nevidíme, ale je to dobrá představa. Zrovna včera jsem čučela na Ranč u zelené sedmy a úplně mi to Vaší představu připomnělo. Je to správňácký, ale já byhc asi neobstála
My už stavíme dlouho, a to proto, že jsme se nechtěli tolik zadlužit. Takže dluhy máme i přesto, ale ne takový, a už se snad konečně dočkáme. Ségra má taky 2 rádoby hlídače, tváří se strašně nebezpečně, ale když by tam ten lupič vlezl, skákali by po něm jen proto, aby je udrbal k smrti ![]()
Ahoj, vubec jsem necetla diskusi, jen prvni asi ctyri prispevky, ale pripomnela mi to, jak mi kdysi hlidala starsiho kluka tchyne, kdyz byl maly a casto nemocny - chodila jsem do prace. Po prichodu domu (a to bylo kolem 17h, ne pozdeji), se na me chudera uz v predsini vrhla a zacala povidat kolik ceho sned, a co rikali v tv, a co ji volal deda, co budou delat na chate ..... a ja delala jen hmmmm hmmmmm a proste musela jsem se presaltovat zas na „realitu“
, neslo to hned. Jelikoz ona ale hned pak jela domu, tak si se mnou moc chudak nepokecala - pak mi to jednou jakoze v dobrym „vycetla“ - jak se na me vzdycky tesili, a se mnou pak nebyla rec. A to nedelam nic tak psychicky vycerpavajiciho, pracuju v kancelari a delam zahr.obchod, povetsinou papiry.
Takze ty chlapy trochu chapu ![]()
Ikente píše:beckie píše:Ikente píše:Stavíte? To závidím.....nás to snad taky čeká, asi né stavba, spíše rekonstrukce, ale zatím se bojíme. Chtěli bychom statek, takovu ekofarmičku, ale bez hypotéky to nepůjde, a na tu se zatím moc necítíme, snad až se vrátím zase do práce. A až na to dojde, tak si pořídím pořádnýho hafana na hlídání. Ty naše kozy totiž neuhlídají ani sebe natož něco jiného. A věřím tomu, že Adéla by zlodějům vesele pomáhala věci z bytu odnášet a to je prý „bojové“ plemeno.beckie píše:Já bych neváhala ani minutu, ale musím si počkat, až dostavíme, což bude snad už jen pár měsíců a pak huráááIkente píše:Je fakt, že občas si mě musí udobřovat i dva dny, dokáží napáchat hrozný zvěrstva, to mi věřte. Ale když se třeba něco nového naučí, nebo když si s malou hrají, to pak hrozně hřeje na srdíčku. Já si prvního pejska pořídila k miminku, jsou stejně staré. Tak neváhejte, je to náročné, ale má to smysl. Bez nich by u nás bylo smutno. Kdyby to šlo, tak si pořídím třetího.beckie píše:Ikente píše:Někdy si říkám, že není co závidět. Občas jenom otevřu dveře, vidím jak se tváří a vím, že je někdo něco, co bude stát za to…a pak bych zabíjela. Ale pořád mají to štěstí, že ta radost z nich je větší.beckie píše:Tak to závidim, chtěla bych mít doma taky takové šášyIkente píše:Já to video úplně zbožňuju koukám na to furt dokola. Úplně tam vidím ty naše důry!beckie píše:Super video, fakt jsem se pobavila
A taky si pořídím ovečky a kozy, krávu a prase a budu se rýpat v hnoji a hlíně a moje děti budou celé dny od bláta, no už aby to bylo.
Tak až takhle to my nevidíme, ale je to dobrá představa. Zrovna včera jsem čučela na Ranč u zelené sedmy a úplně mi to Vaší představu připomnělo. Je to správňácký, ale já byhc asi neobstála
My už stavíme dlouho, a to proto, že jsme se nechtěli tolik zadlužit. Takže dluhy máme i přesto, ale ne takový, a už se snad konečně dočkáme. Ségra má taky 2 rádoby hlídače, tváří se strašně nebezpečně, ale když by tam ten lupič vlezl, skákali by po něm jen proto, aby je udrbal k smrti
Taky se chceme zadlužit pokud možno co nejméně to půjde, tak si vyhlížíme staré zemědělské usedlosti a děláme si srandu, že budeme děti koupat v lavoru a vařit na peci. Ale jsme oba takoví snílci, že si to dokážu i představit. Ale vidím to, že začneme stavět nejdřív za dva roky. I když přítel přišel teď s tím, že bychom mohli zažádat o dotaci, tak to možná zkusíme.