Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,trápí mě situace mé kamarádky,již několik let dostává anonymní zprávu,že je její partner nevěrný s bývalou partnerkou,pravda to není to víme na 100procent.anonym je psaný z internetu,tudíž dost problém.jediné spojení je v tom ,že se to vždy děje v době když se pohádají .o jejich hádce víme zpravidla pouze tři.já,její nejlepší kamarádka a ještě jedna kámoška.já to nedělám,myslíte ,že je možné aby si dotyčná psala zprávy sama ,anebo to můžou být ty dvě zbývající?je to opravdu vždy hned po jejich hádce,to není náhoda.kamarádka s přítelem moc spokojená není,tak nevím.jeho ty zprávy trápí.
lze na to lehce přijít. Ať to řekne vždy jen jedné a až se ta zpráva objeví je jasné která to píše ![]()
Mě napadlo, že to píše on…nebo kamarádka, která ho chce dostat
Doporučila bych jí , aby vám všem fiktivně řekla ,že se pohádala s přítelem, nebo nějakou jinou choulostivou věc, kterou nikomu jinému neřekne, zda se ty ostatní toho chytnou..
Každé v jinou dobu, zvlášt..A uvidí, kdo kdy zaregoval.
Těžko někomu něco dokazovat.
Jejda, to je ale divný
přijde mi zvláštní, aby si kamoška sama sobě psala anonym, ale možné je vše ![]()
Měla by se dát rozkódovat IP adresa počítače, ze kterého ty maily odchází (u každého mailu by měl být zdrojový kód) - pokud jste kamarádky, tak si určitě píšete maily navzájem, tak pak už to jen porovnat a je to
Před pár lety jsem řešila podobné anonymy, zjistili jsme IP adresu, poskytovatele, ale bohužel tenkrát jsme se dál nedostali, protože ten dotyčný anonym nám nikdy jindy nic nepsal. Ale pokud by mělo jít o „kamarádku“, tak tam by to mohlo být snadné. Pokud to teda píše stále ze stejného počítače.
Je to psané ze sms brány,když jsem jí nabídla pomoc že zkusíme něco nastražit která se chytne,tak odmítla.a své nejlepší kamarádce věří,že by to neudělala,ale on ajejího přítele nesnáší a neustále na něj nasazuje a poukazuje na jeho chyby.
Aha, tak to je jiná. Já myslela že jde o maily. Tak pak jedině ten návrh ať to pokaždé řekně jen jedné kamarádce, ostatním dvoum ne, a hned se uvidí, která „potrefená husa“ se ozve.
Ježiš to je dětinský chování
Já myslela, že tohle dělaj puberťáci.
No, jestli se někdo někde neprokecne, tak se asi těžko dozvíš, kdo s tím má co společného. Jestli je to nějaká z kámošek, vymetla bych s ní tak, že by na to nezapomněla.
Nebo je to pravda a píše Vám dobrá duše, co chce pomoct ![]()
Něco podobného jsem jí navrhovala před rokem,ale neudělala to řekla,že nechce vědět kdo to píše,tak nevím,ale mě tato situace vadí,protože se nás týká.
YDA píše:
Něco podobného jsem jí navrhovala před rokem,ale neudělala to řekla,že nechce vědět kdo to píše,tak nevím,ale mě tato situace vadí,protože se nás týká.
A proč se Vás to týká?
Když to nechce řešit, tak ať o tom teda nemluví, když ji to nezajímá, a jsme OK, ne?
A ty s těma druhýma dvěma nebýváš? Že bys jim řekla „poslouchej, říkala mi Jana, že se zas pohádali s tím jejím…“ - ale to by mohlo prasknout, kdyby si to prověřovala…
ZNÁM JE ALE NESTÝKÁME SE NENÍ TO MÁ KREVNÍ SKUPINA,PRÁVĚ PROTO JAK SE CHOVAJÍ.JEN MI PROSTĚ VADÍ,ŽE POTOM ŘEŠÍ ,ŽE JSME TO VĚDĚLI JEN MI TŘI.ALE KOMU NENÍ RADY TOMU NENÍ POMOCI.
Přece Tě nebude vytáčet, že Tě/Vás někdo řeší
Nožky na stůl a klídek. Když to neštve dotyčnou, či to nechce řešit, nechte to bejt ![]()