Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MANŽEL SNÍM MLUVIL,NEBOT ON SÁM TO CHCE VYŘEŠIT A NENECHAT SI NADÁVAT,PŘESNĚJI ŘEČENO MU ŘEKL,KDYBY TO ASPON BYLA PRAVDA JEMU SAMOTNÉMU TO NENÍ JEDNO A PÁTRA,KDYBY BYL NEVĚRNÝ NEBUDE SE O TOM S NIKÝM BAVIT,VĚŘÍME MU.MÁTE PRAVDU KDYŽ ONA TO NECHCE ŘEŠIT AT S TÍM NEOTRAVUJE.
Ono to nakonec vypadá na tu manželku..pohádají se,mají dusno a ona to rozsekne anonymem - jakože je chudinka, co jí to kdo posílá a on musí dokazovat ,že je to hovadina.. ![]()
No to je jedna z variant,která mě napadla už tenkrát,táhne se to zhruba 4 roky.jsem ráda že máte stejné dedukce jako já.
Kdyby mi někdo psal léta takové hovadiny, tak mám dávno vyměněné číslo.
Já se přikláním k názoru Lizbeth. Taky si myslím, že si to píše sama, vysvětlovalo by to i fakt, proč to nechce řešit.
Máme tu v okolí jednu paní, která si sama psala anonymy, protože chtěla vědět, jak jestli jí chlap nezahýbá. Měla k tomu teda trošku důvod, ale věděla, že on je pak opatrnej, chodí kolem ní po špičkách a toho chtěla docílit.
Kdyby anonymy chodily mně, tak by mi to nedalo a nechala bych si zjistit kdo mi to píše. vrtalo by mi hlavou kde je ta krysa, kdo mi chce ublížit. Některé dámy jsou hodně mazané, takže já bych se určitě přikláněla k manželce.
to by asi nic neřešilo nebot nové číslo dá opět stejným lidem
máte zřejmě pravdu holky,takhle se vždy obrátí pozornost na něj,trošku divné,každý má holt své metody
Pokud je to psané z internetu, dá se zjistit z jaké stránky a zavolat tam. Kamarád to udělal, stalo se mu něco podobnýho, zavolal, objasnil jim situaci a oni mu zjistili IP adresu PC. Nevím jak ale prý mu řekli z jaké adresy to bylo poslané. NEvim, jestli mu řekli přesnou adresu, ale město určitě.
Tak já mám podobnou zkušenost ze září 2011, kdy mi do schránky přišel jeden anonym ve středu a druhý hnedle ve čtvrtek, byl psaný rukou a také mi hlásil, že můj, teď už x měsíců bývalý, partner se tahá s jistou paní z vedlejší vesnice, která ještě bydlí naproti mých rodičů.
Psala to ona paní, chtěla bývalého dostat. A ten anonym bohužel nelhal, tahal se s ní.
A jak se potvrdila slova z anonymu? Bývalého svědomí zapracovalo, když měl několik piv. Byli jsme v hospůdce, a pak najednou po návratu domů se začal chovat totálně zcestně, já už usínala a neustále mi cpal do postele jídlo, když jsem mu řekla, že už jsem jedla, nedal se odehnat, tak to z něho ničeho nic vylítlo, že prý s ní spal (ehm, tomu jsem nevěřila, když to byl frigida a impotent s malým a úzkým zakomplexovaným P a notorický lhář".
Na a jak mi vpálil tuto informaci, tak na to konto jsem ho v trenkách vyhodila z baráku, za ním letěl zbytek věcí, ale ty už si nevzal.Přelezl plot a v trenkách v noci letěl za onou ženou. Tím zapečetil pravdu o jeho nevěře.
Pak už jsem ho viděla jen asi 3×. Chtěl to zalepit a sypal si popel na hlavu, uvědomil si, co ztratil. Neustále mi volal, já už to pak ani nezvedala.
Jóo, ale pozdě, těch problémů tam bylo víc (žádný sex, domácí násilí při jeho opilém stavu, psychické vydírání, atd…).
Co mě na té nevěře nejvíc zarazilo nebyla ona samá nevěra, ale s kým tu nevěru provedl, o ženu, o kterou by si tady nikdo neopřel ani rezavé kolo. Tím u mě klesl na bod NULA. Jojo, zakomplexovaný chlap si seběvědomí zvědá vážně tam, kde by ostatní samci ani nepohleděli… ![]()
To byl týden, na který jen tak nezapomenu, provalila se nevěra, den před tím se provalilo, jak notoricky lže na všech frontách a na závěr musím říct, že tento týden byl pro mě novým krokem do nového života alá singl+můj synáček a jsem teď nesmírně spokojená a hlavně jsem si díky této životní facce uvědomila, co do budoucna od chlapa vyžaduji.
Trochu jsem se rozkecala, ale nějak to navazovalo. ![]()
JE DOBŘE,ŽE JSTE NEUSTOUPILA,PŘEJU VÁM HODNĚ ŠTĚSTÍ A NOVOU LÁSKU ,KTERÁ BUDE LEPŠÍ NEŽ TA PŘEDEŠLÁ.NENÍ DOBRÉ ZŮSTÁVAT VE VZTAHU KDE UŽ NELZE DŮVĚRU OBNOVIT.UŽ KVŮLI DĚTEM ,KTERÉ TO VNÍMAJÍ.HEZKÝ DEN.
Jen by mě zajímalo jak víte na 100%, že není nevěrný…
A pokud tě to nezajímá a ona to nechce vědět, tak ať je té „lásky a neotravuje“ tě s tím… To ji řekni, buď ať s tím něco udělá - vyřeší to… Nebo ať tě s tím už neotravuje, že tě to nezajímá a že nehodláš pořád dokola poslouchat její stěžování (obviňování - jedna z vás tří to musí být, nikdo jiný), když s tím sama není ochotná nic udělat…