Nesmím doma mluvit

3419
18.2.12 20:20

Nesmím doma mluvit

Dnes mě prosím manžel nařkl, že jsem prý celý den nezavřela hubu, chápete to? 8o
On se diví, bych chtěla vidět jeho doma na MD sama jen s děckama, jedno ve škole a druhé dvouměsíční. Počasí na prd, tudíž člověk sedí spíš doma, nebo jde jen na prochajdu, kámošky taky čas furt nemají.. A když drahý přijde z práce, tak si buď sedne k PC nebo TV :evil: a moc se se mnou nebaví, nebo jeho rozhovory se mnou kolikrát pro mě nejsou dostačující :x , když se na půl baví se mnou a na půl čumí do TV a PC. O víkendu je doma, já ráda, že tu nejsem sama, tak si jedu ty svý monology, ale i tak ráda, že tu je a já bych si eventuálně měla s kým pokecat… No a ne, já dostanu sprda, že nezavřu hubu. To mě docela nasra… :zed: . Jaká je u vás komunikace? Ani ne tak při problémech, ale když prostě chcete jen tak plkat o běžných záležitostech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
18.2.12 20:26

:lol: :lol: :lol: No asi jako u tebe..Chlap odejde ráno v 8 a vrací se kolem 17 -18,aod takovýho května až 20.Takže moc nekecáme,honem večeře pro děcka,pro něj,koupačka a každej jedno dítko uspávačka.Takže pokec na nule,ale je teda fakt,že já večer už padám na úsměv,takže ani moc komunikovat nechci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.2.12 20:29

:mrgreen: u nás? to samé… miluju když příjde z práce a zeptá se mě co je nového 8o co asi celej den doma bude nového… Zeptám se já jak bylo v práci? a odpověd miluju „pracovně“ :lol: Jsou to prostě chlapi no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
18.2.12 20:29

Kdyz je manzel doma, tak vetsinou pusu nezavru. :mrgreen:
On uz si zvykl, naucil se odpovidat neutralne, u toho si neco dela a mne to staci. :)
Znam se, takze vim, ze vazne rikam vse, co me napadne, takze nijak neresim, ze me posloucha jen na pul ucha.
Kdyz si chceme popovidat poradne, tak si sedneme ke kave nebo jdeme na prochazku…A to si venujeme pozornost stoprocentni. :)

Mozna mel manzel jen spatnou naladu a chtel mit chvilku klid. :nevim: Nezlobila bych se na nej za to. :)

• Citovat
  • Upravit
11692
18.2.12 20:30

Ahoj,já doma mluvím v jednom kuse.Děti nemám takže jedina šance kdy mluvit je až tehdy kdy moje polovička přijde z práce.
Je sice unavený,ale chápe že já potřebuju mluvit.V Ostravě bydlím 2 roky a teprve nedávno jsem si našla kamarádky na pokec,jinak nebylo s kým.
Ale kdyby mi jednou řekl drž hubu,to bych mu asi řekla svoje.Tohle by si neměl přece dovolit,staráš se o domacnost a děti.A to neznamená,že budeš držet hubu :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
18.2.12 20:31

Ahojky, já jsem teda taky takový ukecánek, ale příteli přijde spíš, že mi něco je když nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

U nás to samé, přítel je přítomen jen fyzicky, myšlemkama jinde, a o víkendu taky není doma. Vždycky mě sprdne že chce mít klid, stejně si mluvít jen pro sebe, akorát po něm vždy hodím něco plyšového abych upoutala pozornost, když chci něco důležitého. Nejlepší „Chceš 3 nebo 4 knedlíky?“ a odpověď je „jojo“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
50186

Můj chlap je taky od rána do večera v práci a když přijde, tak čumí na TV nebo do PC. Když s ním mluvím, tak mi všechno odkýve a za 5 minut se ptá, co jsem vlastně chtěla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
18.2.12 20:32

já se docela vykecám přes den s kámoškama… ale když spustím na manžela, tak on mě nechá… u nás jsem vždycky toho nakecala víc já, takže je zvyklej :P často je to tak, jak ty píšeš, on čumí do PC nebo na sportovní kanály a já krafu a krafu… ale jemu to neva :mrgreen: kolikrát jsem až překvapená, že zjistim, že slyší, co řikám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 20:33
Scarlett2011 píše:
On uz si zvykl, naucil se odpovidat neutralne, u toho si neco dela a mne to staci. :)
Znam se, takze vim, ze vazne rikam vse, co me napadne, takze nijak neresim, ze me posloucha jen na pul ucha.
Kdyz si chceme popovidat poradne, tak si sedneme ke kave nebo jdeme na prochazku…A to si venujeme pozornost stoprocentni. :)Mozna mel manzel jen spatnou naladu a chtel mit chvilku klid. :nevim: Nezlobila bych se na nej za to. :)

Néé, já se na něj nezlobím, on je jinak zlatíčko :* . On je totiž chlapec dnes po opici :lol: . Takže je takovej znuděnej. Ale nezlobím se na něj, ono mě to totiž naštvalo, ale zároveň i pobavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.2.12 20:34

Jejda trošku drsný je ten tvůj chlap 8o Komunikace je docela důležitá, to nejde, aby tě takhle zazdil..
Zkus to rafinovaně, plánovaně si dělejte společné večery, pustíte si nějaký film, občas vínečko, něco pod zub, pak si u toho povídat, třeba vzpomínky na nějaké společné zážitky, nějaké společné téma se určitě najde, když jste manželé a tudiž proběhla u vás i nějaké námluvy, zamilovanost, chození… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
18.2.12 20:36
Hellísek píše:
Scarlett2011 píše:
Kdyz si chceme popovidat poradne, tak si sedneme ke kave nebo jdeme na prochazku…A to si venujeme pozornost stoprocentni. :)Mozna mel manzel jen spatnou naladu a chtel mit chvilku klid. :nevim: Nezlobila bych se na nej za to. :)
Néé, já se na něj nezlobím, on je jinak zlatíčko :* . On je totiž chlapec dnes po opici :lol: . Takže je takovej znuděnej. Ale nezlobím se na něj, ono mě to totiž naštvalo, ale zároveň i pobavilo ;)

tak to je správný přístup :D však jednou za čas se to dá prominout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
18.2.12 20:36
werunkaw123 píše: :mrgreen: u nás? to samé… miluju když příjde z práce a zeptá se mě co je nového 8o co asi celej den doma bude nového… Zeptám se já jak bylo v práci? a odpověd miluju „pracovně“ :lol: Jsou to prostě chlapi no :roll:
máma0 píše: :lol: :lol: :lol: No asi jako u tebe..Chlap odejde ráno v 8 a vrací se kolem 17 -18,aod takovýho května až 20.Takže moc nekecáme,honem večeře pro děcka,pro něj,koupačka a každej jedno dítko uspávačka.Takže pokec na nule,ale je teda fakt,že já večer už padám na úsměv,takže ani moc komunikovat nechci. ;)

Pod tyto 2 odpovedi bych se mohla podepsat - on by zas mluvil a ja proste nemam jaksi o cem, furt to stejne, kdyz je samozrejme u deti nejaka novina, tak hned sdelim, ale jinak bych se furt opakovala. :oops:

• Citovat
  • Upravit
2872
18.2.12 20:39

No tak jsem na tom dost podobně občas ho přistihnu jak mi přikyvuje aniž by věděl co říkám :D a prej „miláčku promin ale tobě se ta huba nezastaví a nezastaví tak občas nevnímám :cert: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 20:41
petruska10 píše:
Ahoj,já doma mluvím v jednom kuse.Děti nemám takže jedina šance kdy mluvit je až tehdy kdy moje polovička přijde z práce.
Je sice unavený,ale chápe že já potřebuju mluvit.V Ostravě bydlím 2 roky a teprve nedávno jsem si našla kamarádky na pokec,jinak nebylo s kým.
Ale kdyby mi jednou řekl drž hubu,to bych mu asi řekla svoje.Tohle by si neměl přece dovolit,staráš se o domacnost a děti.A to neznamená,že budeš držet hubu :roll: :cert:

Neboj, on to nemyslel nějak vážně, on je prostě taková držka nevymáchaná a já tuhle diskuzi založila pro pobavení, ať se tu neřeší jen samé smutné věci, vždyť vztahy jsou i o těch krásných záležitostech. Manžel je jinak zlatej, ale to bys ho musela znát :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí