Nesmím doma mluvit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11692
18.2.12 20:43
Hellísek píše:
petruska10 píše:
Ahoj,já doma mluvím v jednom kuse.Děti nemám takže jedina šance kdy mluvit je až tehdy kdy moje polovička přijde z práce.
Je sice unavený,ale chápe že já potřebuju mluvit.V Ostravě bydlím 2 roky a teprve nedávno jsem si našla kamarádky na pokec,jinak nebylo s kým.
Ale kdyby mi jednou řekl drž hubu,to bych mu asi řekla svoje.Tohle by si neměl přece dovolit,staráš se o domacnost a děti.A to neznamená,že budeš držet hubu :roll: :cert:
Neboj, on to nemyslel nějak vážně, on je prostě taková držka nevymáchaná a já tuhle diskuzi založila pro pobavení, ať se tu neřeší jen samé smutné věci, vždyť vztahy jsou i o těch krásných záležitostech. Manžel je jinak zlatej, ale to bys ho musela znát :hug:

muj teď kouká na telku,spokojený po večeři a je rád že má na chvilku klid,když sedím tady a poslouchám music :mavam:
jinak přeji ať se Vám daří :mavam:

Příspěvek upraven 18.02.12 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.2.12 20:44
Hellísek píše:
Dnes mě prosím manžel nařkl, že jsem prý celý den nezavřela hubu, chápete to? 8o
On se diví, bych chtěla vidět jeho doma na MD sama jen s děckama, jedno ve škole a druhé dvouměsíční. Počasí na prd, tudíž člověk sedí spíš doma, nebo jde jen na prochajdu, kámošky taky čas furt nemají.. A když drahý přijde z práce, tak si buď sedne k PC nebo TV :evil: a moc se se mnou nebaví, nebo jeho rozhovory se mnou kolikrát pro mě nejsou dostačující :x , když se na půl baví se mnou a na půl čumí do TV a PC. O víkendu je doma, já ráda, že tu nejsem sama, tak si jedu ty svý monology, ale i tak ráda, že tu je a já bych si eventuálně měla s kým pokecat… No a ne, já dostanu sprda, že nezavřu hubu. To mě docela nasra… :zed: . Jaká je u vás komunikace? Ani ne tak při problémech, ale když prostě chcete jen tak plkat o běžných záležitostech?

Řekla bych mu ať se nechce ani dožít dne, kdy hubu kvůli němu ani neotevřu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 20:47
Kallkapa píše:
Hellísek píše:
Dnes mě prosím manžel nařkl, že jsem prý celý den nezavřela hubu, chápete to? 8o
On se diví, bych chtěla vidět jeho doma na MD sama jen s děckama, jedno ve škole a druhé dvouměsíční. Počasí na prd, tudíž člověk sedí spíš doma, nebo jde jen na prochajdu, kámošky taky čas furt nemají.. A když drahý přijde z práce, tak si buď sedne k PC nebo TV :evil: a moc se se mnou nebaví, nebo jeho rozhovory se mnou kolikrát pro mě nejsou dostačující :x , když se na půl baví se mnou a na půl čumí do TV a PC. O víkendu je doma, já ráda, že tu nejsem sama, tak si jedu ty svý monology, ale i tak ráda, že tu je a já bych si eventuálně měla s kým pokecat… No a ne, já dostanu sprda, že nezavřu hubu. To mě docela nasra… :zed: . Jaká je u vás komunikace? Ani ne tak při problémech, ale když prostě chcete jen tak plkat o běžných záležitostech?
Řekla bych mu ať se nechce ani dožít dne, kdy hubu kvůli němu ani neotevřu :*

Však něco podobného jsem mu řekla, ať je rád, že je rád :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 20:52

No a teď jsme se chytli, protože nám blbne myš a já jelikož bývám někdy vzteklá, když mě něco nejde, tak jsem s ní třískla a on na mě spustil, že jsem nervák, že jsem to nekupovala, valil na mě oči. Má štěstí, že tu spinká maličká, jinak bych se emocemi nechala víc unést :lol: . Tak čučí na film a je trochu opruzenej, ale vím, že až mu dam pusinku, že pookřeje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
18.2.12 20:54
Hellísek píše:
No a teď jsme se chytli, protože nám blbne myš a já jelikož bývám někdy vzteklá, když mě něco nejde, tak jsem s ní třískla a on na mě spustil, že jsem nervák, že jsem to nekupovala, valil na mě oči. Má štěstí, že tu spinká maličká, jinak bych se emocemi nechala víc unést :lol: . Tak čučí na film a je trochu opruzenej, ale vím, že až mu dam pusinku, že pookřeje :*

alespoň se doma nenudíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 20:55

To naštěstí ne, i když toho dnes opravdu moc nenapovídal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
18.2.12 20:56
Hellísek píše:
To naštěstí ne, i když toho dnes opravdu moc nenapovídal :D

když nejsou slova,tak stačí činy ..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.2.12 20:58

Můj přítel už si z toho, co povídám vybírá jen to co chce slyšet, ostatní filtruje. Takže, když mluvím o tom, co je třeba např. zařídit neslyší, ale když jsem si vymyslela, že přišel na návštěvu soused, to slyšel moc dobře. :) A moc rád dělá, že neslyší i když slyší. Ale já si svoje monology vedu docela ráda.
Hellísku, taky se vším mlátím, jakmile se mi něco nevyvede. Ale mám kliďase. Vždycky přijde a spustí: " Miláčku, copak ti to zase udělalo, svěř se?" a směje se mi do obličeje, protože má z toho, jak se vztekám hroznou srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 20:58

Ať je rád,že jsi tu myš nehodila po něm :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 21:00

Tak to my jsme oba takový čertíci :evil: , vylítnem, je třeba minutovej řev :pocitac: :zed: a pak strašně rychle vychladnem a je to ok. Já teda někdy potřebuju na sklidnění o minutu dýl než on, ale pak je to dobrý :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
18.2.12 21:02
Hellísek píše:
Tak to my jsme oba takový čertíci :evil: , vylítnem, je třeba minutovej řev :pocitac: :zed: a pak strašně rychle vychladnem a je to ok. Já teda někdy potřebuju na sklidnění o minutu dýl než on, ale pak je to dobrý :hug: :lol:

U nás je to naopak,zlatíčko potřebuje trochu víc času na uklidnění,a já ani nevím,že byl řev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 21:02
mari1912 píše:
Ať je rád,že jsi tu myš nehodila po něm :pankac:

Ahoooj, já nejdřív vyhrožovala, že jí hodím z okna, že mě ten pocit, jak otevírám to okno a házím jí ven strašně uspokojuje :lol: . Tak jsem to vyřešila vlastně nakonec „s chladnou hlavou“, tak nevím co chce :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
18.2.12 21:03

Tak u nás je to naopak :mrgreen: .Já toho moc nenakecám,kdežto manža je docela často k nezastavení a občas mě z něj drčí v hlavě ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11692
18.2.12 21:03
Hellísek píše:
Tak to my jsme oba takový čertíci :evil: , vylítnem, je třeba minutovej řev :pocitac: :zed: a pak strašně rychle vychladnem a je to ok. Já teda někdy potřebuju na sklidnění o minutu dýl než on, ale pak je to dobrý :hug: :lol:

muj se ti ani hádat nechce,já bych to někdy tak potřebovala ale on je v klidu a potichu,přece nebudeme sousedum dělat divadlo :mrgreen:
ale vytočit mě umí asi tak jako já jeho a to pak čekám kdo bouchne dřív :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.2.12 21:04

Jo, jo, kliďas někdy dokáže vytočit víc :x :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie