Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hellísek píše:petruska10 píše:Neboj, on to nemyslel nějak vážně, on je prostě taková držka nevymáchaná a já tuhle diskuzi založila pro pobavení, ať se tu neřeší jen samé smutné věci, vždyť vztahy jsou i o těch krásných záležitostech. Manžel je jinak zlatej, ale to bys ho musela znát
Ahoj,já doma mluvím v jednom kuse.Děti nemám takže jedina šance kdy mluvit je až tehdy kdy moje polovička přijde z práce.
Je sice unavený,ale chápe že já potřebuju mluvit.V Ostravě bydlím 2 roky a teprve nedávno jsem si našla kamarádky na pokec,jinak nebylo s kým.
Ale kdyby mi jednou řekl drž hubu,to bych mu asi řekla svoje.Tohle by si neměl přece dovolit,staráš se o domacnost a děti.A to neznamená,že budeš držet hubu![]()
muj teď kouká na telku,spokojený po večeři a je rád že má na chvilku klid,když sedím tady a poslouchám music ![]()
jinak přeji ať se Vám daří ![]()
Příspěvek upraven 18.02.12 v 20:47
Hellísek píše:
Dnes mě prosím manžel nařkl, že jsem prý celý den nezavřela hubu, chápete to?
On se diví, bych chtěla vidět jeho doma na MD sama jen s děckama, jedno ve škole a druhé dvouměsíční. Počasí na prd, tudíž člověk sedí spíš doma, nebo jde jen na prochajdu, kámošky taky čas furt nemají.. A když drahý přijde z práce, tak si buď sedne k PC nebo TVa moc se se mnou nebaví, nebo jeho rozhovory se mnou kolikrát pro mě nejsou dostačující
, když se na půl baví se mnou a na půl čumí do TV a PC. O víkendu je doma, já ráda, že tu nejsem sama, tak si jedu ty svý monology, ale i tak ráda, že tu je a já bych si eventuálně měla s kým pokecat… No a ne, já dostanu sprda, že nezavřu hubu. To mě docela nasra…
. Jaká je u vás komunikace? Ani ne tak při problémech, ale když prostě chcete jen tak plkat o běžných záležitostech?
Řekla bych mu ať se nechce ani dožít dne, kdy hubu kvůli němu ani neotevřu ![]()
Kallkapa píše:Hellísek píše:Řekla bych mu ať se nechce ani dožít dne, kdy hubu kvůli němu ani neotevřu
Dnes mě prosím manžel nařkl, že jsem prý celý den nezavřela hubu, chápete to?
On se diví, bych chtěla vidět jeho doma na MD sama jen s děckama, jedno ve škole a druhé dvouměsíční. Počasí na prd, tudíž člověk sedí spíš doma, nebo jde jen na prochajdu, kámošky taky čas furt nemají.. A když drahý přijde z práce, tak si buď sedne k PC nebo TVa moc se se mnou nebaví, nebo jeho rozhovory se mnou kolikrát pro mě nejsou dostačující
, když se na půl baví se mnou a na půl čumí do TV a PC. O víkendu je doma, já ráda, že tu nejsem sama, tak si jedu ty svý monology, ale i tak ráda, že tu je a já bych si eventuálně měla s kým pokecat… No a ne, já dostanu sprda, že nezavřu hubu. To mě docela nasra…
. Jaká je u vás komunikace? Ani ne tak při problémech, ale když prostě chcete jen tak plkat o běžných záležitostech?
Však něco podobného jsem mu řekla, ať je rád, že je rád ![]()
No a teď jsme se chytli, protože nám blbne myš a já jelikož bývám někdy vzteklá, když mě něco nejde, tak jsem s ní třískla a on na mě spustil, že jsem nervák, že jsem to nekupovala, valil na mě oči. Má štěstí, že tu spinká maličká, jinak bych se emocemi nechala víc unést
. Tak čučí na film a je trochu opruzenej, ale vím, že až mu dam pusinku, že pookřeje ![]()
Hellísek píše:
No a teď jsme se chytli, protože nám blbne myš a já jelikož bývám někdy vzteklá, když mě něco nejde, tak jsem s ní třískla a on na mě spustil, že jsem nervák, že jsem to nekupovala, valil na mě oči. Má štěstí, že tu spinká maličká, jinak bych se emocemi nechala víc unést. Tak čučí na film a je trochu opruzenej, ale vím, že až mu dam pusinku, že pookřeje
alespoň se doma nenudíte ![]()
Hellísek píše:
To naštěstí ne, i když toho dnes opravdu moc nenapovídal
když nejsou slova,tak stačí činy ..... ![]()
Můj přítel už si z toho, co povídám vybírá jen to co chce slyšet, ostatní filtruje. Takže, když mluvím o tom, co je třeba např. zařídit neslyší, ale když jsem si vymyslela, že přišel na návštěvu soused, to slyšel moc dobře.
A moc rád dělá, že neslyší i když slyší. Ale já si svoje monology vedu docela ráda.
Hellísku, taky se vším mlátím, jakmile se mi něco nevyvede. Ale mám kliďase. Vždycky přijde a spustí: " Miláčku, copak ti to zase udělalo, svěř se?" a směje se mi do obličeje, protože má z toho, jak se vztekám hroznou srandu.
Tak to my jsme oba takový čertíci
, vylítnem, je třeba minutovej řev
a pak strašně rychle vychladnem a je to ok. Já teda někdy potřebuju na sklidnění o minutu dýl než on, ale pak je to dobrý
![]()
Hellísek píše:
Tak to my jsme oba takový čertíci, vylítnem, je třeba minutovej řev
![]()
a pak strašně rychle vychladnem a je to ok. Já teda někdy potřebuju na sklidnění o minutu dýl než on, ale pak je to dobrý
![]()
U nás je to naopak,zlatíčko potřebuje trochu víc času na uklidnění,a já ani nevím,že byl řev ![]()
mari1912 píše:
Ať je rád,že jsi tu myš nehodila po něm
Ahoooj, já nejdřív vyhrožovala, že jí hodím z okna, že mě ten pocit, jak otevírám to okno a házím jí ven strašně uspokojuje
. Tak jsem to vyřešila vlastně nakonec „s chladnou hlavou“, tak nevím co chce
![]()
Tak u nás je to naopak
.Já toho moc nenakecám,kdežto manža je docela často k nezastavení a občas mě z něj drčí v hlavě
.
Hellísek píše:
Tak to my jsme oba takový čertíci, vylítnem, je třeba minutovej řev
![]()
![]()
muj se ti ani hádat nechce,já bych to někdy tak potřebovala ale on je v klidu a potichu,přece nebudeme sousedum dělat divadlo ![]()
ale vytočit mě umí asi tak jako já jeho a to pak čekám kdo bouchne dřív
![]()