Devítiměsíční dcera nesnáší poutaní (ve vajíčku, sporťáku atd.)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
24.2.25 16:34

Nesnáší poutaní

Ahoj maminky jsem tu nová jdu si pro radu už nevim kudy kam 8).
Mame dceru skoro 9 měsíců. Do 4 mesice bylo vše v pořádku od te doby začal problem. Kdykoliv je v aute ve vajíčku, ve sporťáku nebo v jídelní židličce proste kdekoliv kde je připoutaná začne hekat rudnout někdy i plakat rychle dýchá atd. Z toho důvodu se pomalu nikam nedostaneme. Nekde jsem se dočetla ze se muže jednat o dětskou masturbaci ale kdo ví jestli je to ono. :palec: Nesetkal se s tím někdo případně jak to vyřešit? Potřebujeme jezdit autem někam se dostat atd. Ale s tim co dela to moc nejde predem všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
24.2.25 16:52

Ahoj, zkuste jí nějak zabavit. Třeba tablet, telefón s pohádkami. Dneska už existují různé držáky. Chvíli se asi bude vztekat ale pak jí to přejde, a zapomene na to. A časem si zvykne, prostě připoutat a přes to nejede vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15780
24.2.25 16:56
@Lucie1906 píše: Více

Telefon ani tablet bych dítěti do ruky fakt nedával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.2.25 17:06

Masturbace?? :nevim:
Proste vzteklounek, ze musi byt pripoutana. Pokud se vyslovene nedusí, tak poutat dal. Povídat si s ni, rozptýlit, hračky, knížky, pohadky do rádia, tablet bych teda zkusila az jako poslední moznost.
Zkontrolovat, jestli uz vam nevyrostla ze stavajici sedacky a nekde to příliš neskrti. Ditko tam nemusi být utažené jak blázen.
Ale vzhledem k tomu, ze treba v tom aute uz bude muset byt pripoutana po zbytek zivota, neni orostor pro ústupky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
24.2.25 17:06
@Lucie1906 píše: Více

9 měsíců dítě a tablet :potlesk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
24.2.25 17:20

Mam dítě, které nemělo rádo poutání. V sedačce řval od porodnice. Pomohl až přesun do posměru. Ve sporťáku nikdy nebyl připoutaný 5 bodákem, ale jen okolo pasu a mezi nohama.
Zabaveni bylo na minuty tak, jinak rvalo. Do sedačky jsem ho lámala doslova v tomhle věku, někdy pomohlo ho kojit u toho ( řval tedy už na první křižovatce ).
Dávno jezdí v sedačce 15-36 kg a tam není žádný problém. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
24.2.25 17:23

@Menton Mně rval klidně hodinu v kuse, měsíce a nic moc nefungovalo. Klidně bych mu pustila tablet, pokud by to byla jediná věc, která by fungovala. Ono jezdit se řvoucím dítětem je mega náročný a někdy nebezpečné. Řídit jsem někdy musela, kdyby tohle byl argument.

Příspěvek upraven 24.02.25 v 17:27

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
24.2.25 17:26

U nás tedy vadila nakonec zřejmě sedačka jako taková - prostě vajíčko. Přesun do větší kategorie řev trochu vylepšil ( a tedy posměr ).

• Citovat
  • Upravit
ruzzicka
24.2.25 17:47

Možná se jedná o reakci na nepohodlí z omezeného pohybu, což se u dětí projevuje různě – rychlým dechem, červenáním a neklidem. Zkuste vyzkoušet jiný typ sedačky nebo kratší dobu strávenou v ní a pokud se stav nezlepší, konzultujte to s pediatrem.

• Citovat
  • Upravit
297
24.2.25 18:49

@Lucie1906 v 9m vážně tablet a mobil, to snad ne, chudáci děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
24.2.25 19:22

My jsme to vyřešili tak, že synovi nedáváme horní popruhy. Syn brzy vyrostl z vajíčka, takže jsme koupili otočnou prechodovou sedačku, takže naštěstí v autě jsme to řešit nemuseli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
24.2.25 20:05

Naše holky taky rvaly, nesnášely to. Ve vajíčku v autě žádný kompromis, ale do kočárku jsem koupila kšíry a nějakou svobodu měly. Mohly jet i v klece, ve stoje..v létě to bylo super. V zimě jsou fusaky to je naprd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10892
24.2.25 20:10

Syn taky nesnáší poutani, v kocare jsem poutala jen kolem pasu a mezi nozkama. V autě se to malinko zlepšilo s přechodem do pokračující sedačky, má rok a trictvrte, asi na podzim jsme definitivně zrušili vajíčko, jezdí v protisměru. Já sama s ním naštěstí jezdím jen kratší trasy, často jede i starší a ten ho dokáže zabavit. Pokud řídí manžel, sedím vzadu a zabavuju, jak se dá. Ale tablet ani mobil mu nestrkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
24.2.25 20:14

U nás zabrali písničky na telefonu. A pak teda taky pokračovací autosedačka a jízda po směru jízdy. Prostě řval, nesnášel auto, zvracel. Normálně by se udusil. Jako i pět minut jízdy bylo peklo na zemi. Takže ať si každý říká co chce, tak díky za telefon. První dvě děti ho v autě nikdy neměli. Nebyl potřeba. Zvládli i dvou - tří hodinovou cestu bez ničeho. Jo třetí mi ukázal co je to náročné dítě. Každopádně jsme jezdili nejmíň co to šlo. Jenže bohužel jeho zdravotní stav vyžadoval cestovat i déle než hodinu cesty autem, takže díky za mobil. Díky tomu se mi v autě neudusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
24.2.25 20:15

Kočár neporadím. Ten syn prostě nesnášel. Byl jen nošený a od té doby co chodí, tak prostě chodí. v židličce jsem nikdy nepoutala.

Příspěvek upraven 24.02.25 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario