Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jinak jeste - pokud to s nim resim tak mi zacne rikat jak je mu jich lito, ze jsou maly a nakonec to dopadne tak ze on se nasere a jde do hospody, vrati se obvykle okolo 6te ranni a nebo drive a vyhazuje me z bytu.
s alkoholem je proste holt taky trochu problem, chapu ze pije protoze toho fakt ma moc, ale tim ze vse co mame da jim nebo propije tim tomu moc nepomaha.
proste misto toho aby to vyresil tak zapiji to ,,ze je toho moc,, ![]()
tak tvůj přítel je teda pěkný sobeček
, kopanec do k..lí málo ![]()
nezkoušela sis promluvit třeba s jeho rodičema? nebo ho dotáhnout do manželské poradny?
já bych mu asi dala ultimátum a odešla bydlet radši k rodičům, a že se vrátím, až se vzpamatuje a třeba nakoupí potřebné věci a nábytek pro miminko
neříkám, že vše, to ne, ale aby už začal něco dělat
pokud má být mimčo už na Vánoce s váma, tak není na co čekat ![]()
Martina82 píše:
tak tvůj přítel je teda pěkný sobeček, kopanec do k..lí málo
nezkoušela sis promluvit třeba s jeho rodičema? nebo ho dotáhnout do manželské poradny?
já bych mu asi dala ultimátum a odešla bydlet radši k rodičům, a že se vrátím, až se vzpamatuje a třeba nakoupí potřebné věci a nábytek pro miminkoneříkám, že vše, to ne, ale aby už začal něco dělat
pokud má být mimčo už na Vánoce s váma, tak není na co čekat
s jeho maminkou jsem mluvila hned po tom co jsem otehotnela a ta mi rikala at jdu na potrat a utecu od nej
ale jeho rodicum je pres 70 tak je zas nemuzu otravovat, je mi to proste blby ![]()
ultimata byli uz nekolikrat ale on me pokazdy nalaka zpatky a pak kdyz se to srovna tak si je sem zase vezme
jako vis co proste kraviny a drobnosti pro prcka jsem koupila ale proste na autosedacku a monitor dechu ted nemam a to jsou podle me docela dulezity veci ktery by tu uz pred porodem davno meli byt ![]()
Martina82 píše:
já bych mu asi dala ultimátum a odešla bydlet radši k rodičům, a že se vrátím, až se vzpamatuje a třeba nakoupí potřebné věci a nábytek pro miminkoneříkám, že vše, to ne, ale aby už začal něco dělat
hlavne jeste co me strasne toci, ze deti jsou furt nemocny,.. minule je sem poslala s hromadou prasku na horecky a infekcni prujmy a kvuli tomu ze jsem nechtela jit spat k rodicum tak jsem tu zustala a tejden mi bylo tak zle ze jsem myslela ze zdechnu,.. ale jeho to proste nezajima,.. ,,oni jsou totiz maly,,
Martina82 píše:
hlavne jeste co me strasne toci, ze deti jsou furt nemocny,.. minule je sem poslala s hromadou prasku na horecky a infekcni prujmy a kvuli tomu ze jsem nechtela jit spat k rodicum tak jsem tu zustala a tejden mi bylo tak zle ze jsem myslela ze zdechnu,.. ale jeho to proste nezajima,.. ,,oni jsou totiz maly,,
tak fakt na čas odejdi, on se zase aspoň na chvíli vzpamatuje a ty věci nakoupí, aby tě zas nalákal zpátky
problém to sice neřeší, ale miminko je teď důležitější ![]()
ti rodiče jsou zvláštní, že ti radili takové věci, asi jsou z něho taky nešťastní ![]()
Být tebou tak se taky seberu a odejdu a nechám ho ať se vzpamatuje ![]()
A s tim alkoholem ať taky kouká něco dělat, ožralý chlap a miminko teda moc nejdou dohromady ![]()
Zkus si s ním vážně promluvit a když to nikam nepovede, tak odejdi a nech ho ať si rozmyslí co vlastně chce.
Držim palce ať to zvládneš a snaž se nenervovat, vim, že je to těžký, ale mysli na mimi ![]()
no to snad není možný, tak jeho to nezajímá, že jsi v sedmém měsíci a že bys neměla onemocnět??!!
fakt nemám slov, držím palce, ať to nějak zvládneš a přeju pevné nervy, ty já bych asi neměla ![]()
Anonymní píše:Martina82 píše:hlavne jeste co me strasne toci, ze deti jsou furt nemocny,.. minule je sem poslala s hromadou prasku na horecky a infekcni prujmy a kvuli tomu ze jsem nechtela jit spat k rodicum tak jsem tu zustala a tejden mi bylo tak zle ze jsem myslela ze zdechnu,.. ale jeho to proste nezajima,.. ,,oni jsou totiz maly,,
Martina82 píše:
tak fakt na čas odejdi, on se zase aspoň na chvíli vzpamatuje a ty věci nakoupí, aby tě zas nalákal zpátkyproblém to sice neřeší, ale miminko je teď důležitější
ti rodiče jsou zvláštní, že ti radili takové věci, asi jsou z něho taky nešťastní
no ta jeho mamka je z nej nestastna,.. jenze zas co mu ma v jeho 35 letech radit? uz je nejakej patek dospelej,..
skoda, ze jsi neposlechla jeho rodice, nemyslim tim potrat, ale ten utek od nej ![]()
Temaho píše:
Být tebou tak se taky seberu a odejdu a nechám ho ať se vzpamatuje
A s tim alkoholem ať taky kouká něco dělat, ožralý chlap a miminko teda moc nejdou dohromady
Zkus si s ním vážně promluvit a když to nikam nepovede, tak odejdi a nech ho ať si rozmyslí co vlastně chce.
Držim palce ať to zvládneš a snaž se nenervovat, vim, že je to těžký, ale mysli na mimi
tak on nepije nijak bezne ale pokazdy kdyz dojde na reseni jeho deti tak se ,,nechce hadat,, a odejde
tak nevím, kdo z vás dvou je větší pitomec. Jestli on, že ho vůbec napadlo vzdát se dětí (i když to následně přehodnotil) nebo ty, žes mu to věřila. Musíš se smířit s tím, že máš přítele s minulostí a se závazky. Pokud jsi počítala s tím, že jeho děti k vám chodit nebudou, tak jsi dost naivní. Když to tak všechno čtu, tak jen konstatuji - chudáci děti.
Skoda ze v tehto diskuzich nema sanci promluvit i druha strana.
Na jednu stranu te chapu, ale rekla bych ze jsi strasne negativni a nevyrovnana. Najit si chlapa s ditetem je vzdycky tak trochu loterie a musis pomyslet na nasledky. Ja uz jsem se zarazila u toho jak jsi napsala a souhlasila s tim ze se pritel deti vzda. To je hrozna sobeckost. Vedela jsi ze ma deti a tudiz jsi mela predvidat co vsechno s tim souvisi.Popisujes jak tvuj pritel utraci sileny penize za „hadry“ a na druhou stranu nemaji ani poradny ponozky. Pak ze matka je stetka a ma kazdej tejden jinyho strejdu. Do toho ti myslim nic neni. Dal uz jsem to ani necetla, protoze jsem nemela chut. Srovnej si nedriv sama svoje zivotni hodnoty, jinak nebudes nikdy s nicim a nikym spokojena.
ahoj, pisu anonymne, asi chapete proc.
abych to zkratila muj pritel ma dve deti a kdyz jsme se poznali meli jsme idealni vzth a deticky u nas byli v postate kazdy druhy den a kazdy druhy vikend, vse bylo super.
pak pritel prohlasil ze to nejde aby deti litali sem a tam, ze uz malej jde do skolky a vetsi do skoly a ze to nejde aby byli takhle putovni ze se jich vzda ze se s nima nebude vidat tak casto a chce aby jsme meli svoje miminko a zili jako normalni rodina a ne takhle jako idioti.
ptala jsem se ho stokrat jestli to mysli vazne a on ze ano, ze ty deti se jen trapi kdyz nejsou doma ani tam, ani tam.
nakonec jsem otehotnela, chvili jsme se radovali ale priteli zacalo byt smutno po jeho detech a misto toho aby udelal zazemi nam tak kazde sve volno travi tim ze si sem taha deticky a ja uz proste nemuzu,.. za tu dobu co jsme se s nima nevidali z nich jejich maminka (stetka ktera ma kazdej den jinyho ,,strejdu,,) udelala rozmazleny parchanty a priteli je jich lito takze jim vse ,,vynahrazuje,, a ja jsem z toho uz proste v prdeli,..
bydlime v prisernym byte kde nic neni hotove a prcek uz je na vanoce s nama. a opet misto toho aby tu neco udelal nebo mi s necim pomohl tak sem opet bere na vikend deticky!
nasemu synovi doted nekoupil veci co potrebujeme do vybavicky ale s rozmazlencema nechal na pouti a za oslavu svatku jednoho z nich dohromady pres 6tis. plus na ne plati alimenty a musi jim kupovat hadry a boty protoze maminka neni schopna jim nic koupit! maminka si vsechny penize setri a to ze deti vypadaji jako socky ji je uplne u p*dele. spodni pradlo si deti predavaji a neni nic divneho ze maji o tri cisla mensi ponozky, nevycistene usi minimalne rok a mikiny sotva do pulky zad.
a ja uz nevim co ted, myslela jsem si ze budeme ve svem domecku a tesit se na miminko ale zenuska se vysrala na to pritele z bytu vyplatit a on je tak ,,hodnej,, ze ji na to nic nerekne, takze jsme v hnusnym najmu kde nic neni hotovo, nemame penize, nemame nic ale jeho deticky maji kazdy nove adidasky, darky za x tisic a jeste si s tatinkem chodi do mekace, do kina, zatim co ja jako krava setrim na kazdym ,,rohliku,, a setrim kde se da
ani nevim jestli jsem se potrebovala vykecat nebo poradit ale ja uz proste nemuzu,… vim ze to jsou jeho deti, nechci mu je brat ale do prcic cekame dite spolu a nejaky ohledy by alespon na me mohl brat a chapat ze kdyz jsem jeden vikend ve skole a druhej vikend kdyz tu chcipam s krecema v brise bych ocenila kdybych si mohla v klidu lehnout a ne aby mi tu nekdo skakal po hlave a rval, nehlede na to ze kdyz tu sou tak my musime spat na sedacce
nehlede na to ze pritel nikdy nerekne: muzou sem prijit? ale rovnou mi rekne ze uz to ma domluveny a jestli se mi to nelibi tak muzu jit spat jinam.
kdyz reknu ze takhle zit nechci tak mi rekne at si jdu.
minule uz jsem nevydrzela a opravdu odesla. za dve hodiny byl u me a prosil me at neochazim ze to nejak vyresi ale je to furt to stejny dokola,.. cely dny brecim, zacla jsem zase kourit a v sedmem mesici mam neco okolo 55kilo a uz proste nemuzu,..