Osudová chyba

Anonymní
6.10.11 13:31

Osudová chyba

Nevím kde mám začít .. stalo se mi něco co nemůžu nikomu říct a přitom se z toho potřebuju vypovídat, abych na to denně nemyslela. Předem píšu, že nechci aby se do mě pouštěli ty co by mě odsoudili a ponížili. Spíše potřebuju radu a možná pochopení, i když pro tohle asi není. :oops:
Nedávno jsme popíjeli s manželem se sousedy a jejich manželkami, docela se to zvrtlo a přehnali jsme to. Manžel odpadnul a šel spát. Já si ani nepamatuju, kdy jsem šla domu a jak. Jen mám utržky, že jsem byla u jednoho z nich v garáži(ta jeho už spala, byla nemocná), že mě opřel o ponk a zezadu ho do mě … (ja ani pořádně stát nemohla). pak jsem šla asi domu. Druhý den když jsem se probudila našla jsem výron semene na kalhotech a měla totální okno(akorát se mě ještě vybavuje,že mě nabízel, že bych si tak mohla vydělat pěkný peníze, že by mě za to i platil). Sousedi se ptali zda-li jsem ještě pokračovala s tím jedním v pití, že jsme spolu šli ještě do garáže … Řekla jsem že ne, že jsme šli domu … manžel si mě jen tak dobíral jestli něco bylo a já že ne. No a od té doby na to myslím, co se stane až se to provalí, máme dvě malé děti. Já mluvit nebudu, pro mě je to ponížení a neodpustitelný. Jeho jsem viděla ten druhý den navečer, snažila jsem se bavit jako vždy aby to nebylo nápadné. Od té doby jsem ho neviděla. Mám strach aby se někdy nechlubil že přefiknul sousedku nebo tak, nebo jestli si něčeho nevšimli ostatní sousedi, já si opravdu nic víc nepamatuju, ani že jsem s ním do tý garáže šla. Nevím co mám dělat dál, furt na to myslím, manžela miluju a určitě bych ho kvůli tomuhle nechtěla ztratit. Je tu někdo komu se něco podobného někdy stalo. .. a jak to dopadlo??? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
6.10.11 13:33

zatloukat zatloukat, i kdyby něco řekl, tak popřít, že si vymýšlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
6.10.11 13:34

plně souhlasím..zatloukat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
6.10.11 13:35
JaSa píše:
zatloukat zatloukat, i kdyby něco řekl, tak popřít, že si vymýšlí

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.10.11 13:35

Hi,tak to se mi nestalo,ale postupem času se to vyplaví,a pokud to soused neřekne,tak se nemáš čeho bát,a před lidma zapírej:-)

• Citovat
  • Upravit
50152
6.10.11 13:36

Zapomněla bych na to, jemu to stejně nikdo neuvěří, když byl zlitej pod obraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
6.10.11 13:36

Jj taky bych se nepřiznala. Ale myslím, že se chlubit nebude - vždyť je taky ženatý, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.10.11 13:37

Ale to tě snad znásilnil, ne? Pokud jsi ty sama nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6

A neber to jako osudovou chybu.

• Citovat
  • Upravit
13943

Nejlepší obrana je útok. Zatloukat, jak píšou holky a NIKDY ani maličko nedat najevo, že by to, co řekne soused mohla být pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 13:44

zatloukat a kdyby on něco řekl udělala bych z něj idiota co nezbalí ženskou tak si vymejšlí že sem mu dala!Pokud tě někdo nevyfotil nemuže tái o nikdo dokázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
6.10.11 13:44
Banny.J píše:
Ale to tě snad znásilnil, ne? Pokud jsi ty sama nechtěla…

Já bych to taky tak brala, že tě zneužil ve tvém stavu. :-( Tedy pokud jsi sama nechtěla v tom případě bych také nic neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.10.11 13:45

a pokud je ženatej tak nevěřim že to sám práskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.10.11 13:45

Taky bych zatloukala,ty jo to si ani neumím představit,že by mě tohle soused udělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
6.10.11 13:46

jojo souhlasim s holkama,ja bych nic nepriznala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie