Osudová chyba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
6.10.11 15:16
n. Hotaru píše:
Souhlasím - zatloukat!! A kdyby se chtěl soused s tebou o tomto bavit, dělala bych že si nic nepamatuju

Přesně tak! A ještě bych dělala překvapenou, že tomu nevěřím, že s ním bych nikdy…! A jestli jo, tak že to muselo být sakra slabý, když si to nepamatuješ.

A kdyby někde machroval a někdo s tím na mě vyrukoval, tak bych vyrazila do protiútoku s tím, že to je kravina, že byl tak zlitej, že se mu nepostavil i když se o cosi pokoušel…(a ty že jsi ho poslala do háje a on se teď asi takto mstí).

ALE hlavně! Ovládni jakoukoliv svoji touhu se přiznávat manželovi a tak si ulevit. Byla to chyba a se svým svědomím si to vyžer sama (čas to spraví). Tobě by se totiž ulevilo, ale manželovi přitížilo. A to si on nezaslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.10.11 15:25
Anonymní píše: …JEN NEVÍM CO OD NĚHO MÁM ČEKAT.....

Hele, zaujmi postoj, že co se tebe týče, tak se to nikdy nestalo! A on ať si dělá a vykládá kde chce, co chce. Je to slovo proti slovu…

Chlubit se podle mě nebude, kdyby ano, tak to zapřeš, řekneš svoji verzi (že se mu nepostavil, že jsi mu nedala) a uděláš z něj blbce.

Kdyby náhodou na tebe vyvíjel nátlak, že chce ještě, jinak že to řekne manželovi, tak se nenechej vydírat(!) a řekni mu, ať to klidně zkusí! Že manžel věří tobě a že jsi mu svoje k tomu už řekla. A on že je ubožák, co se chlubí něčím co se nestalo(!) a že machrovat ohledně sexu s někým kdo je totálně pod obraz může jen někdo komu jiná jinak nedá…!

Prostě jak by cekl, tak bych byla fakt zlá! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
6.10.11 15:26
Wiolla píše:
n. Hotaru píše:
Souhlasím - zatloukat!! A kdyby se chtěl soused s tebou o tomto bavit, dělala bych že si nic nepamatuju

Přesně tak! A ještě bych dělala překvapenou, že tomu nevěřím, že s ním bych nikdy…! A jestli jo, tak že to muselo být sakra slabý, když si to nepamatuješ.

A kdyby někde machroval a někdo s tím na mě vyrukoval, tak bych vyrazila do protiútoku s tím, že to je kravina, že byl tak zlitej, že se mu nepostavil i když se o cosi pokoušel…(a ty že jsi ho poslala do háje a on se teď asi takto mstí).

ALE hlavně! Ovládni jakoukoliv svoji touhu se přiznávat manželovi a tak si ulevit. Byla to chyba a se svým svědomím si to vyžer sama (čas to spraví). Tobě by se totiž ulevilo, ale manželovi přitížilo. A to si on nezaslouží…

Přesně tak :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
48576
6.10.11 15:36
Holma píše:
katyca píše:
No podle mě tě do tý garáže zatáhl již stímhle úmyslem a při tvém stavu bych to tedy brala za znásilnění.
souhlasím, jak zakladatelka píše, asi byla sotva schopná se hýbat

zase to nepřehánějte.Využil situace ale neznásilnil.Znásilnění kdo prožil vypadá trochu jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4923
6.10.11 16:03

a mu stál když byl tak zlitej pod obraz? se divím že se i rychle udělal :mrgreen:
to většinou chlapi mívaj problém…
tož držím pěsti ať tě to co nejdřív opustí a jsi v poho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
6.10.11 16:13

Teda určitě bych se tím manželovi nechlubila, ale každopádně pro mě je tohle jediný způsob nevěry, který bych dokázala manželovi odpustit, kdyby byl opilej a nějaká ho svedla. Teda s ohledem na to, jakou má povahu, že není ožralej denně, ale jednou za uherskej rok. Takže si myslim, že kdyby se to nejdejbože provalilo, měl by ti odpustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.10.11 16:22
Kamča.dalmatinka píše:
Holma píše:
katyca píše:
No podle mě tě do tý garáže zatáhl již stímhle úmyslem a při tvém stavu bych to tedy brala za znásilnění.
zase to nepřehánějte.Využil situace ale neznásilnil.Znásilnění kdo prožil vypadá trochu jinak!

co je to tady furt za znásilnění, vzal ji do garáže a rozhodně ji nechtěl ukazovat nový gumy na motorce, je jasný, za jakým účelem, nepíšu o znásilnění, jen o tom, že dobrovolné to zcela nebylo, za střízliva by to neudělala, využit toho, že je opilá asi víc než byl on

• Citovat
  • Upravit
4880
6.10.11 16:24
Anonymní píše:
Nevím jestli šlo o znásilnění, já jenom vím že jsem nebyla schopná ničeho natož někoho balit abych to chtěla. On ženatý není, má přítelkyní a s ní dítě. Chlast už nechci nikdy vidět. Jen doufám že z mojí mysli někdy to provinění vymizí. Teď na to neustále myslím a sama nevím jak se někdy mám ke svému manželovi chovat. Ale snažím se nedat nic najevo. Děkuju za rady i když pochopení asi nemám.

Já bych mlčela, ikdyž bych na to pořád myslela a byla bych pěkně nas*aná na souseda, že mě využil, je to hnus takhle využít ženskou, když je opilá.

Mimochodem…nechápu, co všichni na tom alkoholu vidí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.10.11 16:26
Holma píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Holma píše:
katyca píše:
zase to nepřehánějte.Využil situace ale neznásilnil.Znásilnění kdo prožil vypadá trochu jinak!
co je to tady furt za znásilnění, vzal ji do garáže a rozhodně ji nechtěl ukazovat nový gumy na motorce, je jasný, za jakým účelem, nepíšu o znásilnění, jen o tom, že dobrovolné to zcela nebylo, za střízliva by to neudělala, využit toho, že je opilá asi víc než byl on

a ještě dodám, že znásilnění je pro mě něco jinýho, tohle je prostě úlet, který si nepamatuje, protože byla ožralá a její známej toho využil, v 5ti letech jsem byla skoro znásilněná starým dědkem, kterýmu jsem důvěřovala, tak vím, o čem to je, trauma mám dodnes a taky dodnes to nikdo neví, kromě mého terapeuta a sestry, která s tím pánem měla podobnou zkušenost, ten dotyčný si nic nepamatuje a dodnes nechápe proč jsem ho přestala zdravit, byl opilý

• Citovat
  • Upravit
33916
6.10.11 16:36

podle Tvé povahy si myslím,že když na Tebe opravdu udeří tak se přiznáš :think: moje rada je,že ZATLOUKAT a udělala bych to tak,že pokub by se soused chlubil tak bych to obrátila proti němu a kdyby byl jo svině tak bych si ho odchytla a řekla bych že řeknu všem,že mě znásilnil jestli nedá pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
6.10.11 16:54

Osudovou chybou bych to nenazýval a ani teda znásilněním
vidíš to teď moc černě jak je to čerstvé.
za chvíli to snad budeš mít jako blbou vzpomínku ale nic víc.
jestli nejsi těhotná a on není HIV pozitivní tak bych z toho nedělala vědu a přešla to.
Nevím jak daleký je to soused a jak moc se znáte, to by asi mohl být „problém“ jestli jste zvyknutý se vídat každý víkend nebo bydlí 2metry od vás. Co od něho máš čekat to ti nikdo nepoví, prostě se uvidí, myslím že akorát na sebe budete chvíli blbě koukat a za čas normálka
Nepitvej se v tom, stalo se, stalo, neřeš, vymaž to a šlus

Ještě, že mi je blbě dřív než se stihnu zkárovat tak, že nevím o co go :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
6.10.11 20:45

Souhlas, zatloukat:)
A když si to náhodou natočil na kameru, pak změnit účes, změnit hmotnost v kg, změnit filozofii v oblíkání (piercing, tetování), rychle! a tvrdit, že na videu nejsi ty :lol:
Když to bude ještě horší, odstěhovat se, změnit planetu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
8.10.11 23:33
Banny.J píše:
Ale to tě snad znásilnil, ne? Pokud jsi ty sama nechtěla…

Kdyby nechtěla, tak s ním do tý garáže asi néjde ne?? A on zase tak slitéj pod vobraz být nemohl, když se mu postavil a ještě se dokázal strefit… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
50155
9.10.11 12:16
etatinek píše:
Banny.J píše:

Kdyby nechtěla, tak s ním do tý garáže asi néjde ne?? A on zase tak slitéj pod vobraz být nemohl, když se mu postavil a ještě se dokázal strefit:think: :roll:

:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
10.10.11 07:29
etatinek píše:
Banny.J píše:
Kdyby nechtěla, tak s ním do tý garáže asi néjde ne?? A on zase tak slitéj pod vobraz být nemohl, když se mu postavil a ještě se dokázal strefit… :think: :roll:

Nechtěla by, kdyby byla střízlivá a ne zlitá tak, že si pamatuje jen útržky. „Pojď, ukážu ti nový gumy na motorce.“ Bože! Myslíš, že řekl: „Hele pojď, vrazím ti ho tam?“ Ona byla opilá! A v opilosti holt lidi dělají věci, které by jinak nedělali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky