Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím že řešit jestli to bylo znasilnění nebo ne je hloupost,každý může chybovat a téměř každý má v životě nějaký zažitek na který není hrdý ale vrátit čas bohužel nejde.Zapomněla bych na to a žila dál svůj poklidný život s manželem v nevědomosti.Rozhodně být tebou,nechám si to pro sebe a jak už tady psaly zatloukat. ![]()
Holma píše:etatinek píše:Nechtěla by, kdyby byla střízlivá a ne zlitá tak, že si pamatuje jen útržky. „Pojď, ukážu ti nový gumy na motorce.“ Bože! Myslíš, že řekl: „Hele pojď, vrazím ti ho tam?“ Ona byla opilá! A v opilosti holt lidi dělají věci, které by jinak nedělali.Banny.J píše:Kdyby nechtěla, tak s ním do tý garáže asi néjde ne?? A on zase tak slitéj pod vobraz být nemohl, když se mu postavil a ještě se dokázal strefit…
Ale to tě snad znásilnil, ne? Pokud jsi ty sama nechtěla…![]()
To je blbost, jen zakladatelka ví jak to bylo a ten dotyčnéj tím tuplem… Vono ožrat se do němoty a lítat po garážích, když už manžel dávno spí, je její hloupost a chyba, mohla spokojeně spát po boku svého manžela, tak má o jeden zážitek v životě víc, akorát si na něj vůbec nepamatuje…
![]()
ahoj souhlasim s většinou…určitě pokud je soused že natý se s tím chlubit, nebude , byl by sám proti sobě a kdyby náhodou? udělej z něj idiota a zatloukej, nikdo ti nemuže nic dokázat, pokud tě teda někdo neviděl,ale podle všeho asi ne
snaž se zapomenout, a žij smanželem a detmi svuj doposavadný žívot ![]()
Může být ženatý jen formálně:)) - tzn., že mu nějaký úlet v manželství vůbec neuškodí ![]()
Takže psát, že pokud je ženatý, nebude se chlubit, je podle mne blbost:))
Neznáte manželství, co jsou spolu jen papírově? (Dluhy, děti, podnikání, majetek).
Takže zůstaneme u toho, nepřemýšlet nad tím a kdyby se někdo na něco ptal - zatloukat:)) ![]()
Anonymní píše:
Nevím kde mám začít .. stalo se mi něco co nemůžu nikomu říct a přitom se z toho potřebuju vypovídat, abych na to denně nemyslela. Předem píšu, že nechci aby se do mě pouštěli ty co by mě odsoudili a ponížili. Spíše potřebuju radu a možná pochopení, i když pro tohle asi není.
Nedávno jsme popíjeli s manželem se sousedy a jejich manželkami, docela se to zvrtlo a přehnali jsme to. Manžel odpadnul a šel spát. Já si ani nepamatuju, kdy jsem šla domu a jak. Jen mám utržky, že jsem byla u jednoho z nich v garáži(ta jeho už spala, byla nemocná), že mě opřel o ponk a zezadu ho do mě … (ja ani pořádně stát nemohla). pak jsem šla asi domu. Druhý den když jsem se probudila našla jsem výron semene na kalhotech a měla totální okno(akorát se mě ještě vybavuje,že mě nabízel, že bych si tak mohla vydělat pěkný peníze, že by mě za to i platil). Sousedi se ptali zda-li jsem ještě pokračovala s tím jedním v pití, že jsme spolu šli ještě do garáže … Řekla jsem že ne, že jsme šli domu … manžel si mě jen tak dobíral jestli něco bylo a já že ne. No a od té doby na to myslím, co se stane až se to provalí, máme dvě malé děti. Já mluvit nebudu, pro mě je to ponížení a neodpustitelný. Jeho jsem viděla ten druhý den navečer, snažila jsem se bavit jako vždy aby to nebylo nápadné. Od té doby jsem ho neviděla. Mám strach aby se někdy nechlubil že přefiknul sousedku nebo tak, nebo jestli si něčeho nevšimli ostatní sousedi, já si opravdu nic víc nepamatuju, ani že jsem s ním do tý garáže šla. Nevím co mám dělat dál, furt na to myslím, manžela miluju a určitě bych ho kvůli tomuhle nechtěla ztratit. Je tu někdo komu se něco podobného někdy stalo. .. a jak to dopadlo??? díky
promiň,děsně se tu směju…stalo se mi něco podobnýho a proto NECHLASTÁM!!
Proste klasicky chlap vidi ozralou zenskou,tak proc by to na ni nezkusil.bud to vyjde nebo ne.Takovou podobnou hystorku znam jen z vykladani z prace,ale to bylo jeste za komancu.Klasicky pracovni vecirek,jedna kolegyne pod obraz bozi a nezkusil to jen jeden bylo jich hned vic.Chudak skoro o nicem nevedela a chlapy si pak z radosti povidali.Jak se ji to doneslo co vlastne provadela,tak malem chodila kanalami.
Verim,ze to chodi i v dnesni dobe tak,hlavne na tokovych spolecenskych akci.Jedna me ceka v listopodu,treba me taky bude chtit nekdo znasilnit
![]()
Anonymní píše:
Proste klasicky chlap vidi ozralou zenskou,tak proc by to na ni nezkusil.bud to vyjde nebo ne.Takovou podobnou hystorku znam jen z vykladani z prace,ale to bylo jeste za komancu.Klasicky pracovni vecirek,jedna kolegyne pod obraz bozi a nezkusil to jen jeden bylo jich hned vic.Chudak skoro o nicem nevedela a chlapy si pak z radosti povidali.Jak se ji to doneslo co vlastne provadela,tak malem chodila kanalami.
Verim,ze to chodi i v dnesni dobe tak,hlavne na tokovych spolecenskych akci.Jedna me ceka v listopodu,treba me taky bude chtit nekdo znasilnit![]()
![]()
Anonymní píše:
Verim,ze to chodi i v dnesni dobe tak,hlavne na tokovych spolecenskych akci.Jedna me ceka v listopodu,treba me taky bude chtit nekdo znasilnit![]()
![]()
Jak to tak čtu, tak už se na tu akci docela i těšíš, co??
![]()
Zakladatelko,zkus to proste brat jak omyl,a dal se v tom nemoč,proste se stalo,šlus,ikdyz te chapu,ze se sousedem je to na prd,ale ber to tak ze jste jen lidi,a sex je zivocisneho puvodu,a jen tak mimochodem,resite tady ze n znasilnil ji ,ale co kdyz t bylo naopak?co kdyz ho na svadela,ocni kontakt atd?moc dobre vime jake jsu zenske samice kdyz se ozeru ne
![]()
Beru to jako omyl, jako že se to nestalo. I když jsem ho od té doby skoro neviděla a nemluvila s ním. Díky všem za radu - zatloukat zatloukat - budu se tím řídit. A rozhodně vím že jsem ho nesváděla!! za tím si stojím a stát budu - neměla jsem důvod ho svádět .. a rozhodně si nepřeju aby tu bylo stále řešeno znásilnění atd … ať nad tím přemýšlím jak přemýšlím, tak toho prostě využil a je to. A hlavně se mě doneslo, že jim to doma vůbec neklape o důvod více se strachovat. Ale snažím se to neřešit.
zakladatelka
Anonymní píše:
Beru to jako omyl, jako že se to nestalo. I když jsem ho od té doby skoro neviděla a nemluvila s ním. Díky všem za radu - zatloukat zatloukat - budu se tím řídit. A rozhodně vím že jsem ho nesváděla!! za tím si stojím a stát budu - neměla jsem důvod ho svádět .. a rozhodně si nepřeju aby tu bylo stále řešeno znásilnění atd … ať nad tím přemýšlím jak přemýšlím, tak toho prostě využil a je to. A hlavně se mě doneslo, že jim to doma vůbec neklape o důvod více se strachovat. Ale snažím se to neřešit.
zakladatelka
Zakladatelko, každý máme v životě něco, co bysme nejraději vymazali - jak už to někdo řekl nade mnou..
Je to tak a je to pravda. Ono teď to vypadá hrozně, ale vůůůbec nevíš, jestli to není „k dobru“ - ženský, kterým se toto stane, už pak nikdy nenapadne sklouznout se s jiným.. (ježkovy - sklouznout…
) - už vidí, jak by to bylo hrozné kolik bolestí a neštěstí to nadělá.
Tobě pomůže jedině čas, kdyby něco on tvrdil, Ty budeš tvrdit že jsou to jen jeho nesplněné představy a hotovo.
Hlavně abys nebyla těhotná - ale to snad ne… ne?
Sama znám jednu paní, dneska pomalu padesátiletou, před cca 13 lety se opila a stalo se jí to samé… ![]()
Chce to čas čas čas, ten je nejlepší kouzelník…
Anonymní píše:vidim že jsi rozumná ženská
zakladatelka