Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alkohol je metla lidstva…jj. Chyba to byla, jasně, ale ne osudová !
Nepřiznávej.
Pokud by se to provalilo, byla jsi opilá a on tě do garáže zatáhl a začal tě obtěžovat. Protože jsi byla opilá, nevíš, co se dělo a nemohla jsi se bránit.
Spíš bych se po takovým zážitku nedokázala manželovi podívat do očí. Ale u nás je to tak, že když někde společně jsme, tak odcházíme spolu, zvlášť když je jeden z nás namol. A to i když jsme u souseda přes plot.
Osobně si myslím, že se s tím chlubit nebude, co taky, má rodinu ne?
Nebo další verze, pokud se s tím pochlubí: řekneš, že je to debil, protože tě tam začal obtěžovat a ty ho odmítla. Je to děsnej egoista, tak dělá zle a chce se ti pomstít.
Taky bych zatloukala.Myslím,si že kdyby tě manžel podezříval(byl by žárlivý) tak by si tě určitě ze srandy nedobíral.Hned by na tebe udeřil.
Soused si myslím nic neřekne.Třeba doufá,že bys někdy mohla opravdu přijít a dělat to sním za peníze.Asi je to jeho sen a když by něco řek,tak by věděl,že by byl potom útrum.Tím nemyslím nic špatného na tebe.Jako že si nemyslím,že bys za ním opravdu šla.
Kdyby náhodou ze srandy něco naznačoval,že jste spolu spaly,nebo tak,tak to musíš vzít ve srandě a říct třeba:„To by se ti líbilo,co?Na takovéhle věci máš manželku a já manžela“Prostě to šikovně zahrát.
Manžel si tě ze srandy dobral,ale víc už se k tomu určitě vracet nebude.
A pokud by ostatní sousedi něčeho všimli,tak už je toho plná vesnice nebo město.Nevim kde bydlíš.Takovéhle věci si sousedé nenechají pro sebe. ![]()
Myslím si,že se neni čeho bát.
Hlavně nenech na sobě nic znát a před sousedem dělej,jako že se nic nestalo.Třeba si bude myslet,že jsi byla totálně na šrot,nic si nepamatuješ a on měl možnost si užít.
Vím,že je to strašný držet takovouhle věc v sobě,ale budeš se s tim muset vyrovnat a dělat že se nic nestalo.
A ten soused je dobrý kamarád tvého manžela?Pokud ano,tak si myslím,že mu nebude chtít ublížit.Třeba i jemu to všechno došlo a může mu být také trapně.Nehledě na to,že nevim jak by se tvářila jeho manželka,až by se k ní doneslo,že se její manžel chlubí tím,že přefiknul sousedku.
Držim palce ![]()
Na nějaký odsuzování kašli.Každý ať si nejdřív zamete před svím prahem.A nehledě na to,že každá znás se může vožrat do němoty a může se jí stát to samé.O to víc je to horší,jelikož vždycky se najde nějakej nadrženec,kterej tenhle stav ženský využije a počítá s tím,že ona si to nebude pamatovat.Kor když ví,že za střízliva by si o něj třeba neopřela a ni kolo.
Stalo se to kamaradce,po diskotece sla domu,byla opila a potkala byvaleho spoluzaka.K ranu se probudila v jeho byte a sama,jen tam nechal vzkaz „Byla jsi skvela.Kdy si to zopakujeme“?Je vdana a ten spoluzak je kamarad jejiho manzela.Nastesti se nepochlubil.Nepriznavej se a zatloukej.
Nevím jestli šlo o znásilnění, já jenom vím že jsem nebyla schopná ničeho natož někoho balit abych to chtěla. On ženatý není, má přítelkyní a s ní dítě. Chlast už nechci nikdy vidět. Jen doufám že z mojí mysli někdy to provinění vymizí. Teď na to neustále myslím a sama nevím jak se někdy mám ke svému manželovi chovat. Ale snažím se nedat nic najevo. Děkuju za rady i když pochopení asi nemám.
zatloukat a zatloukat. A kdyby on měl potřebu to prásknout, tak je to přece slovo proti slovu ![]()
Nechtěla bych být ve tvé kůži.. ale taky si myslím, že on tvé situace zneužil a ty jsi v tom byla „nevinně“ Chlapi jsou v tomhle pitomí..
Drž se..
Anonymní píše:
Nevím jestli šlo o znásilnění, já jenom vím že jsem nebyla schopná ničeho natož někoho balit abych to chtěla. On ženatý není, má přítelkyní a s ní dítě. Chlast už nechci nikdy vidět. Jen doufám že z mojí mysli někdy to provinění vymizí. Teď na to neustále myslím a sama nevím jak se někdy mám ke svému manželovi chovat. Ale snažím se nedat nic najevo. Děkuju za rady i když pochopení asi nemám.
Kdo prožil něco podobného,tak tě jistě chápe.A ten kdo to neprožil a umí se vžít do situace jiných,tak ten taky chápe ![]()
No podle mě tě do tý garáže zatáhl již stímhle úmyslem a při tvém stavu bych to tedy brala za znásilnění.
katyca píše:
No podle mě tě do tý garáže zatáhl již stímhle úmyslem a při tvém stavu bych to tedy brala za znásilnění.
Plně souhlasím.
Ono se to jako znásilnění určitě dá brát. K souloži si souhlas nedala, ani by si ho nedala ve střízlivém stavu, a on se na tobě ukojil. Prozrazení bych se bál v případě, že se soused opije a bude se chlubit. Ono se mu věřit nemusí, ale semeno nedůvěry vzklíčit může a žárlivost udělá své. Bál bych se možného těhotenství nebo pohlavní choroby, takže testy. Možná by bylo dobré si se „sousedem“ promluvit s očí do očí. Vytyčit hranice. K manželovi se chovej tak jako by se nic nestalo, jeho si vědomě nepodvedla. Nic mu neříkej, jen by mu to bylo líto, že tě neochránil. Musíš si dát v budoucnu pozor na alkohol, příště by to nemuselo skončit tak „dobře“. Snad tě to nebude tížit moc dlouho. ![]()
Holky, teda nezlobte se na mě, ale zakladatelka nebyla oblečená, že jí ho tam jen tak střčil?
Mě to teda přijde tak, že jste se prostě opili, on toho asi trochu využil, ale rozhodně Tě odmítám litovat a myslet si, že Tě znásilnil. Promiň, ale dle mě ses prostě picla a ulítla. ![]()
Mně se to nestalo, nemáme sousedy s garáží ![]()
Ne, vážně - podle mě ty za nic nemůžeš. Střízlivá byses bránila, není to tvoje vina! On zas až tak totálně zlitej být nemohl, když mu TO šlo a když si ještě zvládl „dát pozor“. Pokud nejsi v jináči, hoď to za hlavu
Rozhodně se nepřiznávej, tohle chlap neustojí. Já bych tvrdila, že se nic nestalo, a to i před tím sousedem samotným. Neboj, čas to spraví
![]()
zakladatelka byla na mol, on byl na mol, ale on ji využil a znásilnil? nebo to aspon má tvrdit okolí, kdyby to prasklo?
ona si nic nepamatuje, takže o chlapovi klidně může říct, že ji znásilnil?
mě tyhle vaše reakce přijdou docela dost přes čáru…
a jinak zatloukat zatloukat a kdyby něco řekl, tak popřít, že byl ožralej