Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,úplně na začátek,zvířata miluju,hlavně psi.U rodičů máme 3 fenky,labradorku, oříška a pudla.Ty jsou v pohodě.Ale to co má přítel snad ani neni pes
Malému je necelý rok a už několikrát po něm vyjel a naprosto bezdůvodně.Např. se houpal na zahradě na houpačce a on mu šel po nožičkách a další věc.která mě fakt točí,že všechno pochcává a nejvíc danův kočár,takže všechno co mám v košíku je pochcaný a smrdí.Ob den ten kočár myju a on jde z venku a stejně to pochčije,minule to zchytali i moje boty.Já už fakt nevim co mám dělat.Chtěla jsem ho chytit a vymáchat mu v tom čumák,ale vyjel i po mě.Nevíte co s tim????
neumývat to po něm, značkuje, možná, že když přijde podruhý a bude cítit, že ten jeho pach tam ještě pořád je, tak to už nepochčí
taky mám psi ráda,ale nic nám neobchcávají a nekoušou. Asi ti nezbyde nic jinýho jak to vydržet a modlit se, že pes nebude mít tuhej kořínek, protože mě osobně by bylo líto ho dát pryč a nebo ho utratit, kdyby umřel sám byla by to jiná ![]()
A co na to přítel? A co je to za psa(za rasu)? Mně, kdyby pes vyjel po děcku, i kdyby k tomu důvod měl, tak jde okamžitě na pekáč k vietnamcům
. Jsem asi moc zvyklá na hodné psy známých, kterým prckové tahaj za uši a oni max utečou jinam.
bydlíme v rodinném domě a on je dole u tchýně a pochcává jí i gauč v obýváku,denně!!!Takže si dokážeš představit jakej tam je odér
Takže si myslim,že my na něj stejně bude čůrat pořád.Dřív mi to bylo jedno,ale od té doby co je na světě malej mi fakt leze krkem.Jenom vždycky jak na Dana vrčí jen ho vidí.A to mu nikdy nic neudělal.Co až malej začne běhat?Celkem z toho mám strach
Je to ořech,přítel ho našel jako štěně v krabici na zastávce.Je mu 6 let,tak odnaučit ho to asi nepůjde.
Existuje sprej proti pochcávání věcí i nábytku. Stačí vše posprejovat a je klid.
Vyjíždět po vás by neměl a když to zkusí, ihned mu ukázat, kdo je pánem ![]()
Mimochodem…co je ta tchýně zač, že nechá psa chcát na gauč atd… ![]()
Ten sprej jsme měli nepomáhá.Tchýně za to nemůže,ono ho vážně nejde uhlídat.To přijde z venku a jde rovnou ke kočáru,nebo do obýváku to pochcat.Prostě děs ![]()
Prosim tě a tobě přijde normální mít doma psa, který všechno pochcává a vyjíždí ti po dítěti.To by můj pes udělal jen jednou a nechala bych ho okamžitě utratit, protože nikdy nevíš kdy mu hrábne a opravdu ho pokouše.Tohle přesně se stalo mojí kamarádce a teď má její dvouletá holčička jizvu přes celý záda.Takže být tebou, dám ho okamžitě pryč!
Aha, tak to je špatné, že nefunguje ![]()
Taky jsem měla obavy ze psa, proto máme 2 fenky ![]()
Věřím, že jsi zoufalá, ale další radu nemám ![]()
Na utracení psa nebudu radši reagovat…nicméně bojová plemena nepatří k dětem.
asi nic s tím takto neuděláš, ale určitě bych vyžadovala, psa ven, a přivázat a pouštět když jste na zahradě vy, že ho máte na očích, aby nic neochcával a nevyjížděl po dítěti
bych psa do baráku prostě nepustila
… jestli máte zahradu …
na malého může vrčet i ze žárlivosti … ale těžko říct. Naši mají vlčáka, jak zastavím před bránou je v pozoru a kluka by láskou sežral
Ale taky když si ho jája nevšímá, tak ho dokáže i štípnout (jájovi bude 5), nebo na něj štěká a lítá kolem … máma se z počátku děsila že chce bojar járovi ublížit, ale pes je pes …
Jenže u vořecha kterej nemá vůbec žádné vedení je těžké říct proč to dělá …
A značkování .. jako kolo u auta mo pochčije jak bojar, tak doma čivavák tchánovců
.. ale s kočárem to nikdy ni jeden neudělal tak mi to přinde divný.Možná by pes potřeboval pevnou ruku aby se to odnaučil .. složené noviny do ruky … ![]()
Dát ho pryč nemůžu,není to můj pes!!!!Kdyby bylo po mém už letí.Přítelovi jsem to řekla,ale má ho rád a pro tchýni je jako dítě.Já sama bych ho utratit asi nenechala,ale pochybuju,že by si ho ještě někdy někdo vzal.
Taky když byli tchýně a přítel v práci tak jsem ho vyrazila ven,celou dobu tam vyl jak postřelenej,že jsem ho musela zase pustit zpátky,by se mi malej ani nevyspal.
Ahoj.Přečti si mojí diskuzi(najdeš v profilu).Já si psa nechala.Děti pokousala už několikrát ale naštěstí už nemá zuby.Chčije mi po celém bytě
ale jinak bych byla mrcha.Přeju pevné nervy ![]()