Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Po porodu jsem se musela se synem odstěhovat k mamce, otec dítěte nemá zájem a já bych byt neutáhla. Mám fenu a máma taky. Jenže zatímco ta moje poslouchá a je cepovaná, mámina fena je otřesná a rozmazlená, ale co mi na ní strašně vadí je že kdokoliv a kdykoliv vyjdeš z místnosti ona se rozštěká a vyletí proti tomu člověku, permanetně mi budí chlapečka(6 měsícu)mám jí plné zuby, nevím jak jí odnaučit to štěkání doma. I v noci, jdu na záchod a ona i přes zavřené dveře poslouchá a hned začne vrčet nebo štěkat, antištěkací obojek má, jenže je bez účinku, pač sice dostane ránu po zaštěkání, ale začne hned knučet a pak dostává zas a zas..navíc se rychle vybíjej extra drahé baterky. už nemůžu, nenávidm jí..ale nejen já, celá naše rodina krom mámi.
@Malike smířit se s tím, nebo odstěhovat. Jestliže je to mámě fuk, tak Ty nejsi páníček, s tím nic neuděláš. Vycvičit by ji musela máma.
Shrnu to… Nastěhovala ses k mámě, která tě pravděp. ze své dobré vůle vzala pod křídla, protože chlap se na vás vyprdl, a tobě vadí její pes… JEJÍ pes… Nevím, ale jestli se ti něco nelíbí, tak se osamostatni a hotovo ![]()
Je to mamcin pes a jeji vec. Muzes byt rada ze mas kde bydlet. Pokud se to to nelibi tak se odstehuj ![]()
@Seizdra píše:
Shrnu to… Nastěhovala ses k mámě, která tě pravděp. ze své dobré vůle vzala pod křídla, protože chlap se na vás vyprdl, a tobě vadí její pes… JEJÍ pes… Nevím, ale jestli se ti něco nelíbí, tak se osamostatni a hotovo
naprosto přesně..
@Seizdra píše:
Shrnu to… Nastěhovala ses k mámě, která tě pravděp. ze své dobré vůle vzala pod křídla, protože chlap se na vás vyprdl, a tobě vadí její pes… JEJÍ pes… Nevím, ale jestli se ti něco nelíbí, tak se osamostatni a hotovo
přesně tak, je to pouze JEJÍ pes, takže bdu se přizpusob a nebo sezarid jinak
Nasadit psovi obojek proti štěkání - to může napadnout fakt jen člověka. Sundejte jí v první řadě ten obojek.
@eva valoi píše:
Nasadit psovi obojek proti štěkání - to může napadnout fakt jen člověka. Sundejte jí v první řadě ten obojek.
přesně tak, ty by jsi taky nenechala dávat rány jen za to že promluvíš, pejsek něoc asi chce a proto štěká
, nepomůže pohladit, být k němu laskavý?
A svojí mamky si vážíš, když si vás vzala k sobě v nouzi? Že píšeš „matky“.
Bez promluvení si s ní to asi nevyřešíš.
Protištěkací elektronický obojek by neměl reagovat na kňučení. Měl by reagovat pouze na vibraci hlasivek - vrčení a štěkání. Uber citlivost obojku.
Tak to ma hned nekolik reseni. Bud vyhledat nejakeho odbornika, nechat si poradit.Psa vycvicit. Nebo psa dat do háje, nebo si najit jine bydleni. Ja jsem pro tu prvni moznost
Hele, ja jen za sebe reknu, ze mam doma krysarici a bernacku. Vahov rozdil extrem
Krysarici slysim vic jak tu bernacku, ta rve od rana do vecera nonstop, staci kdyz se neco sustne. Popravde deti to nebudi, uz jsou zvyknute.Pes je proste pes.
Takže si to shrňme:nemáš kde bydlet, bydlíš u své mámy, která ti zachránila zadek.Ty místo abys jí byla vděčná, kritizuješ jejího psa. Její byt, její pes, její pravidla, smůla! Ale tvoje. Bože - co ti dává drzost ještě kritizovat?
Tak jsi u mamky tak si na to musíš zvyknout, poskytla vám domov a taky přijala tvého psa, přece ho kvůli tobě nedá pryč, a když se ti to nelíbí hledat jinej domov
Holky a to ze zakl. bydli u matky, prece neznamena ze ji musi byt extra vdecna. Treba to matce vyhovuje plati napul najem, tak je spokojenost na obou stranach
Takze hned bych nesoudila. Kazdopadne to je opravdu mimo diskusi ![]()
Osobně nemám ke zvířatům vztah, nemám na ně čas ani nervy, tak si je prostě nepořizuju. Ale pořídit si psa, a pak mu místo péče a výchovy nasadit antištěkací obojek je zhovadilost. A mám na mysli i paní maminku, která má asi podobně vymleto. Tobě jestli u matky něco vadí, tak si sbal čemodan a padej. Už jsi dospělá.