Nesnáším psa mé matky

14895
18.10.13 19:47

Nesnáším psa mé matky

Po porodu jsem se musela se synem odstěhovat k mamce, otec dítěte nemá zájem a já bych byt neutáhla. Mám fenu a máma taky. Jenže zatímco ta moje poslouchá a je cepovaná, mámina fena je otřesná a rozmazlená, ale co mi na ní strašně vadí je že kdokoliv a kdykoliv vyjdeš z místnosti ona se rozštěká a vyletí proti tomu člověku, permanetně mi budí chlapečka(6 měsícu)mám jí plné zuby, nevím jak jí odnaučit to štěkání doma. I v noci, jdu na záchod a ona i přes zavřené dveře poslouchá a hned začne vrčet nebo štěkat, antištěkací obojek má, jenže je bez účinku, pač sice dostane ránu po zaštěkání, ale začne hned knučet a pak dostává zas a zas..navíc se rychle vybíjej extra drahé baterky. už nemůžu, nenávidm jí..ale nejen já, celá naše rodina krom mámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.10.13 19:49

@Malike smířit se s tím, nebo odstěhovat. Jestliže je to mámě fuk, tak Ty nejsi páníček, s tím nic neuděláš. Vycvičit by ji musela máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.10.13 19:50

Shrnu to… Nastěhovala ses k mámě, která tě pravděp. ze své dobré vůle vzala pod křídla, protože chlap se na vás vyprdl, a tobě vadí její pes… JEJÍ pes… Nevím, ale jestli se ti něco nelíbí, tak se osamostatni a hotovo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
18.10.13 19:54

Je to mamcin pes a jeji vec. Muzes byt rada ze mas kde bydlet. Pokud se to to nelibi tak se odstehuj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
18.10.13 19:54
@Seizdra píše:
Shrnu to… Nastěhovala ses k mámě, která tě pravděp. ze své dobré vůle vzala pod křídla, protože chlap se na vás vyprdl, a tobě vadí její pes… JEJÍ pes… Nevím, ale jestli se ti něco nelíbí, tak se osamostatni a hotovo :think:

naprosto přesně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.10.13 19:56
@Seizdra píše:
Shrnu to… Nastěhovala ses k mámě, která tě pravděp. ze své dobré vůle vzala pod křídla, protože chlap se na vás vyprdl, a tobě vadí její pes… JEJÍ pes… Nevím, ale jestli se ti něco nelíbí, tak se osamostatni a hotovo :think:

přesně tak, je to pouze JEJÍ pes, takže bdu se přizpusob a nebo sezarid jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.10.13 19:56

Nasadit psovi obojek proti štěkání - to může napadnout fakt jen člověka. Sundejte jí v první řadě ten obojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
18.10.13 19:57
@eva valoi píše:
Nasadit psovi obojek proti štěkání - to může napadnout fakt jen člověka. Sundejte jí v první řadě ten obojek.

přesně tak, ty by jsi taky nenechala dávat rány jen za to že promluvíš, pejsek něoc asi chce a proto štěká :), nepomůže pohladit, být k němu laskavý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
18.10.13 19:57

A svojí mamky si vážíš, když si vás vzala k sobě v nouzi? Že píšeš „matky“. :think: Bez promluvení si s ní to asi nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
18.10.13 19:58

Protištěkací elektronický obojek by neměl reagovat na kňučení. Měl by reagovat pouze na vibraci hlasivek - vrčení a štěkání. Uber citlivost obojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
18.10.13 19:59

Tak to ma hned nekolik reseni. Bud vyhledat nejakeho odbornika, nechat si poradit.Psa vycvicit. Nebo psa dat do háje, nebo si najit jine bydleni. Ja jsem pro tu prvni moznost :kytka: :kytka: Hele, ja jen za sebe reknu, ze mam doma krysarici a bernacku. Vahov rozdil extrem :lol: Krysarici slysim vic jak tu bernacku, ta rve od rana do vecera nonstop, staci kdyz se neco sustne. Popravde deti to nebudi, uz jsou zvyknute.Pes je proste pes.

• Citovat
  • Upravit
30445
18.10.13 19:59

Takže si to shrňme:nemáš kde bydlet, bydlíš u své mámy, která ti zachránila zadek.Ty místo abys jí byla vděčná, kritizuješ jejího psa. Její byt, její pes, její pravidla, smůla! Ale tvoje. Bože - co ti dává drzost ještě kritizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
18.10.13 20:01

Tak jsi u mamky tak si na to musíš zvyknout, poskytla vám domov a taky přijala tvého psa, přece ho kvůli tobě nedá pryč, a když se ti to nelíbí hledat jinej domov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

Holky a to ze zakl. bydli u matky, prece neznamena ze ji musi byt extra vdecna. Treba to matce vyhovuje plati napul najem, tak je spokojenost na obou stranach :nevim: Takze hned bych nesoudila. Kazdopadne to je opravdu mimo diskusi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14809

Osobně nemám ke zvířatům vztah, nemám na ně čas ani nervy, tak si je prostě nepořizuju. Ale pořídit si psa, a pak mu místo péče a výchovy nasadit antištěkací obojek je zhovadilost. A mám na mysli i paní maminku, která má asi podobně vymleto. Tobě jestli u matky něco vadí, tak si sbal čemodan a padej. Už jsi dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný