Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem. Tak sedim už cca týden každý večer u počítače a hledám vhodné granule pro naší 4 měsíční rotvajlerku. Granulí je mraky a tak leckdo asi znáte jak těžké je vybrat. Proto bych ráda radu a názor všech kdo tomu trochu rozumí a vyznají se. Vytipovala jsem tyto: Belcando Junior, Nutram Puppy, Happy Dog, Nutra Nugets.
Momentálně krmíme Taste of the Wild, ale řekla bych, že nějak zvlášť nešmakují a tak bych ráda zkusila jiné.
Děkuji za názory.
Nešla bych o třídu níž, takže bych zabruslila spíš mezi Artemis, Barking Heads, Fromm, Canine Caviar, Firstmate,…
Já dnes očekávám Orijeny, tak jsem zvědavá jak budou tomu našemu rozmazlenci chutnat ![]()
@mína77 ted sem presla na Taste Of The Wild. odevsud slysim, ze je to jedno z nejlepsich krmin na svete. jeste teda essentiel (nebo jak se to pise)- ale ty jsou pro nas nevhodne. koukni na FB skupina granuláři, tam jsopu hodně zasvěcení a poradí
a musim k TOTW rict, ze nas pes je hoodne vybiravej a tyhle zere bez masa samotne! ![]()
@Maydee píše:
@mína77 ted sem presla na Taste Of The Wild. odevsud slysim, ze je to jedno z nejlepsich krmin na svete. jeste teda essentiel (nebo jak se to pise)- ale ty jsou pro nas nevhodne. koukni na FB skupina granuláři, tam jsopu hodně zasvěcení a poradía musim k TOTW rict, ze nas pes je hoodne vybiravej a tyhle zere bez masa samotne!
My když jí je začali dávat tak skoro přestala jíst. A ségry a kamarádky pes je taky nechtějí.
Dej finanční strop. Sem ti napíšou to nejlepší z nejlepšího, ale prd platný, když na to nebudeš mít ![]()
@Kakika Tak píše, že krmí TOTW, takže předpokládám kolem 1500,– za velký pytel ![]()
@Fjodorka píše:
@Kakika Tak píše, že krmí TOTW, takže předpokládám kolem 1500,– za velký pytel
@Kakika píše:
Dej finanční strop. Sem ti napíšou to nejlepší z nejlepšího, ale prd platný, když na to nebudeš mít
Tak do 100Kč/kg, ale to je opravdu strop, raději míň. Možná mě tu někdo ukamenuje, že nechci do psa vrazit víc, ale myslím, že i za nižší cenu se dají koupit kvalitní granule. U těch mnou zmiňovaných dokonce píší, že jsou superprémiové (ne všechny) a že jsou složené tak, aby na nich pes nerostl moc rychle, ale rovnoměrně, dokonce dvoje jsou stavěné jako prevence kloubních potíží, což právě RTW potřebuje. Proto jsem si je vytipovala.
@mína77 Z tvého výběru hlasuji pro Belcando, známá má na tom dogy právě kvůli rovnoměrnému růstu…
Pro štěně velkého plemene je vhodné 27 - 29% bílkovin ![]()
@mína77 píše:
Tak do 100Kč/kg, ale to je opravdu strop, raději míň. Možná mě tu někdo ukamenuje, že nechci do psa vrazit víc, ale myslím, že i za nižší cenu se dají koupit kvalitní granule. U těch mnou zmiňovaných dokonce píší, že jsou superprémiové (ne všechny) a že jsou složené tak, aby na nich pes nerostl moc rychle, ale rovnoměrně, dokonce dvoje jsou stavěné jako prevence kloubních potíží, což právě RTW potřebuje. Proto jsem si je vytipovala.
ahoj mám španělskou mastinku-miminko a chovatelka krmé jedině
http://www.kukacka.cz/…a-ryzi-14-kg?…
s mastinama pracuje už kupu let, vyzkoušela kupu granulí a po těchto prý dobře berou na váze ale nerostou rychle do vejšky…
malé chutnají a to je hlavní
spotřeba 1kg denně nás teprve čeká ale i tak mě někdy připadá že sní víc než já ![]()
@STEVIANKA Trochu drahý pytel obilí, proč rovnou nekoupit levnější kukuřičný šrot? ![]()
@STEVIANKA píše:
ahoj mám španělskou mastinku-miminko a chovatelka krmé jedině
http://www.kukacka.cz/…a-ryzi-14-kg?…
s mastinama pracuje už kupu let, vyzkoušela kupu granulí a po těchto prý dobře berou na váze ale nerostou rychle do vejšky…
malé chutnají a to je hlavníspotřeba 1kg denně nás teprve čeká ale i tak mě někdy připadá že sní víc než já
Tak to je humus… To můj pes ani do tlamy nestrčí. Měla jsem jednou vzorek…
@STEVIANKA jejda, proplan
Tak ten jsem z nevědomosti kupovala kocourovi. Od doby jeho alergie na obilí už vím, co hlídat ![]()