Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nejhodnější píše:
V chovné stanici kde jste ji kupovali Vám neporadili? Čím byla krmena do teď?
ani se neptejte
purina puppy robust radši nekomentovat…
@STEVIANKA píše:
ani se neptejte
purina puppy robust radši nekomentovat…
Takže to asi nebude z CHS co? Je bez PP?
Já dávám kloubní výživu i svému 8kilovému pejskovi, jelikož měl dost škaredě zlomenou a vykloubenou nohu. je to dost sportovec, tak je to potřeba ![]()
Jinak krmím Orijen a střídám s Platinum.
STEVIANKA
Jestli můžu ještě poradit, vyberte granule od více výrobců…a po pytli postupně prostřídejte…tím psa neochudíte o látky, které třeba v daných granulích obsaženy nejsou…a navíc - nezleniví mu trávení.
Já jsem se začala řídit tímto doporučením (měla jsem psa 2 roky na stejných granulích, každá změna, nebo sežrání něčeho mimo - šílený průjem, po střídání máme naprostý klid, a pes je v super kondici) - http://www.granule.cz/…o-sveho-psa/
@STEVIANKA píše:
http://www.rajkrmiv.cz/…eed-14kg-pes
ahoj holky, nevíte prosím jaké jsou tyto granule?? Doporučil mě je včera veta pro španělskou mastinku 12 týdnů
díky
Slozeni je opravdu priserne. Durazne doporucuji nebrat. K tomu, co psala kap.ka.ka dodam jen tolik, ze krmivo je tutove konzervovane BHT a BHA. Coz je za tyhle penize totalni prasarna. A osobne bych pouvazovala i nad zmenou veta. Protoze vet, ktery takove krmivo doporuci je bud v oblasti granuli naprosto neznaly nebo mu je prednejsi vydelat, nez zdravi psu.
@katty89 píše:
Slozeni je opravdu priserne. Durazne doporucuji nebrat. K tomu, co psala kap.ka.ka dodam jen tolik, ze krmivo je tutove konzervovane BHT a BHA. Coz je za tyhle penize totalni prasarna. A osobne bych pouvazovala i nad zmenou veta. Protoze vet, ktery takove krmivo doporuci je bud v oblasti granuli naprosto neznaly nebo mu je prednejsi vydelat, nez zdravi psu.
A co říkáš na RC a Hils?
když vet doporučuje tyto značky, tak ho radši taky změnit?
to teda nevím kam bych se psem chodila, jelikož to doporučuje, tak 80 procent vetů
![]()
S kloubní výživou si nejsem jistá - na rozdíl od netových rozumbradů, kteří doporučují naprosté nesmysly. Ať nadbytkem něčeho nezpůsobíte spíše odbourávání potřebných látek…já bych šla max do čistého kolagenu - http://www.labafi.cz/…kolagen-1-Kg
Další zásada je udržovat štěně ve štíhlém stavu a zbytečně ve vývinu nezatěžovat klouby nadbytečnou hmotností (většinou se každý majitel chlubí, kolik už štěně váží), totéž platí o přiměřeném množství pohybu.
@STEVIANKA píše:
http://www.rajkrmiv.cz/…eed-14kg-pes
ahoj holky, nevíte prosím jaké jsou tyto granule?? Doporučil mě je včera veta pro španělskou mastinku 12 týdnů
díky
@Nejhodnější píše:
A co říkáš na RC a Hils?![]()
![]()
když vet doporučuje tyto značky, tak ho radši taky změnit?
to teda nevím kam bych se psem chodila, jelikož to doporučuje, tak 80 procent vetů
![]()
To není pravda - náš veterinář nám nikdy žádné krmivo nedoporučoval.
Veterináři nejsou výživoví poradci psů…a občas se fakt řídí pouze finanční možností přivydělání si. Nebo jsou to naprostí troubové
.
@kap.ka.ka píše:
To není pravda - náš veterinář nám nikdy žádné krmivo nedoporučoval.
Veterináři nejsou výživoví poradci psů…a občas se fakt řídí pouze finanční možností přivydělání si. Nebo jsou to naprostí troubové![]()
.
Jo jo ty musíš mít ve všem pravdu, že? Házíš tu arogantně pořád nějaké rozumy
Jelikož tobě nic nedoporučoval, tak to je prostě tak a přes to vlak nejede, že
Každý druhý doporučuje nějaké
značky. A ano přivydělávají si téměř všichni. ![]()
@Nejhodnější
My jsme veta menili. Prave kvuli krmeni. A nebylo to teda jenom kvuli tomu, ze nam nutil RC, Hills a jine, ale protoze, ze po mne jecel stylem, ze kdyz chci psa zlikvidovat, at ho dal krmim prirozene… Moje soucasna vetka granule taky prodava, ale rozhodne ne RC ci Eukanubu. Je to na kazdem, jakeho veta zvoli. Sama za sebe rikam, ze k nekomu, kdo mi nabidne pro psa takovehle granule, bych nemela po odborne strance duveru.
@Nejhodnější píše:
Takže to asi nebude z CHS co? Je bez PP?
Já dávám kloubní výživu i svému 8kilovému pejskovi, jelikož měl dost škaredě zlomenou a vykloubenou nohu. je to dost sportovec, tak je to potřebaJinak krmím Orijen a střídám s Platinum.
je papírová, chovatelka nikdy neměla s purinou problémy a ani veta nám to nezakázal nebo nijak nekomentoval. Až do včerejška kdy říkal že přesunula továrnu do Polska a začínají velké problémy s kvalitou a to nechci ryskovat. Mám starou šarži, dokrmíme a hledám dál čím nahradit…
@STEVIANKA píše:
je papírová, chovatelka nikdy neměla s purinou problémy a ani veta nám to nezakázal nebo nijak nekomentoval. Až do včerejška kdy říkal že přesunula továrnu do Polska a začínají velké problémy s kvalitou a to nechci ryskovat. Mám starou šarži, dokrmíme a hledám dál čím nahradit…
Tak co je z Polska rozhodně nebrat
děláš dobře
já bych nekoupila Polskou potravinu ani psovi, ani nám domů. Dávám si na to sakra bacha. Takže fakt nechápu lidi co tam jezdí ve velkém nakupovat a to i pro děti. ![]()
@STEVIANKA
Slozenim se mi ta Purina zda skoro lepsi, nez co ti doorucil vet. Maso skoro zadne, plno srotu, ale nejsou tam konzervanty. Coz povazuji za velke plus.
Vzhledem k tomu, ze se ale vyrabi v Polsku je zase otazka, jaka je kvalita vstupnich surovin. I kdyz to bohuzel nemame jistotu u zadnych granuli…
@Nejhodnější píše:
Jo jo ty musíš mít ve všem pravdu, že? Házíš tu arogantně pořád nějaké rozumy
Heleď, tu aroganci sis tam dosadila nejspíše ty sama…nemyslíš?
Pokud máš problém, tak si ho vyřeš.
Já mám psa z útulku, který měl zažívací problémy, takže mám načteno opravdu velké množství rad a doporučení(což v současné době asi jen tak někdo nedělá a raději se jen ptá), které jsem i na našem psu odzkoušela.
Jsem ráda, pokud někomu pomůžou…a nemusí tomu obětovat tolik času jako jsem proseděla a pročetla já.
Je samozřejmě spousta věcí, o kterých nemám ani tucha…ale proto nebudu nikoho virtuálně nepadat, že?
![]()
P. S. - že by potrefená husa?
![]()
Měla jsem za to, že diskuze je k diskutování, a tady to je navíc o radách, které si samozřejmě i já ráda od ostatních vezmu.
Howgh.
V chovné stanici kde jste ji kupovali Vám neporadili? Čím byla krmena do teď?