Nesnáším smrad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
18.10.20 03:02

Nám dali snítku máty, když nás prováděli koželužnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.10.20 03:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, začala jsem pracovat jako terénní pracovník, rozhodla jsem se dobrovolně, je to pro mě smysluplná práce a baví mě. Ale mám problém, že co domácnost, to jiný odér, samozřejmě jsou to vesměs stáří lidé. Neumím se vyrovnat se zápachem a skutečně musím někdy zvracet, ostatní kolegyně říkají, že jde o zvyk…než si zvyknu, potřebovala bych poradit jak na to. Zatím to řeším tak, že jsem ráda za roušku, kterou si pokapu eukalyptovým olejem a dá se to. Ale ne všechen ten zápach to přerazí. Děsím se dne, kdy budu muset přebalit nějakého starouška a kvůli smradu to nezvládnu. Chci to zvládnout.
V detektivkách si natírají něco pod nos když jdou například ohledávat mrtvolu. Co to je? Kde se to dá koupit?
Moc prosím o veškeré vaše rady a zkušenosti, ta práce mě vážně moc baví a nehodlám ji opustit kvůli tomu že jsem cimprlich :) děkuji Jana

Nekoukej na detektivky.. Když se kde pro mrtvolu, tak se vždycky všichni max pomodli, aby ten smrad vyprali, protože to fakt z hadrů nejde :mrgreen: prostě si buď zvyknes, nebo jiná práce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13154
18.10.20 05:45

Co nějakou eukalyptovou mast? Nebo Hapčí pod nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
18.10.20 07:25

Já bych dala mentolovou, ta tygří musí pálit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.20 07:34

Tohle dlouhodobe nedas. Pokud ti ty pachy vadi, zacnes je za chvili citit i ze sveho obleceni, vlasu, tela, i kdyz ostatni je z tebe neciti :think:
Manzel pracoval jako dozorce ve veznici, kde je pry smrad neustaly a z tohoto duvodu tam nevydrzel. On nenacichl, ale stale ten smrad podvedomne citil :?

• Citovat
  • Upravit
12599
18.10.20 07:44
J
@Anonymní píše:
Dobrý den, začala jsem pracovat jako terénní pracovník, rozhodla jsem se dobrovolně, je to pro mě smysluplná práce a baví mě. Ale mám problém, že co domácnost, to jiný odér, samozřejmě jsou to vesměs stáří lidé. Neumím se vyrovnat se zápachem a skutečně musím někdy zvracet, ostatní kolegyně říkají, že jde o zvyk…než si zvyknu, potřebovala bych poradit jak na to. Zatím to řeším tak, že jsem ráda za roušku, kterou si pokapu eukalyptovým olejem a dá se to. Ale ne všechen ten zápach to přerazí. Děsím se dne, kdy budu muset přebalit nějakého starouška a kvůli smradu to nezvládnu. Chci to zvládnout.
V detektivkách si natírají něco pod nos když jdou například ohledávat mrtvolu. Co to je? Kde se to dá koupit?
Moc prosím o veškeré vaše rady a zkušenosti, ta práce mě vážně moc baví a nehodlám ji opustit kvůli tomu že jsem cimprlich :) děkuji Jana

Neporadim, jen vim o cem mluvis, taky nedavam smrady, hned se mi hned navaluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.20 07:57

OT : ale je zajímavé, jak pachy ovlivňují emoce a to je fakt, protože vůně dokáží vyvolat vzpomínky, hlavně ty citově zabarvené. A vlastně aromaterapie se snaží naopak navodit ty libé pocity. Nevím, jak moc se dá na pachy zvyknout, ale asi dá. V nemocnici to na některých odděleních taky zrovna nevoní… Ten olejíček do roušky mi přijde fajn. Možná bych vyzkoušela levandulový. Jinak k tomu typickému pachu bytu - řešíte to někdo u sebe doma? Vůně do zásuvky, aroma lampičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
18.10.20 08:00

To chce Covida, ten to vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
18.10.20 08:32

@DoktorkaZorkaHorká V zasade neresim. Kdyz ma prijit navsteva, zapalim aromalampu. Jinak ne. Vune do zasuvky a ruzne osvezovace vzduchu, ani odpuzovace komaru vubec nekupujem, muzou vyvolat i astma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.20 08:55

@Kaffe moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
18.10.20 09:01
@Anonymní píše:
Tohle dlouhodobe nedas. Pokud ti ty pachy vadi, zacnes je za chvili citit i ze sveho obleceni, vlasu, tela, i kdyz ostatni je z tebe neciti :think:
Manzel pracoval jako dozorce ve veznici, kde je pry smrad neustaly a z tohoto duvodu tam nevydrzel. On nenacichl, ale stale ten smrad podvedomne citil

Taky bych řekla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Alriga
18.10.20 09:04
@DoktorkaZorkaHorká píše:
OT : ale je zajímavé, jak pachy ovlivňují emoce a to je fakt, protože vůně dokáží vyvolat vzpomínky, hlavně ty citově zabarvené. A vlastně aromaterapie se snaží naopak navodit ty libé pocity. Nevím, jak moc se dá na pachy zvyknout, ale asi dá. V nemocnici to na některých odděleních taky zrovna nevoní… Ten olejíček do roušky mi přijde fajn. Možná bych vyzkoušela levandulový. Jinak k tomu typickému pachu bytu - řešíte to někdo u sebe doma? Vůně do zásuvky, aroma lampičky…

Do vody na vytirani přidávám levandulový olejicek. V botnicich mám rozemletou kávu.

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
18.10.20 09:10
@Anonymní píše:

Delala jsem na OCHRIP, takze chapu. A me uplne obycejne pomahalo dychat usty, ne nosem a do toho nosu nevpoustet zadny vzduch/nadech. samo se to neda delat 3hodiny v kuse, ale na prebaleni to stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.20 09:13

@K82 super, zkusim. Děkuju za zkušenost :)

Příspěvek upraven 18.10.20 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
18.10.20 09:13
@Anonymní píše:

Kolíček. Jinak klobouk dolů, já bych to nedala.
Myslím takový ten plavecký.., aby do nosu netekla voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová