Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslela jsem si to ale neumím si představit co by to udělalo s jemnou kůži pod nosem, kdybych to tam měla mít třeba dvě hodiny…ale děkuji za typ ![]()
Tak jsem ve starší diskuzi našla, že to někdo opravdu doporučuje. Kdyžtak si ji mázni na tu roušku? Můj čenich by to nedal, ta kůže je citlivá.
@bobulka88 píše:
Tygri mast?
To bude v kombinaci s rouškou účinnější než slzný plyn… ![]()
@Altavista @Janli sama jsem ji pod nosem nikdy nemela, ale citlivejsi spoluzaci si ji na cvikach na patologii pod rousku davali. Teda myslim, ze to byla ta tygri. ![]()
@janihrudkova a nějaký silný parfém by nebyl lepší? nevím, nezkoušela jsem to - třeba Shalimar
ale jsi fakt dobrá a obětavá ![]()
@janihrudkova tak dej vedet, jestli to fungovalo, nebo ti to jen sezralo pulku obliceje.
Kup si klasický jelení lůj v takové tlusté tyčince, pořádně si to místo pod nosem promazej a až pak naťupej tu pálivou mast. Já to používám při rýmě. Hlavně pokaždé nejdřív lůj, pak mast a furt dokola, podle potřeby. Kdybys sehnala v lékárně Polar Bear, tak to je mnohem lepší než ta mast. Je to taková vodička a taky stačí kápnout na prst a poťupat na ten lůj.
Dobrý den, začala jsem pracovat jako terénní pracovník, rozhodla jsem se dobrovolně, je to pro mě smysluplná práce a baví mě. Ale mám problém, že co domácnost, to jiný odér, samozřejmě jsou to vesměs stáří lidé. Neumím se vyrovnat se zápachem a skutečně musím někdy zvracet, ostatní kolegyně říkají, že jde o zvyk…než si zvyknu, potřebovala bych poradit jak na to. Zatím to řeším tak, že jsem ráda za roušku, kterou si pokapu eukalyptovým olejem a dá se to. Ale ne všechen ten zápach to přerazí. Děsím se dne, kdy budu muset přebalit nějakého starouška a kvůli smradu to nezvládnu. Chci to zvládnout.
děkuji Jana
V detektivkách si natírají něco pod nos když jdou například ohledávat mrtvolu. Co to je? Kde se to dá koupit?
Moc prosím o veškeré vaše rady a zkušenosti, ta práce mě vážně moc baví a nehodlám ji opustit kvůli tomu že jsem cimprlich