Nesnáším spolubydlícího

1053
13.5.23 09:52

Nesnáším spolubydlícího

Jak já ho nenávidím, chová se jako buran. Mám ho na krku, doma nehne prstem, vše musím dělat já a on mi za to dává peníze plus ještě jídlo co nakoupí si mohu brát. Ale mě už to nebaví, jsem na něj naštvaná, není schopný koupit ani pitomý sýr na smažák. Je k ničemu, jen ze sebe dělá chudinku. Jsem na něj sprostá, řvu, jednu jsem mu ubalila. Odstěhovat se nemohu, nemám na to peníze. Jsem na něm finančně závislá. Matka říká, že když mě více méně živí, tak mám buď držet hubu a nebo se odstěhovat pokud se mi to nelíbí. Ale když jsem na něm finančně závislá. mám sice lépe placenou práci ale ani tak si stěhování dovolit nemohu. Našetřit si nemám z čeho, když už se mi podaří dát něco stranou, tak je třeba buď koupit nové brýle, nebo boty, bundu, nebo onemocním a potřebuji léky…prostě vždy když dám něco stranou se mi něco pokazí a peníze lítají. Tak alespoň bezmocně křičím, nadávám mu, občas mu jí lepím, když už nervy prasknou. Ale to je tak vše co mohu. Jak to s ním mám vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65052
13.5.23 09:56
@Cosmopolitan píše:
Jak já ho nenávidím, chová se jako buran. Mám ho na krku, doma nehne prstem, vše musím dělat já a on mi za to dává peníze plus ještě jídlo co nakoupí si mohu brát. Ale mě už to nebaví, jsem na něj naštvaná, není schopný koupit ani pitomý sýr na smažák. Je k ničemu, jen ze sebe dělá chudinku. Jsem na něj sprostá, řvu, jednu jsem mu ubalila. Odstěhovat se nemohu, nemám na to peníze. Jsem na něm finančně závislá. Matka říká, že když mě více méně živí, tak mám buď držet hubu a nebo se odstěhovat pokud se mi to nelíbí. Ale když jsem na něm finančně závislá. mám sice lépe placenou práci ale ani tak si stěhování dovolit nemohu. Našetřit si nemám z čeho, když už se mi podaří dát něco stranou, tak je třeba buď koupit nové brýle, nebo boty, bundu, nebo onemocním a potřebuji léky…prostě vždy když dám něco stranou se mi něco pokazí a peníze lítají. Tak alespoň bezmocně křičím, nadávám mu, občas mu jí lepím, když už nervy prasknou. Ale to je tak vše co mohu. Jak to s ním mám vydržet?

cituji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.5.23 09:57
@Cosmopolitan píše:

Nastěhovat se k někomu jinému?

• Citovat
  • Upravit
35758

Vlastně takový jako manželství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862

Najdi si jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2741
13.5.23 09:58

Nejsi schopna vydělat tolik peněz, aby ses živila sama a našla si svoje bydlení. To nejsi sama, takových lidí je bohužel spousta. Je to hanba naší společnosti že ten kdo má práci si nemůže dovolit základní bydlení a jídlo. Tvoje hanba je, že si svoji frustraci vybijis na něm. Byt na jeho místě tak tě vyhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.5.23 09:59
@Uslava píše:
Nastěhovat se k někomu jinému?

No to už se mi v 34ti letech moc nechce. Chci už mít svůj klid a své soukromí a ne sdílet prostor k životu s jiným cizím člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.5.23 09:59
@pikola píše:
Vlastně takový jako manželství :mrgreen:

No právě, jen já už ho mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.5.23 10:00
@Náměsíčná píše:
Najdi si jiného.

To se líp řekne než udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35758
13.5.23 10:01
@Cosmopolitan píše:
No to už se mi v 34ti letech moc nechce. Chci už mít svůj klid a své soukromí a ne sdílet prostor k životu s jiným cizím člověkem.

Tak se odstěhuj sama :nevim: na jednu stranu si stěžuješ, že ho máš ty na krku, na druhou stranu jeho jídlo a peníze a bydlení potřebuješ :nevim: tak jak to chceš řešit? Kolik máš plat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
13.5.23 10:03
@Cosmopolitan píše:

Ale vždyť to pravé děláš. :think:

• Citovat
  • Upravit
1053
13.5.23 10:03
@K. Rocánková píše:
Nejsi schopna vydělat tolik peněz, aby ses živila sama a našla si svoje bydlení. To nejsi sama, takových lidí je bohužel spousta. Je to hanba naší společnosti že ten kdo má práci si nemůže dovolit základní bydlení a jídlo. Tvoje hanba je, že si svoji frustraci vybijis na něm. Byt na jeho místě tak tě vyhodím.

Ale ten byt jsem našla já, byla jsem tu první. Měla jsem různé spolubydlící a on se ke mě přistěhoval. Takže ten kdo by měl jít je on. Další věc je, že skoro všechno vybavení patří jemu, protože to, co jsem tu měla já se časem rozbilo a já neměla ani na to dát půlku. Hnus pocit vědět, že mi tady nepatří ani záchodové prkénko. A nic si nevybíjím, on je neschopný a já nejsem jeho služka ani otrok. I když mi platí, tak jsou určité meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
13.5.23 10:05
@Cosmopolitan píše:
Ale ten byt jsem našla já, byla jsem tu první. Měla jsem různé spolubydlící a on se ke mě přistěhoval. Takže ten kdo by měl jít je on. Další věc je, že skoro všechno vybavení patří jemu, protože to, co jsem tu měla já se časem rozbilo a já neměla ani na to dát půlku. Hnus pocit vědět, že mi tady nepatří ani záchodové prkénko. A nic si nevybíjím, on je neschopný a já nejsem jeho služka ani otrok. I když mi platí, tak jsou určité meze.

prosím tě a co že ti na něm tak vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.5.23 10:05
@Uslava píše:
Ale vždyť to pravé děláš. :think:

Jo, jenže jiný spolubydlící mě asi sotva bude platit za úklid a dávat polovinu jídla z velkého nákupu. A bohužel mě by ty peníze chyběli. Já si je sice vydělám ale to co si vydělám padne na léky, oblečení plus platím energie, paušál, a teď co se vše zdražilo, tak mám co dělat abych vše poplatila. Ty peníze od něj potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2741
13.5.23 10:06

No tak ho mlať dál, on se odstehuje a vezme si svoje věci. To by se ti líbilo víc? Prkynko ti tam asi nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová