Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. doufám že mi poradíte ptž už nevim co dál. jsem ted 23tt a děsně mě bolí zadek(levá strana).začalo to už kolem 15tt ale to bylo jen takový nic o proti tomuhle.ted už nemůžu dojít ani na nákup a to máme obchod kousek. při chůzi to zas tak nebolí, jen to trochu cejtim ale jakmile si pak sednu nebo lehnu tak trpim. trochu jsem vypozorovala že když se naložim do vany tak to odezní dřív, jenže to bych se pak mohla koupat desetkrát za den. a pohybu se taky vzdávat nechci. nijak to nepřehánim, jen procházky…prosim poradte jestli na to není náký fígl.
Dle meho jsou to kycle, s tim nic neudelas:-( to hold v tehotenstvi. nekdo ma a nekdo ne. Ja to mela extremne. Nemohla jsem ani. vstat z gauče, manzel mi pomahal. B-) jinak primar na ortopedii.mi rekl max. Paralen a ten fakt zabral. jeste mezi kolena polstarek kdyz budes naboku
@Misule91 mě bolí pro změnu pravej zadek
, nejvíc v noci. Docela pomáhá těhotenská jóga, jsou tam uvolňovací cviky právě na oblast pánve a kyčle, vyzkoušej
. Nebo mě napadá poradit se s fyzioterapeutem.
Jestli je to zadek, tak by to mohlo být od kostrče, fyzioterapeut může udělat mobilizaci páteře, kde ti teda strčí snad prst do zadku a narovná to tam, prý se to dělá například tam, kde cvičí Mojžíšovou.
@Gladys píše:
Jestli je to zadek, tak by to mohlo být od kostrče, fyzioterapeut může udělat mobilizaci páteře, kde ti teda strčí snad prst do zadku a narovná to tam, prý se to dělá například tam, kde cvičí Mojžíšovou.
to slysim poprve. Jinak taky si myslim, ze kostrc ja na to trpim potom co jsem zhubla
nemuzu sedet nikde bez polstare, jinak se nemuzu skoro zvednout.
Bola som s podobnou bolesťou u dr. Len ma bolela pravá strana. Mala som namožený sedací sval. Dr vravel že nič na to nezaberie len tie krémy na bolesť ibalgin masť, gel, voltaren alebo niečo také. Tak to skús…
Určo se poraďte s fyzioterapeutem, poradí, naučí polohy atd.,řekla bych, že jde o kyčel, nejvíc bolí při vstávání, sedání a v klidu, mě pomohli vitamíny+minerály, hlavně vápník, až budete kojit, tvorba mléka z vás vysaje vše, takže dodávat.