Nespavost u těhotných

11
3.4.13 03:37

nespavost u těhotných

Ahoj holky, jsem 27+5tt a už tak 2 týdny nemůžu spát. Bud jsem unavená, usnu a ve 2 se vzbudím a čumákuju do 5-6ti ráno anabo neusnu do 3 do rána vůbec. Ale není to tím, že by malá kopala, ta je akční přes den…Teplé mléko nezabírá, tak se chci zeptat jestli vám něco pomohlo a nebo jste to prostě musely přečkat :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
862
3.4.13 04:31

Zdravim budouci maminku, ja to mela teda hrozne, trpela jsem nespavosti a jeste k tomu paleni zahy no skvela kombinace :roll: bohuzel to budes muset asi preckat. Rikala jsem si jak se v tehotenstvi krasne vyspim a ono nic. Neumim si to vysvetlit ale treba se telo pripravuje na nedostatek spanku nez se narodi miminko :D tak preji malo probdelych noci, rychli a pohodovy porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.4.13 06:15

Ahojky,

Taky trpim hrozne nespavosti. Je to sileny, pak jsem pres den jak prejeta autem a nemuzu normalne fungovat :( vecer jsem silene unavena, tak jdu spat a pak sup ve dve vzhuru a mam vyspano. Jsou dny kdy uz jsem tak unavena ze spim skoro celou noc, ale dyl jak do 6 to nikdy neni… Zkousela jsem také teplé mleko ale myslim ze to je proste hormonama a neudelame s tim nic :) muzu jen zavidět muzovi jak vedle me chrni :jazyk:

Takovej mensi trenink na miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
3.4.13 07:04

Mám to stejně, jsem 36 týden. Můj chlap si teda nestěžuje, jak nemůžu spát, tak chystám svačiny do práce, snidáně, takže chlap si nestěžuje,, nějak to vydžím stojí to za to, jak se to narodí, tak si na to ani nevzpomenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
3.4.13 08:02

@brokolice Taky jsem nespala. V praci jsem byla bezne v 6:30 a to jsem doma jeste dlouho snidala. Normalne se tam chodi tak v 8:30. Vecer mrtva. Hrozne se mi chtelo si lehnout po obede, ale v praci to proste neslo, hruza. Bylo to mozna horsi nez prvni mesice s miminem :nevim:. Delat se neda asi nic, myslim, ze jedine medunkovej caj smis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
3.4.13 08:17

Já jsem nemohla spát při prvním těhu. To jsem pořád běhala na záchod a pak nemohla usnout :( Takže jsem většinou v půl 6 vypravila manžela do práce, doma poklidila a šla si lehnout zase kolem 8 hodiny ráno :mrgreen: Druhé těhu si moc nepamatuju :D No a teď jsem těhotná potřetí a spím celou noc jak mimino, ani na záchod se nebudím :nevim: Až je mi to divné, ale tedy nezlobím se za to ;) Radu Ti asi žádnou nedám, na mě nezabíralo nic. Ale tak ber to jako trénink na noční vstávání k mimču ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.4.13 09:11

Nic mi nepomohlo, musela jsem přečkat. Jsem 29+4 a mám to od začátku. K tomu 17 měsíční holčičku, takže je to občas náročné… Popravdě se těším, až se vyspím po porodu. Vím, zní to divně, ale minule jsem to tak měla. Doma s miminkem jsem spala krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.4.13 09:21

Mi se chce spát, ale teď mi začli trápit poslíčci i v noci, takže nemůžu spát i když bych chtěla a ráno bych pak dospávala :lol:.
Nejlíp se mi spí odpoledne po obědě :D.
Mám pocit, že dokud jsem pila to šumivé magnézko před spaním, tak mě uspávalo ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
3.4.13 10:09

Nespavost u těhotných je naprosto normální záležitost, bez ohledu na to, zda mimi kope nebo zda chodíte často na záchod a nebo vás pálí žáha (vše myšleno v noci)… obvykle to začíná tak 2 měsíce před porodem… a není důvod se tím nějak znepokojovat, patří to k těhotenství a všechny (skoro všechny) jsme si tím prošli… ono to přejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.4.13 10:39

@chozin tak já to mám snad od početí. jak u prvního těhotenství, tak teď… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
3.4.13 10:46
@avm3 píše:
@chozin tak já to mám snad od početí. jak u prvního těhotenství, tak teď… :roll:

taky jsem nemohla spát, bylo to šílený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
3.4.13 11:18

Tak mě tedy pomáhá na nespavost delší pobyt na čerstvém vzduchu, máme doma rotvajlera, ta potřebuje pohyb tak jsem ta co to každý den odnáší, a mužík vydělává penízky :).. Jsem ve 29. týdnu a když ti řeknu, že jsem usnula v 10 u televize, pak jsem se vzbudila jen abych přelezla, a ráno v 7 jsem se probudila na záchod, rozloučit se s přítelem a zase si šla lehnout a vstávala jsem v půl 11, tak mi asi nezvěříš :D.. Já tedy od mala spim dobře, ale v těhotenství snad nejlíp, jo probudim se abych se překulila s břichem na druhý bok protože mi bolí kyčel, ale hned zase spim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.4.13 12:36

@Andrej91 Tak to závidím. Já chodím taky s malou denně ven tak na 1,5-2 hodiny… ale staválo se mi, že jsem třeba 3 noci po sobě spala s bídou 3 hodiny a zakopavála o vlastní nohy a další noc jsem stejně zase nespala… a to se držím jak jen to jde a nespím přes poledne, prootže to by bylo ještě 100× horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.4.13 14:55

:mavam: Já mám taky problémy se spaním. Pomalu končím 3 měs. a mám to už od začátku. Buď jdu do postele, hned usnu a jak chodím na záchod tak už jsem od půl 5 vzhůru a čumím do zdi a převaluju se, než za další 2-2,5 hod.zase usnu, ale pak chrápu do 10 a nebo si jdu lehnout a nemůžu dlouho usnout, zaberu až třeba ve 2-3 ráno :roll: Ráda jsem spala na břiše, ale to už moc nejde, páč mě bolí prsa a trochu už cítím i břicho, tak doufám že to ve druhým trimestru aspoň na chvíli přejde :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
3.4.13 19:25

Ahoj :mavam: já jsem 30tt a také nespím, podaří se mi usnout, ale jak musím i 3× za noc na záchod, je to hrozné, sotva zaspím, už jsem vzbuzená a musím čůrat, půl hodiny trvá, než si najdu vhodnou polohu a hodinu trvá, než zaberu, jen se to stane, šup a zase na záchod, v 6hod už nezaberu a když jo, po procitnutí mám migrénu :zed: :zed:… navíc, už mi to připadá, že mám oležené boky, jak nemůžu ležet v jiné poloze :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí