Zrání porodních cest

171
2.4.13 13:58

zrani porodnich cest

Holky, existuje nejaka babska rada jak pomoct pripravit porodni cesty? Dnes jsem po kontrole, 40+3, mimi je pripravene, ale porodni cesty nezrale, nepripravene, pokud se do patku nic nezmeni, tak jdu na vyvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
2.4.13 14:00

Babských rad asi bude několik, ale o jejich funkčnosti bych dost pochybovala. Kdyby nějaká zaručeně fungovala, tak se nepřenáší ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.4.13 14:00

Myslím si, že nic takového není :nevim: Na samotné vyvolání porodu je spousta babských rad ale ty stejně zaberou jen pokud je to tam vše připravené. Nezoufej, ono se to může změnit během hodiny a do pátku je času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.4.13 14:01

Prý pití maliníkového čaje, ale myslím, že takhle rychle už to nezafunguje :mrgreen: Ale být tebou nechám tomu volný průběh. Já byla s posledním dítětem v Út na kontrole a měla stejný nález jako ty a malý byl ve Čt večer na světě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
2.4.13 14:03

Sex :cert:

• Citovat
  • Upravit
171
2.4.13 14:03

Prave, ze jsem vycetla, ze pokud nejsou cesty pripravene, tak ostatni babske rady nezabiraji…malinik piju uz nejaky tyden, minuly tyden byl nalez stejny a doktor se dneska rikal, ze se to sice muze zmenit z hodiny na hodinu, ale neveri tomu… prvni porod jsem mela take vyvolany se stejnym nalezem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.4.13 14:04

Jooo sex :mrgreen: tak nejak se snazime, ale neni ani chut ani nalada moc, a jednou denne pry snad ani nestaci :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.4.13 14:05

Nejsi připravená, protože tělo není připravené. Na vyvolání bych s takovou nešla, protože to pro tebe může být pěknej terror a možná to může skončit i sekcí. Jeslti jsi v pořádku a dítě taky, dejte tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.4.13 14:08

Cervene vino…nedavno jsem to cetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.4.13 14:13

@lenkaleni že doktor tomu nevěří je jeho problém…kamarádka šla jednou ráno taky na kontrolu, kde jí doktor řekl, že zatím určitě rodit nebude a že se uvidí za 2 dny a houby, ještě ten den večer měla malého v náručí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
2.4.13 14:18

Asi nic, ale rodit můžeš z minuty na minutu :) My zkoušely sex, běhala jsem po poli a pouštěla draka. Stejně si to malá vybrala sama a stejně to nebylo ono, porod nepostupoval. NEzbývá než čekat.
Já ještě teda někde slyšela jíst ostrá jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
2.4.13 14:20

Ahojky, jsem dalším živým důkazem, že Dři vědí houbeles…
U dcery(druhé) mi při kontrole v porodnici v sedm večer řekli, že rodit rozhodně nebudu, vyhrožovali mi vyvoláváním, a my tam ten samý večer -ve 23.30 byli s rozjetým porodem. Dcerka se narodila ve 4h ráno.
Klid!!!

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. Luciak82
2.4.13 14:22

Nevím, jak chceš uspíšit připravenost k porodu - zrání porodních cest. Budeš to muset nechat tak, tvé tělo ti řekne, až bude připraveno.

• Citovat
  • Upravit
2528
2.4.13 14:29

Já měla nepřipravené a nezralé porodní cestu u obou dětí, vyvolávačky nezabraly, šli jsme u obou na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.17 13:47

Sex, tepla sprcha a dráždění bradavek. To rikame v poradne nasim těhotným. Babské rady to nejsou, je to medicínsky podložené (např. Při sexu spermie obsahují prostaglandiny - stejně jak Prostin, který se zavádí při vyvolání, atd.) Hezky si tohle v klidu užít, ale nehrotit, když nic tak nic a nestresovat se. Víc pro to udělat nemůžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí