Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat byla jste nektera ve 23tt na 3D ultrazvuku jsem objednana a mam strach ze ve 23tt to jeste nebude moc pekne:( mate nektera fotecku muzete prilozit? dekuji
@misa147 Ahoj Já jsem byla v 19. a malá byla krásná
,dostali jsme video a tam zíve a směje se takže super!!!
Takhle brzy to naopak bude lepší. Mičo má dost místa, půjde dobře vidět, bude sebou mrskat.
@misa147 já byla taky ve 23tt a ta podoba
a vše bylo krásně vidět, já chtěla potvrdit pohlaví což jsem poznala i já hned v první vteřině co doktor najel utz ale fotit se moc nechtěla
, pak už je mimi až moc veliké, u nás 3D dělají max do 25tt
, já malou viděla chvíli ve 3D i déle a už to nebylo nic moc ![]()
Ja byla ve 21. tydnu a mam krasnou fotku obliceje. pohlavi nam rekli kluka a je to tak. jestli se dobre natoci, tak uz by to poznat mel.
Ale bude, co by nebylo. Mimčo ještě nebude tak buclaté, ale zato se na UTZ. vejde ještě celé, což, pokud nechcete vidět jen obličej a další věci po kouskách, je k nezaplacení. Byla jsem u syna na začátku 22tt. a fotky i video máme perfektní.
Já byla ve 23 tt na 3D a bylo vidět všechno suprově. Ono se právě doporučuje jít na 3D v tomto období, kdy jde všechno ještě hezky vidět, pak už je mimino moc velké.
@misa147 pohlaví bylo poznat okamžitě
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… manžel říkal že nejvíc fotek z 3D máme z pohledu mezi nohy
![]()
Byl někdo na 3D/4D ultrazvuku v Karlových Varech???Jak dlouhé je video, kolik fotek vytisknou a kolik jich daj na DVD???