Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak mě jen tak zajímá kolik je nás štastnejch čekatelek ve stejném týdnu
Já jsem dnes podle těhu kal. 5+0…Už abych byla za první polovičkou, to budu klidnější…A taky se těším na ultrazvuk, ale ještě stále to oddaluji, protože vím, že by tam nemuselo ještě nic být vidět, a zbytečně by mě mudr stresoval, toho jsem si užila při zt až moc
Proto pokud vše půjde půjdu k mudr až 16.4.to už by tam mělo 100%miminko na mě juknout:))))Tak holky čekatelky písejte, můžem se podporovat atd…
Čau, ja jsem 4+0, t. j. včera jsem měla pozitivní test. Dr. taky ještě oddaluju, teda zitra mu zavolam, ale nechci tam plašit hned, ale až něco uvidi. Při prvním jsem byla v klidu, ale teď jsem lehce nervní, co se může stát, navíc mám nálady
. Otevřenejch je teď teda dost věcí, dcery školka, můj nástup do práce, nebo zůstanem ještě doma, tak bych taky ráda měla začátek za sebou
.
Ahoj, já jsem dnes 4+6, takže zítra 5+0 a taktéž mám za sebou v říjnu ZT s revizí v 11. týdnu.
Jak se cítíš? Já vlatně žádné příznaky nemám, tak doufám, že všechno bude v pořádku. Jsou to ale nervy, i když je má asi každá, tak po potratu je to tisíckrát horší.
@stanuska3 tak mě neskutečně akorát bolej bradavky, ale hrozně ale jinak se cítím v celku dobře, jen na začátku mě bolel podbřišek ale to i u zt
fíha to jsi ho měla až v 11tt já v 9tt a stačilo mi to:(((na člověku to nechá pěknej šrám a strach…Tak snad to tentokrát vyjde-musí
@Pipi 00 já právě mám jít také v květnu do práce a malá by měla mít zápis do školky doufám, že miminko bude a tak, že i moje malá bude ještě semnou doma:)))Tentokrát to už musí vyjííííííííííííííííííít ![]()
Jinak holky gratuluji k //
já k mudr půjdu až 16.4. chtěla jsem 9.4.ale to by ještě nemusel skoro nic vidět chci, aby tam už bylo
a já neměla tolik strach
@stanuska3 to budeš v kolikátém tt? Tak pak dej vědět…Budu držet pěstě
A můžu se zeptat jak lékař argumentoval tím, že jsi měla zt v 11tt???To nechápu, když už je to tak velké co se pak stane??? ![]()
@stanuska3 me je soufl, chce se mi zvracet, boli me prsa… Chvili je mi zima, chvili teplo… ![]()
Ahoj holky, ja jsem dnes taky 5tt k mudr.jdu 9.4 tak mě objednala sestra, tak doufám, že tam něco uvídí..ikdyž sestra mi tvrdí, že jsem 5+4..jak se to vlastně počítá? mě vychází 5tt podle poslední MS..
@Bramborka85 tak to jsme na tom stejně a k mudr se také koukám chystáš až déle, že?:)