Někdo dnes 5+0 jako já? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
5.4.13 12:17

@eluv Hm,zajímavé čtení, ale podle všeho už bych měla mít vidět srdíčko, což není pravda, protože v 5+3 není ještě vidět :)))) ale jinak hezké počteníčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.4.13 13:01

@Lucijinka
ja som tak musela prezit vianoce a silvester - este o tom nikto nevedel :mrgreen: skus sa vyhovorit na antibiotika - ja som „mala“ zapal mocovych ciest (pri tom nemusis kaslat a huhnat)- a nikto sa viac nepytal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucijinka
5.4.13 13:17

No jo, když všichni se ptají, protože jsme byli na „velké“ dovolené a když se nás někdo ptal na mimino, tak jsme říkali, že potom… takže jsem v podezření :-)

• Citovat
  • Upravit
1027
5.4.13 13:35

Tak to řekni :) a máš po řešení, já to třeba ututlám nejdéle do 3měsíce, protože už ted mi roste fest břicho, nevím jestli to je tím, že je to už druhé mímo, a nebo mám pocit, že tam juknou dvě :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
5.4.13 13:43

@ninuska100 tak to nevim jak ti to počítá. A mě to vypočítalo srdíčko 6+1. což může být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.4.13 14:13

@ninuska100 když jsem čekala první, tak to nebylo vidět pomalu až do 5.měsíce a teď mám břicho jako buben :lol:
Lucijinkavymluvila jsem na antibiotika, ale 2× a více po sobě to nemůžu použít, dobrý nápad měla @tetabaska, tak to určo také použiju a auto je také dobrý nápad, pokud teda nebydlíš jen nějakých 100 m dále :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
9.4.13 11:30

Holky tady už nikdo nechodí?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.4.13 13:40

@eluv Já chodím :)))dnes už uběhl další týden, jsem 6+0 tak zítra začínám 7tt :) a příští uterý poprvé k mudr…snad to bude vše jak má být, je někomu zle, u mě každý den žaludek jako na vodě :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
9.4.13 13:42

@ninuska100 ja jsem dneska 6+3 a k mudr jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá. Jinak mě není skoro nic, jen ráno a večer mě pobolívá břicho, a zvětšily se mi prsa. žaludek na vodě jsem měla jenom pár dnů, ted už ne. Jinak mažeš něčím proti striím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.4.13 13:56

@eluv tak pak dej vědět jak jsi dopadla u mudr, držím ppěstě:)))))Nemažu, víš já první těhu mazala jako blázen vše bylo ok a pak poslední týdnen mě popraskalo snad skoro všechno :((tak, že nemažu…bohužel už nemám ani po prvním těhu zas tak hezké tělo tak, že tak…To ti závidím, že ti není zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
9.4.13 14:11

@ninuska100 co není může příjít.. třeba budu zítra už omotaná kolem záchodu.. :mrgreen: No ja radši mazat budu, protože ty prsa mám i suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.4.13 15:40

Ahoj holcenky, krasny den preji… Tak vam nevim.. Posledni menstruace byla 5. 3. 2013, dle kalkulacky mam 5tt+0, ale to je asi nesmysl… :nevim: dle toho co tady ctu.. Nejak v tom mam zmatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
9.4.13 15:54

@lucynkap nesmysl to není. mrkni tady…
http://merenibt.xf.cz/form.html
nebo jsou i jiné kalkulačky když to hodíš do vyhledávače.
a co testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.4.13 15:56

Eluv dva testiky, na obou dve jasne a zretelne carky… :)… no jedna holcinka tu nekde psala ze posledni menstruace nekdy v unoru a mela taky 5tt+0, proto me to zarazilo, ale jinak dle kalkulacek mi to vychazi stejne… Jen si nejak nevim rady s tim pocitanim, vypocitam si vse, jen tohle mi do hlaviny nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
9.4.13 15:59

Tak jsem po par dnech zpet:-) Je nam 5+3tt a merime 8,3mm:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí