Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eluv Hm,zajímavé čtení, ale podle všeho už bych měla mít vidět srdíčko, což není pravda, protože v 5+3 není ještě vidět
ale jinak hezké počteníčko ![]()
@Lucijinka
ja som tak musela prezit vianoce a silvester - este o tom nikto nevedel
skus sa vyhovorit na antibiotika - ja som „mala“ zapal mocovych ciest (pri tom nemusis kaslat a huhnat)- a nikto sa viac nepytal ![]()
No jo, když všichni se ptají, protože jsme byli na „velké“ dovolené a když se nás někdo ptal na mimino, tak jsme říkali, že potom… takže jsem v podezření ![]()
Tak to řekni
a máš po řešení, já to třeba ututlám nejdéle do 3měsíce, protože už ted mi roste fest břicho, nevím jestli to je tím, že je to už druhé mímo, a nebo mám pocit, že tam juknou dvě ![]()
@ninuska100 tak to nevim jak ti to počítá. A mě to vypočítalo srdíčko 6+1. což může být..
@ninuska100 když jsem čekala první, tak to nebylo vidět pomalu až do 5.měsíce a teď mám břicho jako buben ![]()
Lucijinkavymluvila jsem na antibiotika, ale 2× a více po sobě to nemůžu použít, dobrý nápad měla @tetabaska, tak to určo také použiju a auto je také dobrý nápad, pokud teda nebydlíš jen nějakých 100 m dále
![]()
@eluv Já chodím
dnes už uběhl další týden, jsem 6+0 tak zítra začínám 7tt
a příští uterý poprvé k mudr…snad to bude vše jak má být, je někomu zle, u mě každý den žaludek jako na vodě ![]()
@ninuska100 ja jsem dneska 6+3 a k mudr jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá. Jinak mě není skoro nic, jen ráno a večer mě pobolívá břicho, a zvětšily se mi prsa. žaludek na vodě jsem měla jenom pár dnů, ted už ne. Jinak mažeš něčím proti striím?
@eluv tak pak dej vědět jak jsi dopadla u mudr, držím ppěstě:)))))Nemažu, víš já první těhu mazala jako blázen vše bylo ok a pak poslední týdnen mě popraskalo snad skoro všechno
tak, že nemažu…bohužel už nemám ani po prvním těhu zas tak hezké tělo tak, že tak…To ti závidím, že ti není zle…
@ninuska100 co není může příjít.. třeba budu zítra už omotaná kolem záchodu..
No ja radši mazat budu, protože ty prsa mám i suché.
Ahoj holcenky, krasny den preji… Tak vam nevim.. Posledni menstruace byla 5. 3. 2013, dle kalkulacky mam 5tt+0, ale to je asi nesmysl…
dle toho co tady ctu.. Nejak v tom mam zmatek…
@lucynkap nesmysl to není. mrkni tady…
http://merenibt.xf.cz/form.html
nebo jsou i jiné kalkulačky když to hodíš do vyhledávače.
a co testy?
Eluv dva testiky, na obou dve jasne a zretelne carky…
… no jedna holcinka tu nekde psala ze posledni menstruace nekdy v unoru a mela taky 5tt+0, proto me to zarazilo, ale jinak dle kalkulacek mi to vychazi stejne… Jen si nejak nevim rady s tim pocitanim, vypocitam si vse, jen tohle mi do hlaviny nejde ![]()