Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eluv tak možné to je, že už něco uvidí
mojí první holčičku viděli v 6+2
i se srdíčkem…Uvidíš, držím pěstě
Jinak já už si těhu testy nedělám, dělala jsem jen před ms tam jsem měla dušíky což je logické a den po nedostavené ms už byla hezká // ale já měla dva různé testy tak, že na jednom hodně viditelné // a ten druhej také // ale obě čárky byli světlejší, ted už prostě netestuji…
@Bramborka85 jako,že máš přijít v 8tt? Já tam také jdu právě déle pokud nebudu mít nějaké problémy člověka pak zbytečně lékaři stresujou, to jsem si prožila před vánocema jsem tam furt lítala krev, vyšetření, stres a nakonec stejně bylo zt:(((proto ted půjdu co nejdéle…
@ninuska100 koukam, ze mas obe stejne… Ja taky na tom Mamatestu, ale obe jsou svetlejsi u tebe
@Bramborka85 Na jiném testu je mám také světlejší
to snad nevadí
Ja fotku už nemám, ale mám už od soboty dvě stejné. testujete desítkovýma testama? Ja testovala, protože minule se mi to zastavilo na světlejší čárce, vůbec netmavlo nekolik dnů a bylo z toho mimoděložní těhu..doktor říkal, že je to první příznak..tak proto ted testuju furt..at mám jistotu, že se něco děje!
@ninuska100 píše:
@eluv tak možné to je, že už něco uvidímojí první holčičku viděli v 6+2
i se srdíčkem…Uvidíš, držím pěstěJinak já už si těhu testy nedělám, dělala jsem jen před ms tam jsem měla dušíky což je logické a den po nedostavené ms už byla hezká // ale já měla dva různé testy tak, že na jednom hodně viditelné // a ten druhej také // ale obě čárky byli světlejší, ted už prostě netestuji…
jee ty máš holčičku..jestli to ted vyjde tak to bude moje premiééra..
a přála bych si taky holčičku..
@eluv ano mám Adrianku
Testovala jsem desítkama, akorát, že ten mamatest byl přelepenej tak, že šlo o 25…Já uvidím nebudu to řešit ted jsem už nějaké dny netestovala tak, že se už k testům vracet nebudu, budu věřit, že je vše jak má být…:)))musííííííííííííííííííí ![]()
@Bramborka85 no to si říkám také, ale asi bohužel tak to vždycky není
si vem já při mém posledním zt testy byli luxusní // krásně svítili, že by člověk typoval dbojčata, no a…po několika kontrolách se ani plod nevytvořil:(prostě jen prázdná dutinka tak, že já bych tolik neřešila jestli //jsou hodně nebo málo viditelné, musíme počkat až co mudr
@ninuska100 myslis ze ty prelepeny ty novy jsou 25??? Prelepeny myslime tim po otevreni ruzove krabicky vytahnu bily balicek a ten je prelepeny???