Někdo dnes 5+0 jako já? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2628
2.4.13 14:17

@eluv takhle je to ted u me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 14:18

@eluv tak možné to je, že už něco uvidí :) mojí první holčičku viděli v 6+2 :)i se srdíčkem…Uvidíš, držím pěstě

Jinak já už si těhu testy nedělám, dělala jsem jen před ms tam jsem měla dušíky což je logické a den po nedostavené ms už byla hezká // ale já měla dva různé testy tak, že na jednom hodně viditelné // a ten druhej také // ale obě čárky byli světlejší, ted už prostě netestuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 14:21

@Bramborka85 jako,že máš přijít v 8tt? Já tam také jdu právě déle pokud nebudu mít nějaké problémy člověka pak zbytečně lékaři stresujou, to jsem si prožila před vánocema jsem tam furt lítala krev, vyšetření, stres a nakonec stejně bylo zt:(((proto ted půjdu co nejdéle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 14:23

můj testík

Moje // akorát můj foták maže fotky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
2.4.13 14:26

@ninuska100 koukam, ze mas obe stejne… Ja taky na tom Mamatestu, ale obe jsou svetlejsi u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
2.4.13 14:27

@ninuska100 tedaaaa u me jsou svetlejsi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 14:44

@Bramborka85 Na jiném testu je mám také světlejší :nevim: to snad nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
2.4.13 14:44

Ja fotku už nemám, ale mám už od soboty dvě stejné. testujete desítkovýma testama? Ja testovala, protože minule se mi to zastavilo na světlejší čárce, vůbec netmavlo nekolik dnů a bylo z toho mimoděložní těhu..doktor říkal, že je to první příznak..tak proto ted testuju furt..at mám jistotu, že se něco děje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
2.4.13 14:46
@ninuska100 píše:
@eluv tak možné to je, že už něco uvidí :) mojí první holčičku viděli v 6+2 :)i se srdíčkem…Uvidíš, držím pěstěJinak já už si těhu testy nedělám, dělala jsem jen před ms tam jsem měla dušíky což je logické a den po nedostavené ms už byla hezká // ale já měla dva různé testy tak, že na jednom hodně viditelné // a ten druhej také // ale obě čárky byli světlejší, ted už prostě netestuji…

jee ty máš holčičku..jestli to ted vyjde tak to bude moje premiééra.. :dance: a přála bych si taky holčičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
2.4.13 14:47

@eluv jojo, bud Mamatest a nebo ten z Dr. Maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
2.4.13 14:47

@ninuska100 ale jsou TAM! To prece podstatne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 14:52

@eluv ano mám Adrianku :))) Testovala jsem desítkama, akorát, že ten mamatest byl přelepenej tak, že šlo o 25…Já uvidím nebudu to řešit ted jsem už nějaké dny netestovala tak, že se už k testům vracet nebudu, budu věřit, že je vše jak má být…:)))musííííííííííííííííííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 14:54

@Bramborka85 no to si říkám také, ale asi bohužel tak to vždycky není :(((si vem já při mém posledním zt testy byli luxusní // krásně svítili, že by člověk typoval dbojčata, no a…po několika kontrolách se ani plod nevytvořil:(prostě jen prázdná dutinka tak, že já bych tolik neřešila jestli //jsou hodně nebo málo viditelné, musíme počkat až co mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
2.4.13 14:56

@ninuska100 myslis ze ty prelepeny ty novy jsou 25??? Prelepeny myslime tim po otevreni ruzove krabicky vytahnu bily balicek a ten je prelepeny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.13 15:00

@Bramborka85 Ano přesně tak to je ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie