Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aalexa ty jdeš ted 10tého???Nechci tě strašit ale podle mě ještě nic neuvidí, ale uvidíš třeba bude zázrak:)))ale holky co choděj kolem 6tt tak bohužel nic, jen dutinku, protože musíš to počítat od ovulace a tu já třeba měla 10-11.3. proto já počítám, že možná moje mudr toho 16.4.už něco málo uvidí-snad…
@ninuska100 nechám se překvapit
Ovulaci jsem nesledovala, tak nevím. Mám už jednoho prcka, budou mu 2 roky. Snažili jsem se docela dlouho - necelý 3 roky a teď to vyšlo hned na druhý pokus ![]()
@Aalexa Držím pěstě:)))))Také už mám holčičku, za pár týdnů jí budou 3roky, brrr děsně to letí, potom jsme se rozhodli v srpnu, že začnem pracovat na druhém mímu, a v listopadu už jsem byla v tom, byla radost veliká ale 7.12.2012 jsem byla na revizi 9tt zt
tak, že jsme vysdrželi šestinedělí,2porevizní ms dle rady lékaře a v březnu // strach je ale tak nějak si ho nechci připustit věřím, že tohle těhu už bude prosperující-musí:))))
@ninuska100tak to chápu, že máš strach, já bych ho měla taky. Určo se nám ti březnový prckové „povedou“ ![]()
Tak holky, mám zasebou první maraton…Dnes je mi teda celkově blbě, celej den na co se podívám tak bych pak mi můj chlap donesl kuřecí řízek, já ho nechtěla brblal tak jsem ho snědla a do 10minut byl venku tak, že zbytečně jsem to jedla…A ta hlava au, au-nemáte někdo recept na tu hnusnou bolest???To není možné u prvního těhu tohle neznám..
Ahoj všem, přidávám se
já byla dnes na ultrazvuku, dle něj jsem 5+2, byl vidět gestační váček (1,8mm) a žloutkový váček, za tři týdny jdu na další kontrolu a to už by mělo být vidět embryo i se srdíčkem
Dostala jsem Utrogestan, jelikož jsem po dvou samovolných potratech, takže snad to dopadne dobře.
Počítala jsem si tu kalkulačku a vyšlo mi 4plus 4, co to znamená? vůbec jsem netušila jsem těhu, v neděli jsem se picla vínem a teď tady brečím, že jsem blbá, že jsem možná to mimčo ohrozila…
@Lucijinka píše:
Počítala jsem si tu kalkulačku a vyšlo mi 4plus 4, co to znamená? vůbec jsem netušila jsem těhu, v neděli jsem se picla vínem a teď tady brečím, že jsem blbá, že jsem možná to mimčo ohrozila…
neohrozila..neboj, to je ještě brzo. Ja jsem na tom byla podobně. Ptala jsem se mudr a to mi řekl.
Holky zkoušely jste tyto výpočty? tam je to pěkně napsané i kdy by mělo být srdíčko atd..
http://merenibt.xf.cz/form.html
@Lucijinka píše:
4tt+4 znamena, ze mas za sebou 4 Tyzdne (Tehotenstva) a 4 dni. A ten alk je v pohode, ako pisala eluv. Tak si to uzi
Snad ta obidu vsetky skarede priznaky ![]()
@Bramborka85 píše:
Me by zajimala sauna a virivka??? Muze se? Chystame se na relax vikend za mesic…
Ja som si o tomto dost citala a v I. trimestri sa neodporucaju verejne sauny ani virivky. Kvoli infekcii, co by si mohla chytit. Niektori doktori tvrdia, ze je to blbost, ale citala som aj vela diskusii, kde zeny pisali o problemoch. Ktohovie… Ja osobne si myslim, ze ked budes v tej vode nebudes dlho, hned si vyzlecies mokre plavky a das si sprchu, bude to ok. A tiez v saune si sadnes na svoj uterak… ![]()
@Lucijinkakdyž jsem čekala prvního prcka, tak jsem první měsíc docela hodně pila - bylo hodně oslav z toho dvoje kulatiny, a když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak na mě šly mrákoty, ale malej je zdravej
Teď mě spíše dochází výmluvy, proč nemůžu pít, chtěla bych to říct až kolem 3 měsíce, ale jelikož mám velice všímavý rodiče a tchánovce, tak mě myslím odhalí dříve
![]()
Tak to jste mě uklidnily… včera jsem to řekla manželovi, ten je v šoku.-) k doktorce mám jít příští týden, ale možná až koncem, aby tam eventuelně bylo něco vidět. No a ty výmluvy potřebuju, protože příští týden mě čekají 2 akce.-) tak poraďte… asi pojedu autem, ale máme to kousek do hospody, tak nevím, jestli to nebude okatý…