Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ninuska100, Jj poprve…
No hele, ja to tak nejak neplanovala, nechavali jsme to na prirode a uz pred tim ta menstruace nebyla slavna, ta posledni skoro vubec, vlastne vubec jen spineni, takze to beru jen jakoze okrajove ze asi posledni MS 5.3.2013 no tak uvidime.. Ja jdu na me narozky presne 16. 4. pristi tyden si me pozvala doktorka.. ![]()
@lucynkap Ahojky, já bych dnes měla být 5+0 tt pokud jsem to odpočítala dobře
kdy se chystáš k Dr???
Toxocara, ahojky, jsem objednana na 16.4., tak uvidime.. Gratuluji
![]()
@lucynkap děkuji, taky gratuluji
já se chystám 19.4
, akorát musím jít k jiné Dr. než ke své, ptž jsem mimo domov, tak snad to bude bez problémů ![]()
Ahoj holky,
já jsem to zjistila asi před 14 dny. Byla jsem hned po Velikonocích na gyndě páč jsem trošku špinila..nasadila mi Duphaston..poznala jsem to zpožděním a děsně mne bolela prsa..no a jelikož jsem panika..tak jsem tam byla tohle pondělí znovu..pořád jsem drobátko špinila..Mudr. mi řekla, že je vše ok. a že se to asi dobře usazuje a že už vidí náznak srdíčka a že jsem asi v 5tt…tak jdu znovu 17.4.2013 a už se těším teď..navíc mi dala neschopenku a mám být v klidu..no řeknu Vám…stejně bych to v práci asi nedala. Jelikož je mi už od soboty pěkně mizerně..jak tu již některá z Vás psala..chvíli teplo a chvíli zima..každej smrad mi vadí..nejsem schopna sníst co nějak voní (smrdí), no a jelikož se snažím jíst a dnes jsem si ohřívala polévku, tak jsem zažila i první zvracení..chutě mám divný, občas píchne v podbříšku a jsem děsně utahaná…takže příznaků mám až až..doufám, že vše bude ok..Nějak jsme to nehrotili a ono to vyšlo:)..máme 1.6.2013 svatbu, tak snad nebudu mít pupek už..
Tak se holky opatrujte a pohlaďte bříška..jo taky je máte nafouklé? Já teda jo!
Pa a ať Vám to dobře dopadne všem:) ![]()
@lucynkap Já mám teď měsíční praxi
JJ snad už bude něco vidět ![]()
1Onka… Gratuluji…
Ja priznaky mam jako boleni prsou a tak, podbrisek a vcera mi bylo k veceru tedy pekne zle… Brisko nafoukle mam take dost
Tak drzim moc tlapky!!
Toxocara, take doufam, ze uz bude neco videt
Mesicni, jakoze jsi v 1 mesici?
Ahoj,
taky nechápu název ranní nevolnost
..je mi blbě celej den, takže soucítím..dnes jsem už i zvracela..Mudr. to vidí na 5tt.
Soucítím ![]()
1Onka, noooo taky mam pocit nevolnosti po cely den
Jsem zvedava, co doktorka rekne pristi tyden me… ![]()
@lucynkap já také jdu 16.4.v uterý teda snad pokud mě vezmou zítra tam brnknu:)))
Ninuska100, no tak to pujdeme stejne, to si pak napiseme.. Jestli mi uz neco rekne a nebo ukaze, to bude darek k narozkam
a rodit bych mela 3 dny pred mojim svatkem, take dobre ![]()
@lucynkap no určitě si písnem 100% ti dám vědět…já si říkám možná už by umě něco mohlo být vidět, tak snad se dočkáme, že?