Nová mamča do diskuze

1367
2.4.13 08:34

Nová mamča do diskuze

Ahoj holky, tak jsem si říkala, že nastal můj čas zařadit se také do nějaké diskuze…minulý týden v neděli 24.3. mě vyšel prvně pozitivní test, v pondělí na to z ranní moči také. Ve středu jsem byla u dr., prý rané těhotenství…ale ještě jsme nic neviděli na UZ, prý je to ještě hodně maličké. Dle mých výpočtů bych dnes měla být 4 týdny. Jdu tam příští týden 9. (na narozky!!!), kde bych se mela už dovědět více..snad dostanu i fotečku:-) Dneska ráno jsem to už nevydržela. Jsem tak nervózní, nemohu se dočkat, že jsem ještě jela do lékárny pro test, abych se přesvědčila, že je to pravda :-) Celé tři týdny mě totiž bolel podbřišek a už tak dva - tři dny je klid, trošku me to znervoznovalo, mamka mi číkala, že se miminko uhnízdilo, proto to teď už necítím…tak se s Vámi ráda podělím o zkušenosti z tak brzkého těhotenství a věřím, že i další zkušenosti s mimčem:-)) Už se na toho drobečka doma moc těšíme! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
2.4.13 08:49

Gratuluju k pozitivnimu testiku. Do dalsi kontroly to utece jako voda, navic kdyz ji mas pristi tyden. Ja jsem ze zacatku taky nemela zadne bolesti, bylo to takove, ze jsem si rikala, jo nebo ne? Na prvni kontrolu jsem sla tusim nekdy v sedmem nebo osmem tydnu, driv jsem se radovat nechtela :) Preju ti, at se na ty sve narozeniny dozvis jen a jen dobre zpravy :) ja mam narozeniny ve stejny den a ja zase doufam, ze uz tou dobou budu mit drobecka u sebe :) Hlavne klid a zadny stres!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
2.4.13 09:00

Gratuluju ke // na testu :) a budu moc držet palečky, ať k narozeninám dostaneš ten nejhezčí dárek v podobě fotečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
2.4.13 09:06

Jojo, tak to mám úplně stejně - prostě už si taky říkám, jestli je to pravda nebo sen:-) Tesim se moc moc moc a Tobe take preju at je vse v poradku a at mas drobka u sebe :-)) (oni Ti ho nechtěji dat?? 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
2.4.13 09:06
@Hanka-L píše:
Gratuluju ke // na testu :) a budu moc držet palečky, ať k narozeninám dostaneš ten nejhezčí dárek v podobě fotečky ;)

Hani, děkuju, moc si to přeju, aby bylo vše v pořádku:-) A jak jste na tom Vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
2.4.13 09:31

Gratuluji, to budou nejkrásnější narozeniny, viď? :potlesk: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
2.4.13 09:40
@Monika92 píše:
Gratuluji, to budou nejkrásnější narozeniny, viď? :potlesk: :potlesk: :kytka:

Moni - ještě se mi nestalo, že bych se na narozeniny těšila tak moc jako tento rok :-)) Tak doufám, že budou veselé!!! :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
2.4.13 09:45

@Keirina určitě budou! :pankac: U nás bude mít zase veselé narozeniny přítel. Slaví 31.10., před skoro 2 lety jsem porodila prvního syna 27.10. a teď mám termín cca 25.10. :lol: :lol:
A jak ti je? Koukám, že k dr jdeš 9., já fičím na kontrolu 8. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
2.4.13 09:45

Mame narozeniny ve stejny den, tak na tebe budu myslet, aby to klaplo a nesla sis domu fotku :-) Hodne stesti a gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
2.4.13 09:47

@Keirina Já už jsem na konci 6.měsíce, takže si užívám kopání a tak :lol: Ale ze začátku jsem to měla dost podobné. Pozitivní testík a tomu mě pobolívalo břicho, jako když to mám dostat - to bylo to uhnizďování ;) Když jsem se dostala k paní doktorce, tak mi řekla, že je to ještě brzy (a to jsem byla v 5.týdnu), že by na UZ ještě nemuselo být nic vidět. Nabrala mi krev s tím, že si mám druhý den zavolat na výsledky a pokud bude hCG pozitivní, tak se mám objednat za dva týdny na kontrolu a UZ ;) Takže následovala noc plná těšení a trochu i obav, aby to nebyl planý poplach. A pak dlouhých 14 dní čekání na UZ, jestli je mrňousek tam, kde má být, a jestli mu bije srdíčko. Dobře to dopadlo a já nezapomenu na ten pocit, když jsem na monitoru poprvé viděla ten náš malý zázrak :srdce: Normálně nejsem taková cíťa, ale byla jsem z toho tak naměkko, že i slzička ukápla…
Takže přesně, jak píše @michee - nestresovat se a být v klidu a my budeme držet palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
2.4.13 09:53
@Hanka-L píše:
@Keirina Já už jsem na konci 6.měsíce, takže si užívám kopání a tak :lol: Ale ze začátku jsem to měla dost podobné. Pozitivní testík a tomu mě pobolívalo břicho, jako když to mám dostat - to bylo to uhnizďování ;) Když jsem se dostala k paní doktorce, tak mi řekla, že je to ještě brzy (a to jsem byla v 5.týdnu), že by na UZ ještě nemuselo být nic vidět. Nabrala mi krev s tím, že si mám druhý den zavolat na výsledky a pokud bude hCG pozitivní, tak se mám objednat za dva týdny na kontrolu a UZ ;) Takže následovala noc plná těšení a trochu i obav, aby to nebyl planý poplach. A pak dlouhých 14 dní čekání na UZ, jestli je mrňousek tam, kde má být, a jestli mu bije srdíčko. Dobře to dopadlo a já nezapomenu na ten pocit, když jsem na monitoru poprvé viděla ten náš malý zázrak :srdce: Normálně nejsem taková cíťa, ale byla jsem z toho tak naměkko, že i slzička ukápla…
Takže přesně, jak píše @michee - nestresovat se a být v klidu a my budeme držet palce ;)

To mam presne take!! Ted podle HCG jsem ve 4tt…teda predstava, ze pristi tyden tam prijdu a rekne mi, ze porad nic nevidi, to me desi :-))) uz ted mam ohlodane vsechny nehty z tech nervu (normalne si je nekousu!!!)…taky me rikal, ze nemuze 100% potvrdit, zda to neni nahodou treba mimo…ale ja verim, ze to ne:-)

TO KACULATKO: Tak to je hezke, jsme spojenci beranci! :-) kdybych zapomnela, tak dopredu vsechno nejlepsi :-)

TO MONI: Jojo, pokud jsem opravdu ve 4tt, tak bych mela rodit nekdy v prosinci, pritelovi bych taky rada „nadelila“, on totiz slavi 17.12… tak snad si sam, sikulka, zadelal na darek k narozkam :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
2.4.13 09:57

@Keirina ja jsem mela fotecku az osmy tyden, poprve jsem sla k doktorce zhruba v tom sestym, protoze mi dlouho test pozitivne nevychazel. A to cekani bylo fakt o nerva, snaz se necim zamestnat, pripravou oslavy napriklad ;-) taky preji dopredu vse nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761

@Keirina no tak to máte taky krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
@Keirina píše: .....tak bych mela rodit nekdy v prosinci, pritelovi bych taky rada „nadelila“, on totiz slavi 17.12… tak snad si sam, sikulka, zadelal na darek k narozkam :-))

To je hezky, kdyz to tak vychazi :) ja si nase prvni ditko nadelim skoro k narozeninam, teda mam je toho 9.4., ale doufam, ze se do te doby malicky narodi, protoze jeste dalsi tyden a uz se zblaznim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
3.4.13 12:22
@Kaculatko píše:
@Keirina ja jsem mela fotecku az osmy tyden, poprve jsem sla k doktorce zhruba v tom sestym, protoze mi dlouho test pozitivne nevychazel. A to cekani bylo fakt o nerva, snaz se necim zamestnat, pripravou oslavy napriklad ;-) taky preji dopredu vse nej :kytka:

Kacul: vis co je zvlastni? Vcera jsem volala na gyndu, HCG 513…podle tabulek, co me rikala mamka, bych tedy mela byt cca v 3tt (dnes uz ve 4tt) … jaktoze me to vzal test uz minulou nedeli? Jsem nositelka genu dvojcat, tak me to celkem desi … :-)

@Monika92 píše:
@Keirina no tak to máte taky krásný :palec:
I dnes věřím, že se to povede těsně kolem 17.tého, protože jsem zjistila, že se mi s pupkem nebude chtít někde běhat po dárcích :-)
@michee píše:
To je hezky, kdyz to tak vychazi :) ja si nase prvni ditko nadelim skoro k narozeninam, teda mam je toho 9.4., ale doufam, ze se do te doby malicky narodi, protoze jeste dalsi tyden a uz se zblaznim :)

Tobě taky vsecko nejlepsi dopredu!!! :-) Jinak na to zapomenu..celkem me prekvapilo, ze hned prvni den, a narazim na beranky se stejnym datem narozeni :-)

Holky a pro vsechny, chci se zeptat, takovej pitomej dotaz sice…mam vytok, nesmrdi, ted mi zacal pripadat trochu vic tvorhovitejsi…nesvedi me nic vevnitr, ale spis jakoby „kuzicka venku“ :-) myslite, ze je to OK? A kdyby…vydrzi to do uterka? To jdu na kontrolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí