Nová mamča do diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5761
4.4.13 11:37

@Keirina u mě v 5.týdnu srdíčko vidět nebylo, jen ten váček s embryjkem ;) Nevolnosti mi začali minulý týden a teď končím 11.tt…je to hrůza, celé ráno dobrý a teď to na mě zase přišlo, stejně jako včera, taky v poledne…
No…myslím, že se můžu chystat ke startu :roll: Přeju ti, ať tě to mine! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.13 11:43

@Monika92 jejkoty…a u prvního jsi měla nevolnosti? Já Ti zas přeju, ať Ti to hooodně rychle odejde, věřím, že to není nic příjemného..no, tak aspoň za ten váček budu děkovat :-) na srdíčko klíďo počkám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 11:43

@Keirina no tak ja to mela podobne. I ty vyvolavacky. Anovulacni cykly, zvysena laktace. Proste jeden velky pruser. Akorat ja mela ovu diky Clostilbegytu..slaba davka a hned na prvni ovu :mrgreen:. Hele a jak se ti lezi na zádech? Ja mam pocit jakoby mi nekdo polozil na bricho balvan :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.4.13 11:47

@Keirina jojo, u prvního jsem je měla taky a zhubla jsem díky tomu 2 kila. Teď k tomu mám nechutenství a už jsem taky zhubla :roll: Doktor bude mít radost…

K těm týdnům: 3+6 znamená, že jsi těhotná 3 týdny a 6 dní, takže jsi ve čtvrtém týdnu, druhý den jsi 4+0, takže ukončený čtvrtý týden a další den jsi 4+1, tudíž na začátku pátého týdne… Snad jsem to vysvětlila srozumitelně… :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.13 11:47

@Sonreir hele, na to že nemam žádný bříško a vlastně je to všechno v počátku, nějak se mi právě na zádech neleží úplně fajn…taky mi to není příjemný. Cítím se, jak kdybych tam mačkala naplněněej balonek vodou a mel by kazdou chvilku prasknout…a ještě do toho ty prsa mě bolej…žblééé. břicho vubec :) špatné. i když bych si fakt moc ráda na břicho, páč tak jsem byla vždy zvyklá usínat…no ale co nadělám…občas si lehnu tak jako na břicho, ale podepřu se jakoby nohou, že ležím tak napůl…asi to ale nedokážu popsat jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 11:49

@Keirina mno… to se pocita podle prvniho dne posledni menstruace. Ja ji mela 8.3. Takze dnes to je 27 dni coz je lekarsky 3+6 tt jinak 4tyden tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.13 11:49

@Monika92 joj, jasná, tak jsem to myslela i před tím a teď to chápu na 100pro :palec: děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 11:51

@Keirina s tim lehnutim ti rozumim, delam to taky. A o prsou mi ani nemluv, diky nim sem si udelala tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761

@Keirina není za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367

@Sonreir Jo..no holky, to je vtipné..protože já dostala 8.1. po roce a dvou měsících sama od sebe menses, ale od té doby nic. Když jsem to zjistila, tak jsem volala na gydnu a tam se zhrozila, že muzu byt uz v 10 tt…takze u me nikdo nevi…kdy jsem pocala, musela jsem mit ovu, bez menses, coz mi prijde dost divny, ale budiz. ááááááááááááá ať už je úterek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.4.13 11:53

@Keirina vidíš jak krásně si k vám miminko našlo cestu! :potlesk:

Holky mizím dát raubířovi oběd a snad i já do sebe vmáčknu trochu polívky…zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 11:53

@Keirina to je zvlastni! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.13 11:55

@Monika92 Tak papa, taky musím jít něco dělat, zamestnat hlavne hlavu, páč to utíká jinak fakt pomalu :D a hlavně jsem v práci :) Tak at hlavne polivku do sebe nasoukas a at tam chvilku vydrzi!!! :-) nebo nejlepe porad:)

@Sonreir Jinak, kvuli prsum jsem si taky udelala, ale v podstate spis to byl takovej ten preventivni test. A chtela jsem Ti rict, ze unavena zatim moc nejsem (jsem obecne celkem hyperaktivni clovek) ale pozoruju na sobe teda sileny zmeny nalad a mám porad taky žížu…hele a nemáš třeba úplně přeschlý klouby na rukou? Protože ja na tohle ani v zimě netrpim…a teď mám úplně ty klouby uschlý.. :D to dítě mě naprosto vysává od vody, pleť, všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
4.4.13 11:57

Až se z toho musim jít zas napít :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 11:59

@Keirina tak to ja vubec. Trapi me hlavně to bricho.. :? Jsem zvedava jestli dr uz neco. uvidi protoze muj partner tomu uveri az pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí