Nová mamča do diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5761
6.4.13 08:58

Dobré ranko dámy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.4.13 10:24

@Monika92 zdravim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
6.4.13 13:15

@Sonreir :) Jak se spalo? Já dnes totálně nevyspaná, jsem to zabalila se synátorem ještě v půl 10 :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 16:36

Zdravím všechny těhulky a maminy :mavam: Jsem tu nová, takže ještě moc nevím jak to tu chodí. Jinak všem hezký den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
6.4.13 17:34

@Lucinka Leová Ahojky, tak vítej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.13 17:37

@Monika92 :děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.4.13 17:41
@Keirina píše:
Ahoj holky, tak jsem si říkala, že nastal můj čas zařadit se také do nějaké diskuze…minulý týden v neděli 24.3. mě vyšel prvně pozitivní test, v pondělí na to z ranní moči také. Ve středu jsem byla u dr., prý rané těhotenství…ale ještě jsme nic neviděli na UZ, prý je to ještě hodně maličké. Dle mých výpočtů bych dnes měla být 4 týdny. Jdu tam příští týden 9. (na narozky!!!), kde bych se mela už dovědět více..snad dostanu i fotečku:-) Dneska ráno jsem to už nevydržela. Jsem tak nervózní, nemohu se dočkat, že jsem ještě jela do lékárny pro test, abych se přesvědčila, že je to pravda :-) Celé tři týdny mě totiž bolel podbřišek a už tak dva - tři dny je klid, trošku me to znervoznovalo, mamka mi číkala, že se miminko uhnízdilo, proto to teď už necítím…tak se s Vámi ráda podělím o zkušenosti z tak brzkého těhotenství a věřím, že i další zkušenosti s mimčem:-)) Už se na toho drobečka doma moc těšíme! :hug:

Ahoj, v prvom rade bloahoželám :kytka: nečítala som všetky príspevky, len prvú stranu takže Ťa už možno niekto od nás oslovil - ak si našla // v březnu, pridaj sa k nám do skupiny (zažiadaj o členstvo) Naše březnové //. Tešíme sa na Teba. :mavam: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.4.13 18:11

@Monika92 spalo? no o spánku bych raději ani nemluvila… usla sem ve 20, vstala ve 2:30 a v 15 mě opět bralo spaní… co to sakra je?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
6.4.13 18:15

@Sonreir týýjo, tak to by mě mory braly 8o 8o Snad dneska se vyspíš líp…ale zase zvykejme si, že :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.4.13 19:30

@Monika92 no sak sem nastvana… ale co uz no… ty spis oki i s jednim ditkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
6.4.13 20:28

@Sonreir Taky jsem si rikala:-) Je mi 23 a jsem z Prahy…jaka u Tebe? :-)

Jinak tedy dobry vecer, kdyz jsem prosvihla to rano.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.4.13 20:44

@Keirina 25 severni morava… ty… mam nove poznatky… spatne se mi dycha v obchodech.. po nejake dobe na me jdou navaly a dela se mi zle. Dale na me jdou stavy strachu a smutku. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
6.4.13 22:25

Ahoj, rada bych se k vam pripojila. :mrgreen: tento tydem jsem zjistila na TT //. Ted zacinaji pomalu silit, tak snad se udrzi. K dr. se chystam pristi tyden, tak se uvidi. Jinak nevolnosti uz mam par dni a tyden me poboliva podbrisek, chodim porad curat a mam hroznou zizen. S prvnim jsem to mela az tak od 12 tt.
Jste nektera taky strasne nafoukla? Vzala jsem si espumisan, ale ani ten nezabira, pripadam si, ze kazdou chvili odlitnu :mrgreen: :( :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
6.4.13 22:40

Jo a koukm, ze je tu hodne beranku. Ja mela narozky 1.4.,takze takovy opozdeny darecek, ale bolime bricho uz dlouho, takze jsem mela tuseni :lol:
a preji vse nejlepsi k naroze :oops: ninam psedem, jinak bych zapomnela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.4.13 09:29

@terkacek zdravim a gratuluji :kytka: vidim ze jsi na tom podobne jako my, takze te vitam :D.. kolikátý jsi asi tt? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí