Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sonreir
Jak se spalo? Já dnes totálně nevyspaná, jsem to zabalila se synátorem ještě v půl 10
![]()
Zdravím všechny těhulky a maminy
Jsem tu nová, takže ještě moc nevím jak to tu chodí. Jinak všem hezký den..
@Keirina píše:
Ahoj holky, tak jsem si říkala, že nastal můj čas zařadit se také do nějaké diskuze…minulý týden v neděli 24.3. mě vyšel prvně pozitivní test, v pondělí na to z ranní moči také. Ve středu jsem byla u dr., prý rané těhotenství…ale ještě jsme nic neviděli na UZ, prý je to ještě hodně maličké. Dle mých výpočtů bych dnes měla být 4 týdny. Jdu tam příští týden 9. (na narozky!!!), kde bych se mela už dovědět více..snad dostanu i fotečku:-) Dneska ráno jsem to už nevydržela. Jsem tak nervózní, nemohu se dočkat, že jsem ještě jela do lékárny pro test, abych se přesvědčila, že je to pravdaCelé tři týdny mě totiž bolel podbřišek a už tak dva - tři dny je klid, trošku me to znervoznovalo, mamka mi číkala, že se miminko uhnízdilo, proto to teď už necítím…tak se s Vámi ráda podělím o zkušenosti z tak brzkého těhotenství a věřím, že i další zkušenosti s mimčem:-)) Už se na toho drobečka doma moc těšíme!
Ahoj, v prvom rade bloahoželám
nečítala som všetky príspevky, len prvú stranu takže Ťa už možno niekto od nás oslovil - ak si našla // v březnu, pridaj sa k nám do skupiny (zažiadaj o členstvo) Naše březnové //. Tešíme sa na Teba.
![]()
@Monika92 spalo? no o spánku bych raději ani nemluvila… usla sem ve 20, vstala ve 2:30 a v 15 mě opět bralo spaní… co to sakra je?!
@Sonreir týýjo, tak to by mě mory braly
Snad dneska se vyspíš líp…ale zase zvykejme si, že ![]()
@Monika92 no sak sem nastvana… ale co uz no… ty spis oki i s jednim ditkem?
@Sonreir Taky jsem si rikala:-) Je mi 23 a jsem z Prahy…jaka u Tebe? ![]()
Jinak tedy dobry vecer, kdyz jsem prosvihla to rano.. ![]()
@Keirina 25 severni morava… ty… mam nove poznatky… spatne se mi dycha v obchodech.. po nejake dobe na me jdou navaly a dela se mi zle. Dale na me jdou stavy strachu a smutku. Co ty?
Ahoj, rada bych se k vam pripojila.
tento tydem jsem zjistila na TT //. Ted zacinaji pomalu silit, tak snad se udrzi. K dr. se chystam pristi tyden, tak se uvidi. Jinak nevolnosti uz mam par dni a tyden me poboliva podbrisek, chodim porad curat a mam hroznou zizen. S prvnim jsem to mela az tak od 12 tt.
Jste nektera taky strasne nafoukla? Vzala jsem si espumisan, ale ani ten nezabira, pripadam si, ze kazdou chvili odlitnu
![]()
Jo a koukm, ze je tu hodne beranku. Ja mela narozky 1.4.,takze takovy opozdeny darecek, ale bolime bricho uz dlouho, takze jsem mela tuseni ![]()
a preji vse nejlepsi k naroze
ninam psedem, jinak bych zapomnela ![]()
@terkacek zdravim a gratuluji
vidim ze jsi na tom podobne jako my, takze te vitam
.. kolikátý jsi asi tt? ![]()