Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já mam takový, ta nahoře je z dnešního rána. U syna jsem je měla hned jasný obě, tak z tohodle si nejsem jistá, jestli je vše OK. Snad ještě zesílí.. Vůbec nevím, jestli mam volat dr, když jsou takhle slabé a nesílí.
![]()
@terkacek ty jo ty jsou hodně slabounké! A neměla si pregnyl nebo tak něco co by to zkreslovalo? Zkusila bych digit. test ten ti jasně bez „duchů“ řekně jestli jsi nebo nejsi těhu a k dr určitě zašla zeptat se co to může být jestli je to těhu nebo ne?
@Sonreir nene, nic takového jsem neměla. A jak se jmenuje ten digitál? A kolik asi tak stojí? Dnes nebo zítra bych to měla dostat, tak snad to nedostanu. Zase si myslím, že jiné mamči sem dávají duchy, které nejsou skoro vůbec vidět, já když se podívam na test, tak je hned vidím, ale nijak extra silné nejsou, fakt nevím… Zkusím ještě počkat tak 5 dní po vynechání MS.
Teď mě zase pobolívají vaječníky a podbříšek, tak uvidíme, jestli MS nedorazí. Ale nevím, z čeho by se mi chtělo zvracet, časté močení, žízeň a podobně…
@terkacek já si ho taky kupovala protože sem měla úplně nepatrného ducha a hned mi to ukázalo těhu i týdny… jmenuje se ClearBlue a dávala sem za něj 200,–. Je sice dražší, ale člověk aspoň ví na čem je…
Aha, tak děkuju, no ještě uvidím, jestli t tedy vydržím. ![]()
Dnes mi je zase nějak šoufl, né že bych zvracela, ale břicho mám na vodě, pobolívá břicho a tak. Snad to nebude MS ![]()
@terkacek no uvidíš rozhodně dej vedět… já mám dnes nějakou melancholickou náladu…
Ahooooj holky ![]()
@terkacek jestli máš těsně před MS nebo máš dnes termín MS, tak bych se ještě s těma testama moc neplašila
Já měla u syna úúplně nepatrného ducha dokonce 4 dny po MS
Tak vydrž, čárka určitě zesílí jak má.
No jinak já měla tu kontrolu. Těšila jsem se, že prcka uvidím a dostanu fotečku, ale doktor mi UZ nedělal, takže niiic
Jinak vše vypadá ok, dostala jsem žádanku na genetiku, tak se tam musím objednat.
A co u vás jinač nového?
@Monika92 to je škoda, že fofo ti nedal. Ale hlavně, že je vše v pořádku, to je nejdůležitější. V kolikátým tt vlasně jsi? Koukám, že už máš jednoho klučíka doma, kolik mu je?
Tam je dneska krásně, že? Musíme toho využít a po o pojedeme za babičkou a pak zase na procházku.
Ahooooj, holčinky… já už neregistruju, která jste to psala - „že já jediná jsem bezdětná“ - tak já jsem taky bez, abys byla klidná
snad mám jednoho raubíře v pupku zdravýho a živýho…nemůžu se dočkat zítřka!! Já mu snad řeknu, ať mi udělá fotku k narozkám, i přes to, že je to malinký!! ![]()
S těma čárkama - já myslím, že ta poslední byla o malinko silnější, ale taky bych ještě neplašila, pokud jsi kolem MS, tak to ještě stopro zesílí.
Jinak…dneska jsem udělala ÚSPĚŠNĚ zkoušku…takže ZAPOČTENOOO, juch, juch…už to zas nechci dlooouho vidět, jenže příští tejden mám zkoušky dvě ![]()
To ale nic nemění na tom, že se zítřka asi nedočkám… ![]()
@terkacek jsem ve 12tt podle UZ a Danielkovi je 1,5 roku ![]()
@Keirina gratuluju k úspěšné zkoušce!
A zítra držím palce u dr. ![]()
I u nás je dnes krásně, sluníčko svítí, co víc si přát
Ven ale půjdeme později, v půl 5 budeme vyzvedávat mamku v práci a zajdeme na hřbitov (babička má dnes roční výročí
) a pak jdeme k ségře na návštěvu, tak mám o zábavu postaráno ![]()
@Keirina gratuluji ke zkoušce… A na zítřek držím palce, ať je vše jak má, jako že bude
.
Dnes už na Emimino nepůjdu, pořád koukám, proč nesílí, atd a pak jsem akorát nervní. Takže zítra ahoooj
![]()
@Keirina ahoj gratuluji
šikovná budoucí paní kriminalistka
Chtěla sem se zeptat, nemáš taky pocity typu „celou dobu sem si mimi přála, a když je to asi tady, tak mám obavy!“? Jinak zítřek je tu coby dup, neměj obavy ![]()
@Sonreir to vis ze me to uz napadlo…ale tu myslenku jsem zahnala a nejak jsem nad tim prestala premyslet…myslim, ze to na me jeste jednou prijde, az mi zacne ruct pupej a az zjistim, ze jsme se furt z toho bytu, kde jsme ted porad nehli…to vis, ze me to napada..ale co s tim udelam! na potrat urcite nepujdu…a sama sebe si s kocarem taky nedokazu predstavit…ale my to zvladnem, neboj!!! neni se ceho bat (mozna porodu se bojim
![]()
@Monika92 Monísku, ja vím, žes to možná už psala, ale jak jsi dnes dopadla? Vše v pořádku? ![]()
@Keirina tak to já tu myšlenku mám momentálně v hlavě a nějak se mi ji nedaří zahnat… spíš z toho začínám mít depku… a potrat? to rozhodně ne! Keirin kolik, že ti je?