Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tech bych mela byt asi 3+5, jsem uplne na zacatku, ale blbe uz mi je pekne. Kdy ma cenu jit k dr?
Ahoj ahoj!
Hoolky, už pár dní jsem taková…hrozně nepoužitelná
To je děs, co vy? Máte se?
@terkacek paráda tak to sme na tom stejně
a jak se cítíš? mě přepadají šílené pocity… např strach jak to všechno zvládnu, jestli všechno bude oki, jestli to tak už má být, apod…
@Monika92 Ahoj já se dneska KONEČNĚ skvěle vyspala… pouklízela, uvařila, je mi skvěle. Jen mě stále píchá v podbřišku…
Keirina asi přešla do skupiny březnových //, hm?
@Sonreir no vidíš, tak super, že ses vyspala
Hlavně aby to tak vydrželo, viď? ![]()
No taky koukám, že se mezi náma dlouho neukázala, takže asi jo… ![]()
Ahoj holky, tak já Vás dnes zdravím:-) bylo mi fajne, jen jsem od půl druhý do půl šestý totál vytuhla:-) na to, že mám zítra opravku ve škole a ještě jsem to neotevřela, docela dobrý ![]()
Terkacku, preju opozdene tedy taky vse nej a vitam Te:-)
Příspěvek upraven 07.04.13 v 18:54
Nepřešla jsem do skupiny, holkyyy:-) Jen jsem se sem prostě nějak nedostala
to bych vám přece, dámy, neudělala
… ještě bez rozloučení ![]()
@Keirina no už sme si říkaly
co máš za zkoušku?
@Monika92 no.. se musím pochlubit, ráno jsem vstala, nasnídali sme se sedli k tv a já opět usnula
a odpo po obědě opět klimbala… hrůza tohle! Navíc mě pálí žáha už několikátý den.. ![]()
Keirina zůstala ![]()
@Sonreir zkoušku z kriminologie..
jsem na sebe zvedava..
protoze dnes jsem taky totalne vytuhla, vstavala jsem v sedm, ale do pul 11 se valela, pak byla hodinu a 3/4 se psem…holky to byste se asi po… smichy…dneska mi pesina zdrhla za srnkou…a ja behala po lese asi deset minut, pak me zacal chytat hysterak
volala jsem uz priteli se slzama v ocich, ze mi zdrhla a ze sem v lesééé a ze nevim co delaaat…a v tom najednou pribehla
takovej stres po ranu! pak jsem prisla domu, chvilku poklizela, dala obed a padla..
Jinak jsem vam chtela rict, me doma totiz porad nejak blbne internet (dnes jsem volala na UPC 2×, ale zda se, ze to maka), takze taky proto tu jsem pres vikend tak sporadicky (pres tyden v praci je to jasne, ze
) A kdyz to nahodou zacne makat, tak rychle hledam, to co potrebuju a pak to zas spadne…no tak takhle funguju ![]()
@Keirina ty jo to máš dobrého darebu! co to je za rasu? Kriminologie? Co z tebe bude? Paní policistka?
S tím netem nezávidím, nesnáším výpadky
.
@Sonreir Hele na vypadky jsem uz uplne alergicka!!
Mame stafbulku (né amstaf, nekdo si to plete!) neboli staffordshire bullterier… ted je ji 8 mesicu a je to teda zlaticko:) Jojo, asi pani policistka, ale rada bych treba nekdy vysetrovala vrazdy a sebevrazdy a tak..
docela naivni, co? ![]()
@Sonreir ahoj, cítím se dnes skvěle, žádné pobolívání, pocity na zvracení, nic. Mohlo by to tak být pořád. A takové stavy nemám, snad ani nebudu, říkám si, že když to tak je, tak se to prostě zvládnout musí
Kolikátý, že jsi tt?
Dnes jsme s malým po o snuli, to už se nám dlouho nestalo, ale bylo to fajn si takhle odpočinout. A pak jsme šli na procházku, ale to počasí je hrozný… ![]()
@Keirina ahoj a děkuji ![]()
@Keirina Jsme rády, že jsi s náma zůstala ![]()
@Sonreir tak jsi si taky schrupla? I já to zabalila jako každý den ![]()
Holky zítra valím v 7 na krev a v 8:20 mám kontrolu, tak mi prosím držte palce, budu celá nervózní
Bude to taky především náročené ráno, musím vstávat minimáně na 6, abych stihla dát malého ségře na hlídání, no ufff, to bude něco na mě.
Tak raději valím chrupčit, dobrou a zítra pa ![]()
@Keirina ahoj tak tuhle rasu neznam ale mrknu na ni! Psy miluji! Naivni ani ne spis te obdivuji… kdyz vim v jakem stavu tela nachazeji no ja ych to nedávala
ale ty si urcite sikovna a zvladnes to!
@terkacek se mas ja zrovna vcera trpela bolestmi… dnes uz je to lepsi. Ja jsem dnes 4+3 5tyden tt. Ty mas syna? Jak stareho?
@Monika92 jojo spim ted porad… co uz no
. Dej vědět jak jsi dopadla jsem zvedava!
Dobré ráno, jaká byla noc? U mě super, žádné buzení ani wc. Ráno jsem si dělala opět test, ale čárka nesílí, je tam slabá čárka jako před 4 dny ![]()
@Sonreir jaké máš čárky, silné nebo slabé? Myslela jsem si, že dnes už bude úplně jasná, protože dnes nebo zítra je MS, ale nic, jsem z toho trochu zklamaná. Jinak teď začíná trochu pobolívat podbřišek, ale nic hrozného, snad se tam pořád uhnizďuje. Už jsi byla u dr nebo kdy se to vlastně chystáš, nemůžu to dohledat ![]()
Jojo, mám kluka 2,5 roku, je to pěkný rošťák
.
@terkacek ahoj noc nic moc stale sem se prevalovala i behala na wc…
a ja to v noci nesnasim bo koupelnu mame v 1 patre a me se taaaak nechce. No carky mam obe silne mam mamatest ale cekala jsem od nej výraznější barvy a ne tohle…
Je tak ty uz mas take ditko
no to holky vy uz vse znate.. jen ja sem bezdetna