Nová mamča do diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
7.4.13 11:07

Ahoj, tech bych mela byt asi 3+5, jsem uplne na zacatku, ale blbe uz mi je pekne. Kdy ma cenu jit k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
7.4.13 13:39

Ahoj ahoj!

Hoolky, už pár dní jsem taková…hrozně nepoužitelná :roll: To je děs, co vy? Máte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.4.13 14:07

@terkacek paráda tak to sme na tom stejně :) a jak se cítíš? mě přepadají šílené pocity… např strach jak to všechno zvládnu, jestli všechno bude oki, jestli to tak už má být, apod…

@Monika92 Ahoj já se dneska KONEČNĚ skvěle vyspala… pouklízela, uvařila, je mi skvěle. Jen mě stále píchá v podbřišku…

Keirina asi přešla do skupiny březnových //, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
7.4.13 14:37

@Sonreir no vidíš, tak super, že ses vyspala :palec: Hlavně aby to tak vydrželo, viď? :)

No taky koukám, že se mezi náma dlouho neukázala, takže asi jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
7.4.13 18:51

Ahoj holky, tak já Vás dnes zdravím:-) bylo mi fajne, jen jsem od půl druhý do půl šestý totál vytuhla:-) na to, že mám zítra opravku ve škole a ještě jsem to neotevřela, docela dobrý :D
Terkacku, preju opozdene tedy taky vse nej a vitam Te:-)

Příspěvek upraven 07.04.13 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
7.4.13 18:54

Nepřešla jsem do skupiny, holkyyy:-) Jen jsem se sem prostě nějak nedostala :( to bych vám přece, dámy, neudělala :srdce:… ještě bez rozloučení :poblion:

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.4.13 19:09

@Keirina no už sme si říkaly :mrgreen: co máš za zkoušku?

@Monika92 no.. se musím pochlubit, ráno jsem vstala, nasnídali sme se sedli k tv a já opět usnula :mrgreen: a odpo po obědě opět klimbala… hrůza tohle! Navíc mě pálí žáha už několikátý den.. :(
Keirina zůstala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
7.4.13 19:22

@Sonreir zkoušku z kriminologie.. :-O jsem na sebe zvedava.. :lol: protoze dnes jsem taky totalne vytuhla, vstavala jsem v sedm, ale do pul 11 se valela, pak byla hodinu a 3/4 se psem…holky to byste se asi po… smichy…dneska mi pesina zdrhla za srnkou…a ja behala po lese asi deset minut, pak me zacal chytat hysterak :mrgreen: volala jsem uz priteli se slzama v ocich, ze mi zdrhla a ze sem v lesééé a ze nevim co delaaat…a v tom najednou pribehla :oops: :P takovej stres po ranu! pak jsem prisla domu, chvilku poklizela, dala obed a padla..

Jinak jsem vam chtela rict, me doma totiz porad nejak blbne internet (dnes jsem volala na UPC 2×, ale zda se, ze to maka), takze taky proto tu jsem pres vikend tak sporadicky (pres tyden v praci je to jasne, ze :) ) A kdyz to nahodou zacne makat, tak rychle hledam, to co potrebuju a pak to zas spadne…no tak takhle funguju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
7.4.13 20:07

@Keirina ty jo to máš dobrého darebu! co to je za rasu? Kriminologie? Co z tebe bude? Paní policistka?

S tím netem nezávidím, nesnáším výpadky :evil:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
7.4.13 20:18

@Sonreir Hele na vypadky jsem uz uplne alergicka!! :-) Mame stafbulku (né amstaf, nekdo si to plete!) neboli staffordshire bullterier… ted je ji 8 mesicu a je to teda zlaticko:) Jojo, asi pani policistka, ale rada bych treba nekdy vysetrovala vrazdy a sebevrazdy a tak.. :)))) docela naivni, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.4.13 21:57

@Sonreir ahoj, cítím se dnes skvěle, žádné pobolívání, pocity na zvracení, nic. Mohlo by to tak být pořád. A takové stavy nemám, snad ani nebudu, říkám si, že když to tak je, tak se to prostě zvládnout musí :lol: Kolikátý, že jsi tt?
Dnes jsme s malým po o snuli, to už se nám dlouho nestalo, ale bylo to fajn si takhle odpočinout. A pak jsme šli na procházku, ale to počasí je hrozný… :x

@Keirina ahoj a děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
7.4.13 22:19

@Keirina Jsme rády, že jsi s náma zůstala :D

@Sonreir tak jsi si taky schrupla? I já to zabalila jako každý den :P

Holky zítra valím v 7 na krev a v 8:20 mám kontrolu, tak mi prosím držte palce, budu celá nervózní :) Bude to taky především náročené ráno, musím vstávat minimáně na 6, abych stihla dát malého ségře na hlídání, no ufff, to bude něco na mě.
Tak raději valím chrupčit, dobrou a zítra pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.4.13 08:24

@Keirina ahoj tak tuhle rasu neznam ale mrknu na ni! Psy miluji! Naivni ani ne spis te obdivuji… kdyz vim v jakem stavu tela nachazeji no ja ych to nedávala :poblion: ale ty si urcite sikovna a zvladnes to!

@terkacek se mas ja zrovna vcera trpela bolestmi… dnes uz je to lepsi. Ja jsem dnes 4+3 5tyden tt. Ty mas syna? Jak stareho?

@Monika92 jojo spim ted porad… co uz no :mrgreen:. Dej vědět jak jsi dopadla jsem zvedava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
8.4.13 08:35

Dobré ráno, jaká byla noc? U mě super, žádné buzení ani wc. Ráno jsem si dělala opět test, ale čárka nesílí, je tam slabá čárka jako před 4 dny 8o
@Sonreir jaké máš čárky, silné nebo slabé? Myslela jsem si, že dnes už bude úplně jasná, protože dnes nebo zítra je MS, ale nic, jsem z toho trochu zklamaná. Jinak teď začíná trochu pobolívat podbřišek, ale nic hrozného, snad se tam pořád uhnizďuje. Už jsi byla u dr nebo kdy se to vlastně chystáš, nemůžu to dohledat :)

Jojo, mám kluka 2,5 roku, je to pěkný rošťák :D  :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.4.13 08:44

@terkacek ahoj noc nic moc stale sem se prevalovala i behala na wc… :-( a ja to v noci nesnasim bo koupelnu mame v 1 patre a me se taaaak nechce. No carky mam obe silne mam mamatest ale cekala jsem od nej výraznější barvy a ne tohle…

Je tak ty uz mas take ditko :-) no to holky vy uz vse znate.. jen ja sem bezdetna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí