Nová mamča do diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
4.4.13 12:27

@Sonreir Fakt? No a tak snad je partner rad!!! My teda jsme taky zatim takovi klidni, protoze jak to neni ofiko, tak nevime, vid :-) helet bricho me bolelo presne jak rikas, ve stejnou dobu, ted uz tak tyden je to, co to ustalo, takze vydrz, prtka, uvidis, ze to prejde…ja si puvodne myslela, ze se mi splasily hormony a ze to dostanu, ty prsa a ten podbrisek…no a ono se tam zahnizdovalo miminko misto toho :-) ted me spis jako tahne deloha a zada, jak jsou ledviny, takovy nic moc pocity, ale da se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.4.13 12:36

Tak jsem tu, koukám, že jste těhotenství poznali pode bolesti prsou, to já měla podezření, protože jsem chodila strašně často na malou, což u mě není normální. Hlavně jsem začala chodit i v noci, to se mi nikdy nedělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 16:23

No pred par hodinama videl poprve test a hledel na nej tak pul hodiny stridave s krabickou kde koukal na navod. Do te doby to mel ode me akorat pres telefon. Na jednu stranu je vidět ze je rad, na druhou steanu vidim obavy. Ale je skvely porad se usmiva a rika ze tedka je tatka od rodiny ale ze se jeste nechce radovat dokud to nebude dr potvrzeno.
@Keirina a tak kolikaty jsi tedy tt ty?
@Monika92 jo tak na wc take porad chodim ale to je tim ze porad piju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.4.13 16:23

@Monika92 ty jsi kolikaty tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
4.4.13 16:32

@Sonreir já to příteli taky sdělila po telefonu :lol: Zaskočený byl pěkně :P Já jsem na konci 11tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.4.13 07:58

@Monika92 tak to už máš náskok :D od kdy dr viděla mimi na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
5.4.13 08:03

@Sonreir váček s embryem viděl už 5+2. A to jsem čekala ještě 14 dní po objevení //, abych byla víc a bylo vidět třeba srdíčko :) Na další kontrolu jsem šla za 3 týdny a to bylo už srdíčko, i jsme viděli pohyby! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.4.13 08:08

@Monika92 jé no to sem zvědavá :srdce: já tam teda jdu dřív.. už 4+5, dr mě chce vidět, protože já tam chodila už dřív s různými obtížemi… ta bude čučet až jí řeknu že sem našla // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
5.4.13 08:12

@Sonreir tak to už by něco maličko vidět měla :palec: Já jdu na Ko v pondělí, tak se těším, až prcka zase uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.4.13 08:20

@Monika92 to by bylo fajn.. přítel mi na pár měsíců totiž odjíždí a kdyby mi pro něj dala screen obrazovky.. aby to měl potvrzené… tak by jsme měli radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
5.4.13 08:23

@Sonreir tak to bude muset mít přítel velikou představivost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.4.13 08:25

@Monika92 já mu to řádně vysvětlím :D on je šikovný kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
5.4.13 08:30

@Sonreir tak to je pak jiná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
5.4.13 20:25
Ahooj, holky, dneska jsem se nějak zapomnela:-)
@Sonreir píše:
No pred par hodinama videl poprve test a hledel na nej tak pul hodiny stridave s krabickou kde koukal na navod. Do te doby to mel ode me akorat pres telefon. Na jednu stranu je vidět ze je rad, na druhou steanu vidim obavy. Ale je skvely porad se usmiva a rika ze tedka je tatka od rodiny ale ze se jeste nechce radovat dokud to nebude dr potvrzeno.
@Keirina a tak kolikaty jsi tedy tt ty?
@Monika92 jo tak na wc take porad chodim ale to je tim ze porad piju…
Ja mu to oznamila hned, jak jsem nasla // .. ani jsem teda nechtela, ale nejak mi to ulitlo, jak sama jsem byla zaskocena :-) a chtela jsem prave rict, ze to ten muj taky rika, jak je tatka od rodiny :-))) A mas to vsechno uplne stejne"!!!! Protoze jsme oba zatim taky v klidu dokud nam to dr nepotvrdi. Ja bych mela byt cca v 4-5 , to se dozvim ted v utery, tak mi drzte aby tam uz bylo mimco taky videt na UZ!! Moc se tesim:-) Ty tri dny uz utecou jako voda, snad poprve se netesim na narozky a chci aby vikend ryychle utekl…:-)))
@Monika92 píše:
@Sonreir já to příteli taky sdělila po telefonu :lol: Zaskočený byl pěkně :P Já jsem na konci 11tt.

Taky pekne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.4.13 07:04

@Keirina no vidim ze mame hodne spolecneho to je parada :potlesk: aspon se mi to bude s nekym dobre sdilet. Muzu se zeptat kolik ti je a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí