Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sonreir Fakt? No a tak snad je partner rad!!! My teda jsme taky zatim takovi klidni, protoze jak to neni ofiko, tak nevime, vid
helet bricho me bolelo presne jak rikas, ve stejnou dobu, ted uz tak tyden je to, co to ustalo, takze vydrz, prtka, uvidis, ze to prejde…ja si puvodne myslela, ze se mi splasily hormony a ze to dostanu, ty prsa a ten podbrisek…no a ono se tam zahnizdovalo miminko misto toho
ted me spis jako tahne deloha a zada, jak jsou ledviny, takovy nic moc pocity, ale da se to…
Tak jsem tu, koukám, že jste těhotenství poznali pode bolesti prsou, to já měla podezření, protože jsem chodila strašně často na malou, což u mě není normální. Hlavně jsem začala chodit i v noci, to se mi nikdy nedělo ![]()
No pred par hodinama videl poprve test a hledel na nej tak pul hodiny stridave s krabickou kde koukal na navod. Do te doby to mel ode me akorat pres telefon. Na jednu stranu je vidět ze je rad, na druhou steanu vidim obavy. Ale je skvely porad se usmiva a rika ze tedka je tatka od rodiny ale ze se jeste nechce radovat dokud to nebude dr potvrzeno.
@Keirina a tak kolikaty jsi tedy tt ty?
@Monika92 jo tak na wc take porad chodim ale to je tim ze porad piju…
@Sonreir já to příteli taky sdělila po telefonu
Zaskočený byl pěkně
Já jsem na konci 11tt.
@Sonreir váček s embryem viděl už 5+2. A to jsem čekala ještě 14 dní po objevení //, abych byla víc a bylo vidět třeba srdíčko
Na další kontrolu jsem šla za 3 týdny a to bylo už srdíčko, i jsme viděli pohyby! ![]()
@Monika92 jé no to sem zvědavá
já tam teda jdu dřív.. už 4+5, dr mě chce vidět, protože já tam chodila už dřív s různými obtížemi… ta bude čučet až jí řeknu že sem našla // ![]()
@Sonreir tak to už by něco maličko vidět měla
Já jdu na Ko v pondělí, tak se těším, až prcka zase uvidím ![]()
@Monika92 to by bylo fajn.. přítel mi na pár měsíců totiž odjíždí a kdyby mi pro něj dala screen obrazovky.. aby to měl potvrzené… tak by jsme měli radost…
@Sonreir píše:Ja mu to oznamila hned, jak jsem nasla // .. ani jsem teda nechtela, ale nejak mi to ulitlo, jak sama jsem byla zaskocena
No pred par hodinama videl poprve test a hledel na nej tak pul hodiny stridave s krabickou kde koukal na navod. Do te doby to mel ode me akorat pres telefon. Na jednu stranu je vidět ze je rad, na druhou steanu vidim obavy. Ale je skvely porad se usmiva a rika ze tedka je tatka od rodiny ale ze se jeste nechce radovat dokud to nebude dr potvrzeno.
@Keirina a tak kolikaty jsi tedy tt ty?
@Monika92 jo tak na wc take porad chodim ale to je tim ze porad piju…
@Monika92 píše:
@Sonreir já to příteli taky sdělila po telefonuZaskočený byl pěkně
Já jsem na konci 11tt.
Taky pekne ![]()
@Keirina no vidim ze mame hodne spolecneho to je parada
aspon se mi to bude s nekym dobre sdilet. Muzu se zeptat kolik ti je a odkud jsi?