Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, to je ale děs počasí, ale celkem teplo. Včera jsme byli u babičky a šli jsme k Vltavě krmit kačeny a labutě, bylo nádherně, vyčistila jsem si hlavu a bylo to bezva. Večer jsem si dělala další test a ráno taky a normálně sílí, hurá.
@Sonreir jak jsi psala o těch špatných pocitech, tak dnes jsem to začala mít taky. Nemáme vyřešený bydlení, takže se toho začínám trochu bát, jak bude… Snad to vše dobře dopadne…
A jak se cítíte? Já dobře, mohlo by to takle být pořád.
@Monika92 no nic ještě mi zbývá zahrada ![]()
@Keirina s tím klukem tvrdím to samé, taky říkám, že cítím, že my budeme mít první kluka… :/ už to máš za sebou??
@terkacek v praze musí být krása… u nás je ještě sníh a bahno.. no hnus jako. včera bylo krásně, natrhala sem si aspoň kroucenou vrbu a kočičky do vázy a nakoukla sem do skleníku…
Gratuluji k sílící //
![]()
Já už začala mít i obavy jestli zvládnu být matkou
no chápete to?
Aha, tak to musí být na palici koukat na bahno a sníh.. ![]()
Prosimtě neblbni, to zvládneš, proč bys to jako nezvládla? A kolik ti je?
@terkacek no… je to pořád ještě zima, žádné jaro… ale tak snad už bude lépe. Je mi 25.. a nevím, prostě mám takový pocit…
@Sonreir aha, tak snad to brzy přejde a budeš si to jen a jen užívat.
Mě teď bylo 24, první mimčo jsem čekala ve 20 a mooc jsem se těšila. Teď mam jen špatné myšlenky kvůli bydlení, máme to doma složitější. Bydlíme ještě s tchánem, ale to už se snad brzy vyřeší, MUSÍ! ![]()
Ahooooj ![]()
@Keirina s tím, že cítíš, že budeš mít kluka. Já tak samo to tvrdila u prvního. Prostě jsem to věděla a na genetice ve 20tt mi to potvrdili.Byla jsem moc šťastná, tak nějak vnitřně jsem si kluka přála, i když mi to bylo ve skutečnosti jedno ![]()
Teď je to těžké, říct, co si myslím, že mám v pupku, protože si strašně přeju holčičku a tak jsem tím asi ovlivněná ![]()
@terkacek no vidíš, že čárka sílí, gratuluju ![]()
Ahoj holky, tak jsem tu:-) jsem 6+1,
uz tam bylo!!!
mam fotku, slzy v ocich…je to hezkej pocit:-) tak a třeba teď se mi honi hlavou spoustu veci, jestli je to vse tak spravne? a co bude dal?
tak uz jsem ofiko, taky… ![]()
@Keirina gratuluji těhulko
![]()
@Monika92 tak to jsme měli podobně, u prvního mi to bylo jedno co to bude, hlavně aby bylo zdravé a nějak jsem to i cítila, že to bude kluk. Teď bych moooc chtěla holčičku a myslím si, že to taky cítím, tak snad to není jen vsugerované
![]()
Holky, děkuju moc… zkusím přijít na to, jak sem vložit obrázek a ukážu vám…dostala jsem fotku zadarmo, prý, když mám ty narozky, ale nesměla jsem to říct sestřičce:) jinak jí prodávají za 100..
A víte, že jste mne moc potěšily? Že jste to taky tak cítily? Já si to prostě myslím už tak týden, kluka jsem i vždycky chtěla, nakonec, samozřejmě je mě to také jedno, hlavně ať je dítko zdrávo.
Akorát jsem to oznámila šéfovi..tak se smál, pogratuloval mi… a odjel
on tu skoro není, no..tak uvidíme. Já mám docela klidnou práci, někdy se tu i nudím, až si říkám, že bych se jich tu zeptala, zda se z toho nedá udělat polovičák a prostě bych sem dojížděla 2×-3× týdně i s prckem…co myslíte? aspoň by bylo z čeho žít…dá se takhle na mateřské jakoby pracovat? nebo mi to mohou dovolit, ale muselo by to být „na černo“?
@Keirina tyjo, 100,– za jednu fotku jo?
Já u Dandy měla fotku vždy za 30!
A teď jsem ji dostala zadarmo, dr. nemá tiskárnu, tak to dává na flashku
Šup sem foto ![]()
S tím přivýdělkem teď nechci kecat, ale myslím, že je nově, že si můžeš vydělat neomezeně. Zkus to vyhledat tu na emiminu, určitě se to řešilo.
@terkacek jo asi tak, taky tuším holku, ale bojím se, aby to nebylo vsugerované ![]()