Nová mamča do diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1367
10.4.13 12:21

Ahoj holky, teda, já dnes vstala a nejradši bych si šla zase lehnout.. místo toho dřepím v práci, napruzelá, unavená. Proč se nechodí na mateřskou od počátku? S těmito únavami jsem tu stejně platná víte co…

Myslím na svýho 0,48 mm drobečka..už se nemůžu dočkat, až uvidím jak vypadá… :*

Jak jste na tom dnes vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
10.4.13 12:30

Ahojky!

Tak já jsem si 2 hodinky zdřímla s Dandou a přijde mi, že jsem unavená víc než předtím, tak si vyber :)
Jinak mi je fajn, konečně zase svítí sluníčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
10.4.13 12:36

Jo? Tak tady u nás v Praze teda prší a prší…to Ti závidim! Já mam sto chuti vzit si pul dne…uááááááááááááááááááá, děsnej pocit, někde bejt když se Ti sakra nechce!!! :nevim: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
10.4.13 12:57

No já ti to věřím, nedokážu si představit sedět teď někde v práci, byla bych naprosto nepoužitelná. No snad ti to uteče, v kolik končíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
10.4.13 13:01

V půl pátý..do toho jsem na mraky z matky. chce se mi plakat tyjo. A to mi říkal, že se nemám stresovat!!! A pak mě stresuje vlastní máti… :zed: prostě..den blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
10.4.13 13:03

Jéje, tak ať to dnes nějak přežiješ a zítra bude líp! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
10.4.13 13:04

To doufám…chce se mi vážně brečet. Ségra se snaží 4 roky o dítě. A máma mi dneska řekla, že „mi to přeje, ale největší radost bude mít, až jí tuhle novinu oznámí i sestra“…no promiňte..ale teda dotklo se mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
10.4.13 13:04

Nebo jsem jen hysterka? :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
10.4.13 13:15

Tak to by se mě asi taky trošku dotklo :think: Ale asi je to u mamky tím, že se sestra snaží tak dlouho a pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
10.4.13 14:06

@Keirina ahoj podle mě maminku hodně trápí, že se sestře mimi nedaří, možná se cítí i na vinně, nikdy nevíš. Já se o mimi snažila s přítelem téměř rok, mamka už začínala být špatná, protože moje sestra mít děti nemůže… tak ej to těžké…

Jinak holky byla sem u dr. vzala mi krev, uvidíme zítra… měla ale hroznou radost a zároveň říkala, že to nechce zakřiknout :D na utz sem měla akorát mini tečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
10.4.13 14:46

@Sonreir Ty jsi snad celá já! Tvoje ségra taky ne, jo? A jak to oneseš Ty? Já totiž šíleně. Jsem ještě mladší než ona a se ségrou teď ani nemluvím..radši. Je mi to vůči ní blbý. Máma začala ale házet i silný slova, typu, ať si jdu teda za tchyní, když ta už má plnou tašku věcí pro mimino…jsem člověk, co dost snese, ale její slova jsou i na me moc… teď jsem probrecela hodinu a pul v praci. Jóóó hormony…to jsou mrchy. Ale je mi lip :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
10.4.13 15:03

@Keirina víš co ségra mi to dlouho neřekla, pořád že děti zatím nechce. když sme zjistili my, že to není tak snadné tak sem jí volala (před časem se odstěhovala a většinu kontaktu máme přes tel) a apelovala na ni, aby se dala do kupy a začali se snažit o mimi. při poslední návštěvě mi řekla, že je vážně nemocná se spodkem. šok? ne. čekala jsem, že je něco špatně, že něco není jak má být. Zatím to nesu statečně. Ona má poslední šanci jít do caru a pokusit se tam, ale prý možná až za rok??? opět výmluvy.. prý se bojí že to nedopadne… další výmluvy. takže tak je to u nás. už sem si prošla s rodinou hodně nemocemi a snažím se vždy držet do poslední možné chvilky.
Btw. tchýně mi věnovala 4 pytle věcí pro děcko včetně kočáru… samozřejmě že mamku to mrzí, ale vidí pozitivum v tom, že ušetříme na tomto a můžeme investovat do jiných věcí… takže to nese statečně, i když vidím, že jí mrzí, že si nemůže „naplno“ vychutnat první vnoučátko.. strašně se totiž těšila na vybírání kočáru (já též…)
Jo a ještě něco.. moje sestra je starší jak já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
10.4.13 16:18

Holky tak tu vaši situaci vám nezávidím :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
11.4.13 05:50

@Monika92 neni to tak hrozny jak to vypadá. Kazdy strujcem sveho štěstí… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
11.4.13 08:26

Ahoj holky, jo souhlas - kazdy strujcem sveho stesti :) Me je uz dneska lip, asi jsem se z toho vyspala, vcera jsem mela faaaaakt spatnej den. No dneska uz jsem vstala s usmevem, ani me nejak nerozhodilo, ze mi rano OPET zdrhl pes (asi na ni jde puberta) a ze jsem si pred vchodem do prace rozsekala vajicko k snidani :D

@Sonreir odkud jsi? Nevim, jestli jsem se uz neptala naahodou :) Ale Ty jsi jak ja:D Moje segra ma prave nedometriozu, do toho aleergii na sperma. Takze to je cely complicated, moc by si prala mimco, ale uz 4 roky to jaksi nevychazi..no a ted mi ani nepogratulovala, nic. Zavist jak prase. Takze jsem rekla, ze si pockam, az ji to prejde, az se ozve sama, protoze ja se jejim problemem ted stresovat nebudu..nemuzu za to, ze to tak je…

No s usmevem jde hned vsechno lip :-) Hezky den, damy!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky