Nová mamča do diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5761
8.4.13 14:05

@Keirina ano ano, vše v pořádku, na prcka jsme se sice nedívali, ale jinak vše dobré! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.4.13 14:23

Holky zlatý, jak řešíte, že začínáte mít obavy z mateřství…mi něco povídejte, začínám víc a víc přemýšlet, jestli dvě prďolata zvládnu a někdy se mi v loudí myšlenka, jestli jsme přeci jen neměli ještě počkat :oops: Ale zase jsem strašně šťastná! Však vy mě chápete, že :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.4.13 15:10

@Monika92 tak nějak! na jednu stranu je člověk rád a na druhou se bojí :nevim: příjdu si jak magor… už aby tu bylo léto a myšlenky někde snad jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.4.13 15:11

@Sonreir léto…já už snad ani nevím, jak tohle období vypadá :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.4.13 15:23

@Monika92 neboj za chvíli je tady :dance: i když mě mrzí, že kolem budou svištět motorkáři a já nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
8.4.13 19:59

@Sonreir ty jsi motorkářka? :) A tak nějak opatrně by to šlo, né? ;)

Mám nějaké divné bolení spodku, takovou vystřelující 8o :roll: Ještě že už uložím Dandu a dám si pořádný oraz :think: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
9.4.13 08:28

@Sonreir Dneska je mi dvacet třííííííí :-))))
@Monika92 Včera mě taky divně píchalo!! ale ustalo… tak asi nějakej blbej tlak…dopoledne se mě děsně motala hlava, asi do poledne, nebo do 13,00… vazne neprijemnej pocit, prisoudila bych to nizkymu tlaku..asi

Holcinky a ktera z vas jeste dneska slavi??? :-)))))) Mám ve vas bordel!!! :D

Jinak, ty myšlenky mě taky napadaj - holky, ale teď už s tim nic neuděláme. Taky nad tim přemýšlím, ale vždycky to zaženu, nehodlám se tím stresovat. Jediný co, tak mě spíš štve, že jsme plánovali miminko až na příštá rok a já si tendle chtěla pořádně užít, páč ten minulej jsem jaksi promrhala… no a místo toho už budu zasloužilá matka :D

To zvládneme!!! Všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.4.13 08:32

@Keirina všechno nejlepšííííííííííííííí a krááásné narozeniny!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.4.13 09:10

@Monika92 no já si motorkářka neříkám, ale asi jsem no :D a nevím jestli to s tím vyjetím výjde, spíš si myslím, že ne. Všichni okolo jsou přesvědčeni, že je to příliš riskantní, navíc přítel mi každým dnem odjíždí na dva měsíce v kuse a pak po příjezdu ještě na další měsíc… a bez něj mám celkem problém vytáhnout 200kg motorku z garáže, a ani nevím jestli bych to měla dělat?! No a až se vrátí, těžko říct jestli se vlezu do kůže.. to ej taky docela prekérka a bez kůže nejedu!

@Keirina všechno nejlepšííí :kytka: 23 to sem pařila jak divá sme myslím grilovali a bylo venku nádherně… což se nedá říct o letošku… :pocitac: Jinak já mám v pátek 25 :mrgreen:
Kdy jdeš k tomu dr? si říkala nějak okolo 12? Ty jsi ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.4.13 09:34

@Sonreir jo tak, no 200kg bych fakt netahala…ale aspoň přítel by tě mohl někde trošku provětrat, když oželíš tu kůži :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.4.13 09:37

@Monika92 no uvidíme.. jak říkám on bude pryč a bez kůže to fakt nejde, jezdíme na naháči a když jedeš krapánek rychleji tak tě strašně podebírá vítr… a nerada bych někam odplachtila.. :) Ty si na moto nikdy nejela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.4.13 09:53

@Sonreir tak to joo :) Nene, nikdy jsem na tom nejela, já mám radši auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.4.13 09:59

@Monika92 jo i auta jsou fajn, ale všechno má něco do sebe.. na moto vypnu, starosti jsou pryč a jen si užívám tu nádheru, svět patří tobě, ta volnost, ta krása… člověk si bezstarostně ujíždí různými cestami, narazí na spoustu krásných míst… prostě paráádička :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
9.4.13 10:00

@Sonreir joo to věřím, že je to určitě krásné :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
9.4.13 10:25

Nejsem, nejsem ve škole…dělám dálkově, i když příští týden ve středu jdu zas…jojo, za hodinku tam odjíždím, holky, jsem tak nervozní. Chcete něco říct? Mám takovej pocit, že ve mě roste kluk…nevím proč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí