Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Keirina no svědění by být nemělo. Myslím, že do úterka to určitě vydrží, já na svědění u prvního taky trpěla, měla jsem kvasinky a vše ok..
@Monika92 píše:
@Keirina no svědění by být nemělo. Myslím, že do úterka to určitě vydrží, já na svědění u prvního taky trpěla, měla jsem kvasinky a vše ok..
Monisku, ja na ne prave docela trpela pred otehotnenim…no jsem zvedava..dneska me simra v brisku, tak se tam asi neco deje, vcera vecer me tahaly vsechny svaly, do zad, do trisel, do pupiku…uff..uz se nemuzu dockat! Me to jako nesvedi, ze bych urputne drbala, to ne,..ale kdyz se po curani treba utru, tak to pak chvilinku svedi…ale..sakra jak to popsat…jako kdyz mas tu kuzicku porusenou a ona se hoji…tak tak me to svedi..
@Keirina aha, no uvidíš, určitě se o tom doktorovi zmiň. Já na to tehdá dostávala globule, ale nevím, to mi jako kvasinky nepřijde
V úterý budeš chytřejší ![]()
No jo no…to je ale doba..nemas nejakou radu, jak urychlit dny?
snazim se jak muzu, nemyslet, ze je to za tak dlouho, ale nejde to vyhnat z hlavy!
Jdu pracovat a papat, tak pak se zas ozvu..páá Moni:-)
@Keirina No ony jsou na to HCG tabulky, ale ja to mela treba rozhozeny az do patyho mesice, na zacatku skoro nic pak zase zvyseny. Kazdej to ma asi jinak ![]()
Jinak to svedeni moc neznam, ani pred tehotenstvi ani behem, ale vytoky jsem mela taky ruzny. Jediny co mi prijde podobny tomu co popisujes je paleni, ktery znam moc dobre, ale to jsem mela vzdy od mocaku. Staci kdyz se min napiju a uz to zacina.
@DominikaP píše:
Tak to moc gratuluji a přeji oběma zdravíčko
Děkujeme:-)
@Keirina uteče to neboj, úterek je tu coby dup
Ale i já byla nedočkavá, tak vím, co to je…a to jsem čekala 14 dní ![]()
@Keirina ahoj
. Jestli muzu, pridam se. V utery jsem nasla ducha na tt… vcera letela pro digitální test a ten mi potvrdil tehu. Podle mych propoctu jsem dnes 3+6, ve stredu 10.4. jdu k dr na kontrolu. A 12.4. v patek mam narozeniny.
Tehu mame planovane uz skoro rok, ale nedarilo se…
@Keirina jo a ten podbrisek me take boli navic jsem porad unavena, dost me boli i prsa, je mi stale zima a mam porad zizen…
@Sonreir píše:
@Keirina ahoj. Jestli muzu, pridam se. V utery jsem nasla ducha na tt… vcera letela pro digitální test a ten mi potvrdil tehu. Podle mych propoctu jsem dnes 3+6, ve stredu 10.4. jdu k dr na kontrolu. A 12.4. v patek mam narozeniny.
Tehu mame planovane uz skoro rok, ale nedarilo se…
Joo, holka, koukám, jsi v úplně stejný situaci:-) jen já už mam jednu gyndu za sebou, ale tam me nerekli nic Xtra, a ted odpocitavam dny, hodiny, minuty a snad i sekundy, ať už je úúúterýýýýý, Ty beranko:-) Tak dej určitě vědět, co a jak! Mě už podbřišek tak moc nebolí - usadilo se to…tak nějak podvědomě cítím, že se tam v té deloze drzi napevno a uz mi ju jen roztahuje..My jsme chteli resit mimčo až tak za rok, ale nevadí, že to přislo dřív. Já totiž vysazovala v roce 2011 v listopadu HA a od té doby jsem měla problémy s cyklem…minulý rok 3× vyvolávačka a že prý mám PCO…takže prý nemám cyklus, neovuluji a tím pádem nemohu otěhotnět a až budu chtít, budu se stimulovat hormonama…háháhá, jsou vtipní, ti doktoři. Nakonec ale shledávám jen všechno dobré, že to přišlo takhle dřív..:-)
@Monika92 píše:
@Keirina uteče to neboj, úterek je tu coby dup![]()
Ale i já byla nedočkavá, tak vím, co to je…a to jsem čekala 14 dní
Monisku, tak nejak mi ty tri dny utekly desne pomalu!
ale uz uz se to blizi, vikend utece jak voda - to vím. V pondělí mám zkoušku ve škole…Víš co bude nejhorší? úterý dopoledne, protože u DR mam být až ve 12, 00 ![]()
@Keirina a to já bych s tebou toho doktora ve 12 měnila!
Já musím být nastoupená v pondělí něco po 7 na krev na lačno a pak čekat do 8:20 na kontrolu, takže asi padnu
![]()
Fuj, zase na mě leze nevolnost ![]()
@Monika92 aháá, už jsem přišla, jak dát jen Tvou přezdívku a né citovat…
bóže, dala bych si facana ![]()
Tak vyměníme?
Já jdu na krev zítra a v úterý pro výsledkou a rovnou na ultrazvůček..myslíš, že by tam mohlo být už srdíčko, kdybych byla cca v tom 5. týdnu? Ach, budu tam asi brečet, jestli tam uvidim něco jako miminko ve váčku (spíš embryjko:-)… jen mě mrzí…dneska se mě zdál hnus sen, jak jsme se doma pohádali..ráno jsem vstala a.. pohádali jsme se jak koně…nijak se nikdy nehádáme, nechápu furt, co to mělo bejt..
Heleť, kdy Ti začly nevolnosti..a v kolikátém vlastně jsi? ![]()
@Sonreir Vysvětli mi prosím..a nebo někdo…co vlastně znamená když je někdo 3+6, 7+1 a tak? jsem myslela, že je to prostě na týdny…to jako znamená 3 týden + 6 dní k tomu, tedy skoro 4tt?