Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám pocit, že už se k nám nikdo nepřidává a nechci tady tak veřejně psát soukromé věci, nechcete vytvořit uzavřenou skupinu?
@Keirina ahojky… ze severní moravy a taky mi pořád zdrhá pes, teď v zimě tedy moc ne, ale v létě se z něho můžu pos,,, loni nám několikrát vyvalil plot jen aby se dostal za fenama! Co máš za rasu?
Nevím přesně co za nemoc sestra má, nechtěla sem to moc pitvat vím jen to, že má něco s dělohou, hlídají ji jestli se to nezhoršuje. Pokud se to zhorší tak jí ji budou muset vzít :/ proto má i nejvyšší čas zkusit jestli se jim jedno mimi nezadaří… ale však ona má čááááás. Jinak já to ségře ještě neřekla, dávám si načas. A ty si ze sestry nic nedělej, jí to přejde a bude se z toho radovat s tebou.
@Monika92 já ještě ani nevykoukla z postele.. ale moc na jaro to nevidím.. žádné oslnivé paprsky v okně nevidím ![]()
Založíš tu skupinu?
Holky s tou uzavřenou skupinou souhlasím..nej to neumím, udělala byste to některá? To už se dá uzamknout i tato celá diskuze a skrýt? To by bylo fajn ![]()
Máme stafordšírskou bullterierku, je to zlaticko..na fotce byla teda jeste maličká, ted je jen trošinku mohutnejsi..aby jste me nezacaly rikat, ze je to „bojove plemeno“ (cemuz se smeju, protoze takovy pojem ani neexistuje), pro jistotu prikladam jeste clanek: „http://hobby.idnes.cz/video-stafordsirsky-bulterier-je-usmevavy-opatrovnik-deti-vseho-veku-1ma-/hobby-mazlicci.aspx?c=A110513_135110_hobby-mazlicci_mce“:
u nás v Praze je teda hnusněě, fuj.. ![]()
@Keirina jé no ta je krááásna takový ňuníček <3 kam ti vůbec utekla? My máme zlatého labradora..
v uzavřené skupině (musí se založit nová) kdyžtak nasdílím
A tady toto, muzeme nejak skryt?
vubec me netrklo, ze si to muze precist kdokoli
my mame primo pred barakem les, tak tam s ni chodim, takze tam mi frnkla, pak pribehla, vzala pamlsek a dala si jeste kolecko a takhle asi trikrat dokola, blbka jedna. az jsem se sla podivat proc tam beha…no ona asi proste chyti stopu a lita jak magor, je to desne vtipny, protoze uplne vidis, jak pribehne a je vysmátá!
Labrouška jsem původně taky chtěla, ale přítel ne, kvůli chlupům, no ![]()
Jo, jinak jsem chtela rict, ze me tak napada, jestli ta Tvoje segra fakt nema to samy co ta moje
to uz by byl gol, vid? Protoze ta endo, je predevsim onemocneni delohy a neda se to vylecit a vazny to docela i je..
Ahoj holky doufám že nevadí že vám sem vtrhnu. Minulý rok v tuto dobu jsme se dozvěděli že čekáme naši holčičku
Strašně rychle to uteklo zítra jí už budou 4měsíce.
@Keirina jéé no ta musí být úžasná! Já vždy chtěla menšího pejska k tomu našemu… bohužel to už by sme asi nedávali. navíc teď jestli bude i prcek? Jinak s těma chlupama ho chápu… my máme psa venku a když ho pustíme domů, on se tu vždy zatřese (jako když psa umyješ a on zklepává vodu) no a to bys měla vidět to sněžení chlupů!!! mazec! navíc ony sou tvrdé a všude se zapíchávají a hrozně těžko jdou byť vysát…
To co je tady už nejde zamknout aby to nikdo nečetl…
Tý no to by byl gól
se jí někdy zkusím zeptat přibližněji… ale mám z toho docela obavy vědět o tom něco víc
čím míň člověk ví, tím spokojenější je ![]()
Tak tak..to s Tebou souhlasím..No hele, ono s tím vysáváním, myslím že si nepomůžeš, protože ona je sice krátkosrstá, ale jsou to zas jehličky a máme úplně ten stejný problém..a kolikrát mě něco štípe v podprdě a koukám - on vlas ![]()
Holky, neuděláme si někdy nějakej výjezd společnej? Až budem mít třeba pupky? ![]()
Jak se dozvím, žes tu skupinu udělala a že tuhle můžu opustit? ![]()
@Barčaa1006 Tak to gratuluji..no doufám, že příští rok touhle dobou budu mít taky už 4 měsíčního zdravého prcka:-) Kluka!! Vím, že to bude kluk ![]()