Nespavost v těhu

167
9.6.20 09:01

Nespavost v tehu

Ahoj, chci se zeptat od kterého tydne jste v těhotenství už nemohli spát? (Nespavost)
Už to nebylo večer si lehnout a probudit se ráno do růžova :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
9.6.20 09:08

Od 3.trimestru..kloudne jsem se vyspala až z dítětem. Radši v noci 3× vstát na krmení, než nespat celou noc :lol:

• Citovat
  • Upravit
37132
9.6.20 09:18

Asi nikdy :D ze začátku mi bylo zle i ze spaní, pak sem krvacela a mela nervy v kyblu, pak začal malý kopat, tvrdlo mi břicho, nejhorsi to bylo ve 3. trimestru, to se ke kopajicimu diteti přidalo ještě pálení žáhy, bolest zad a permanentně ucpany nos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
9.6.20 09:19

Já s tím měla problém od začátku. Do 22tt jsem blila, hlavně v noci, když skončilo :poblion:, nastoupila nespavost a spala jsem max 4hodiny denně, do prace jsem chodila na 6, dřív to bohužel nešlo, byla zamčená budova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
9.6.20 09:19

Mě to začalo cca 14dní před porodem. Naspala jsem tak tři-čtyry hodiny a ještě neklidně. Přes den jsem si připadala vždycky jak zombie, ale spát mi prostě nešlo. Ani potom v porodnici, až pak doma. Malá byla zlatičko a už od začátku měla rozdělený denní a noční spaní, takže v noci spala krásně, třeba i 4-5h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.6.20 09:22

Už od úplného začátku. :mrgreen: Nejdřív jsem celou noc courala na záchod, pak se to tak střídalo, že jeden den jsem spala celkem v pohodě a druhý nemohla usnout nebo se brzy probudila (a někdy obojí :zed: ). A bude hůř. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
9.6.20 09:34

Já spala jak zabitá celý těhotenství :mrgreen: ani čůrat jsem nechodila v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
9.6.20 10:12

U prvního až skoro ke konci a u druhyho někdy snad od 7 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
9.6.20 12:26

Asi teď od 30tt. Bolí mě nohy, takže se jen převaluji, chodím často na WC, protože toho hodně vypiji. Za to přes den bych spala pořád, ale snažím se být vzhůru právě proto abych v noci spala. A stejně neusnu.. Jinak do 30tt jsem spala přes den i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.6.20 22:26

Trpím nespavosti od 4tt, nemůžu zabrat, i když jsem celý den unavená :zed: usínám klidně i 2h, až usnu, už nemám problém se spánkem, pokud mě tedy nevzbudí prvorozený a nevolá mámu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
10.6.20 23:06

Od 5tt. V noci čumím do stropu. Včera jsem vstavala ve 3. A u první ze začátku taky nespavost a pak tak poslední měsíc bolely kyčle, takže to jsem spala hodinu a zbytek se točila jak kuře na grilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.6.20 09:38

Já jsem ve 20 tt a spát už také nemůžu, mimčo mě neustále kope, navíc na 20tt mám i dost velký pupek a s tím se také nespí zrovna nejlépe. Jsem prvorodička a nemůžu si na to zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí