Nespí a jen brečí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
10.7.14 22:06

@kr.marue My jsme byli na flašce od narozeni.:-( a byla jsem velmi spokojená s flaškami od MAM. Ale nevím jestli pomohli ony nebo byl malý bez prdíků, protože bolení bříška jsme u nás neznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
10.7.14 22:10

Naše malá byla taky uplakaná. Už v porodnici jsem s ní byla celé noci vzhůru a přes den to nebylo o nic lepší :roll: Ale u nás to byly koliky a převrácený den a noc :zed:. Ale taky nám moc pomohla rychlozavinovačka (na noc), přes den jsem prostě musela mít malou na rukách jinak brečela. Koliky měla do 8 měsíců, pěkně se to překrylo zoubkama, takže pak zas bulela kvůli špičákům :zed: Takže radím vydržet. Často malou dávat na bříško, okolo barevné hračky a ber si ji s sebou všude, ať tě vidí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.7.14 22:11

@Migda ja nedam dopustit na avent..unas teda od porodnice jen bolest briska :( zkusila jsem vse az nas to dohnalo na um

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.7.14 22:14

@Lejla25 taky jsem chtela uz po mesici jit na um ale dr me premlouval a tak jsem vydrzela tri mesice.taky zmena ze dne na den..najednou usinala sama bez zavinovani a uhoupavani. stacilo polozit do postylky zacpat dudlickem hlava sla do leva a spala. ted trapi zoubky tak zkousim homeo ale to je na jinou diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
10.7.14 22:23

@kr.marue ono člověk chce prckům dát to nejlepší (MM) a ve finále je akorát trápí :( (teda u nás to tak bylo, neříkám, že to je pravidlem ;) ) A kolik je malé? Nám je 9,5m a máme 8 zoubků, o kterých ani nevíme. Max. byl asi u 2 trošku protivnej 1 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.7.14 22:26

No já jsem měla od jejího narození bolavé bradavky až mi ůplně popraskaly a kojit prostě nešlo.. S bolestí a slzamy v očích jsem plně kojila do 4 týdnů a pak odstříkávala a dokrmovala UM. To děláme do teď tak možná jí vadí tohle :nevim: Zkusím dávat jen UM.. I když ona je taková už od narození.. Možná prvni tři dny v porodnici krásně spinkala a pak to začlo.. To zavinování: ona spí jen v zavinovačce na boku a nebo na břišku bez zavinovačky.. Nějak na to nemůžu přijít proč pořád brečí je taková opravdu ad narození.. a já ůplně už hotová.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.7.14 22:38

Pevné zavinutí je ale něco jiného než zavinovačka.

Koukni třeba sem… http://i-vet.blog.cz/…inko-v-okoli

Pokud by nezabíraly ani tyhle návody, tak bych zkusila přejít asi čistě na UM. Pokud by ani to nevyhovovalo, tak popřemýšlet nad změnou mléka.

Co stolice, ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
10.7.14 22:49

Co bílý šum? fén, vysavač, digestoř, nenaladěný radio…?
JInak co užtu psaly- šátek, dudel, zavinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.7.14 23:46

Nečetla jsem předchozí příspěvky, tak možná už někdo poradil totéž.
Měla jsem to samé se třetím, hrůza, hrůza, ještě te´d když si na to vzpomenu, tak je mi špatně. U nás pomohl šátek, první měsíc života prořval, po pořízení šátku, byl klid. Měla jsem doma manducu, ale to nebylo ono.
Spal jedině v šátku, dokonce ani v kočárku nechtěl spát, jen šátek. Takže jsem chodila dopoledne 3 hodiny s šátkem, odpoledne 3 hodiny s šátkem a večer 2 hodiny s šátkem, potom jsem ho přendala do postele, a už spal v posteli vedle mě, budil se jen na kojení.
Ve čtyřech měsících přijal spaní přes den v závěsné houpačce Hacka, večer stále uspávám v šátku, asi 14 dní usínal večer sám v posteli, ale teď opět v šátku. V kočárku už chvíli vydrží, ale musí být vyspaný a mít dobrou náladu :lol:

Přeji ti abys taky přišla na to jak na ní, jestli je to třeba bříškem, nebo by pomohlo to nošení… Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.7.14 07:31

@Lejla25 presne tak.male budou 4 mesice.mala ma prujem a jen place dr rekl, ze to vypada na zub.ma trosku otekle spodni dvojky ale nevypada to, ze by zatim mel nejaky vylezt.tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.7.14 23:45

Miminko se cítí dobře, když je pevně zavinuté. Připomíná mu to pobyt u tebe v bříšku. Prodávají se speciální zavinovačky. Doporučuju tuto četbu: http://www.jaknamiminka.cz/…nka-a61.html
Nejen že je to zábavně napsaný, ale opravdu to funguje.
Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401