Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedivím se jí. To musí být fakt super být těhotná a poslouchat při každé cestě autem takový kydy.
@jita22 píše: Více
Kde jste to vzala?
Ani jednou jsem to neřekl v autě v těhotenství. Psal jsem že pokaždé byl nějaký problém, nebo jsme spěchali, proto bylo jasné že nic nebude.
@Anonymní píše: Více
Není řečeno, že dítě bude navždy s vámi. Někdy třeba pojedete bez něj a třeba dojde i na sex ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak třeba by to zakladatel rád posoudil sám
@jita22
neee se směju až jsem si ucurkla ![]()
Příspěvek upraven 13.11.24 v 15:26
Třeba jsi ani ty pro ni nic neudělal, co si přála nebo chtěla. Ono brát ale nic nedávat je moc jednoduché
@Aloha913 píše: Více
Rozhodně nejsem ten typ co jen bere a nic nedává.
A jsi si úplně jistý, že to chce i ona? Evidentně ne, jen se ti to bojí říct. Holt se musíš smířit s tím, že některé sexuální fantazie zůstanou nesplněné. Na sex musí být dva a tady jsi jen ty sám. Ne každý má náladu sexovat v autě a při tom řešit, že vás třeba někdo uvidí. A čím víc ji tím otravuješ, tím víc je tím znechucená.
Ahoj
Píšu anonymně, je to dost citlivé pro mě.
Možná pro někoho to bude úplná blbost, ale každý jsme jiný.
Už před 1.5 rokem jsem ženě řekl že nikdy neměl sex v autě, chci vyzkoušet. Nemůžu vysvětlit, ale jsem se na to upnul. Pokaždé když jsme někam jeli dál, předpokládal že bude, ale pokaždé ona měla nějaký problém. Ale už před cestou, ne že vymlouvala.
Aktuálně je v 8 měsíci tt. Ještě v létě, když byla ve 2 trimestru, cítila se docela dobře. Řekl jsem ať to uděláme, pokud to ještě jde.
Píšu tak, ale řekl jsem to samozřejmě lepším způsobem. Řekla že ano, samozřejmě…
Ale nic. Buď spěchame, nebo něco jiného…
A teď chápu že už se to nesplní, mimčo, atd.
Neumím vysvětlit, ale vadí mi to, je to tak jednoduchá věc, ví že to chci, ale neudělala pro mě.
Máte někdo taky nesplněné věci, které vám vadí? Samozřejmě reálné zážitky nebo věcí.
Děkuji