Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem,
hledám někoho kdo byl nespokojený s Natalartem v Plzni a přešel do jiného centra… Zajímá mě co se vám zde nelíbilo, jaký byl impuls, že jste přešli jinam a následně, kam pak docházíte? Od druhé zkušenosti v Natu se můj názor na ně zhoršuje. Nemáme k nim důvěru. Myslím, že chtějí jenom rejžovat a prodlužovat celý proces. Za týden nás čeká 3.IUI a pak nevíme co se bude dít dál. Vůbec nejsme informovaní, ani předběžně, prostě je to tam, jak na běžícím pásu. Vaše zkušenost? Děkuji za reakce ![]()
A u kterého doktora si tam byla? Nám to tedy nikdy nepřišlo. Jedině tedy dvě sestry tam byli fakt hrozný, ale ty jsem se snažila ignorovat
. Byli jsme tam jinak spokojení. Je pak ještě IVF institut ve Smetance, ale na ten si stěžuje co vím skoro každý ![]()
@Vendulák
Tak úplně první s námi jednal myslím Švábek (pokud nekomolim jméno) a zákroky a další „konzultace“ Rokyta
Tak zrovna Švábek byl úplně byl úplně v pohodě, ten nikam nechvátal a vysvětloval vždycky vše. S Rokytou to bylo trochu horší, ale šlo to. Spíš jsem čekala že napíšeš o Boušem, ten je zvláštní a mluví tedy opravdu hodně málo. Ale zase už je to nějaký čas co jsme tam chodili tak třeba se to tam změnilo…
@Vendulák
S Boušem jsem se ještě neviděla. Na Švábka si taky nemůžu stěžovat, ale ten Rokyta mě trápí a manžela právě hrozně minule odradil, jak pořád spěchá.. Můžu se zeptat, jak dlouho si tam chodila a kterým zákrokem se zadařilo?
@bobda Chodili jsme tam asi rok. Otěhotněli jsme díky nim 2× po IUI. Ale poprvé to nedopadlo, bylo to neprosperující těhotenství a musela jsem na revizi a i to tam na nás byli moc hodní, když už jsem to nevydržela a brečela když mi nabírali krev byla tam na mě sestřička úžasná! A pak se povedlo znovu zase po IUI, z toho máme teď dcerku
. Do ničeho nás nehnali. A i kdyby tak já v té době už po dítěti tak strašně toužila že bych je ještě povzbuzovala
. Mám i známou která má dítě od nich po IVF a teď tam šli znovu a vůůůbec je netlačili zase hned do IVF naopak chtějí zkoušet nejdřív IUI.
@Vendulák
Manžel se mnou chodí na všechny vyšetření i píchání injekcí, prostě ke všemu a je z Rokyty, tak znechucený, že mi dnes povídá :ta 3.IUI je poslední zákrok, který tam podstoupíme. Jenže mě to přijde škoda. Ano jsem z přístupu, taky naštvaná, ale zas chodit někam jinam…
Ahoj, u nás taky obě těhotenství po IUI z Natalartu. Pokaždý super, všichni byli skvělý. Řekli mi, že 3× zkusíme IUI, a pak by jsme probrali IVF. Měla jsem na personál opravdu štěstí.
@Jasou
ahoj, ano to nám řekli také… Můžu vědět co z toho se zadařilo?
@Jasou
už koukám že jsi psala po IUI
s jakými si jednala doktory?
@bobda píše:
@Jasou
ahoj, ano to nám řekli také… Můžu vědět co z toho se zadařilo?
Pokaždý IUI. Při prvnim hned napoprvé. Podruhý mi zjistili problém se štítnou žlázou, i tak to zkusili, asi hlavně kvůli mě a nevyšlo to.Dali mě na endokrinologii dokupy, pak jsem se tam vrátila a třetí pokus vyšel, naštěstí. Už to byli docela nervy a podařili se dvojčátka.
@Jasou
Tak koukám, že u Vás opravdu úspěšné IUI. Můžu se ještě zeptat, jak jste na tom byly se spermijkama?
@bobda píše:
@Jasou
už koukám že jsi psala po IUIs jakými si jednala doktory?
Prošla jsem všema, ale asi nejlepší byl Švábek. Se žádným jsem teda problém neměla, ale byl nejvíc komunikativní.
@bobda píše:
@Jasou
Tak koukám, že u Vás opravdu úspěšné IUI. Můžu se ještě zeptat, jak jste na tom byly se spermijkama?
Tak ty byli 100%.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.