Nespokojenost s Natalartem

712
10.10.13 15:18

Nespokojenost s Natalartem

Ahoj všem,
hledám někoho kdo byl nespokojený s Natalartem v Plzni a přešel do jiného centra… Zajímá mě co se vám zde nelíbilo, jaký byl impuls, že jste přešli jinam a následně, kam pak docházíte? Od druhé zkušenosti v Natu se můj názor na ně zhoršuje. Nemáme k nim důvěru. Myslím, že chtějí jenom rejžovat a prodlužovat celý proces. Za týden nás čeká 3.IUI a pak nevíme co se bude dít dál. Vůbec nejsme informovaní, ani předběžně, prostě je to tam, jak na běžícím pásu. Vaše zkušenost? Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1900
10.10.13 15:29

A u kterého doktora si tam byla? Nám to tedy nikdy nepřišlo. Jedině tedy dvě sestry tam byli fakt hrozný, ale ty jsem se snažila ignorovat 8). Byli jsme tam jinak spokojení. Je pak ještě IVF institut ve Smetance, ale na ten si stěžuje co vím skoro každý :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 15:32

@Vendulák
Tak úplně první s námi jednal myslím Švábek (pokud nekomolim jméno) a zákroky a další „konzultace“ Rokyta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
10.10.13 15:37

Tak zrovna Švábek byl úplně byl úplně v pohodě, ten nikam nechvátal a vysvětloval vždycky vše. S Rokytou to bylo trochu horší, ale šlo to. Spíš jsem čekala že napíšeš o Boušem, ten je zvláštní a mluví tedy opravdu hodně málo. Ale zase už je to nějaký čas co jsme tam chodili tak třeba se to tam změnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 15:54

@Vendulák
S Boušem jsem se ještě neviděla. Na Švábka si taky nemůžu stěžovat, ale ten Rokyta mě trápí a manžela právě hrozně minule odradil, jak pořád spěchá.. Můžu se zeptat, jak dlouho si tam chodila a kterým zákrokem se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
10.10.13 16:47

@bobda Chodili jsme tam asi rok. Otěhotněli jsme díky nim 2× po IUI. Ale poprvé to nedopadlo, bylo to neprosperující těhotenství a musela jsem na revizi a i to tam na nás byli moc hodní, když už jsem to nevydržela a brečela když mi nabírali krev byla tam na mě sestřička úžasná! A pak se povedlo znovu zase po IUI, z toho máme teď dcerku ;). Do ničeho nás nehnali. A i kdyby tak já v té době už po dítěti tak strašně toužila že bych je ještě povzbuzovala :mrgreen:. Mám i známou která má dítě od nich po IVF a teď tam šli znovu a vůůůbec je netlačili zase hned do IVF naopak chtějí zkoušet nejdřív IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 16:52

@Vendulák
Manžel se mnou chodí na všechny vyšetření i píchání injekcí, prostě ke všemu a je z Rokyty, tak znechucený, že mi dnes povídá :ta 3.IUI je poslední zákrok, který tam podstoupíme. Jenže mě to přijde škoda. Ano jsem z přístupu, taky naštvaná, ale zas chodit někam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 16:54

@Vendulák
Jaký vám dělali před IUI vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.10.13 18:08

Ahoj, u nás taky obě těhotenství po IUI z Natalartu. Pokaždý super, všichni byli skvělý. Řekli mi, že 3× zkusíme IUI, a pak by jsme probrali IVF. Měla jsem na personál opravdu štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 18:17

@Jasou
ahoj, ano to nám řekli také… Můžu vědět co z toho se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 18:18

@Jasou
už koukám že jsi psala po IUI ;) s jakými si jednala doktory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.10.13 18:21
@bobda píše:
@Jasou
ahoj, ano to nám řekli také… Můžu vědět co z toho se zadařilo?

Pokaždý IUI. Při prvnim hned napoprvé. Podruhý mi zjistili problém se štítnou žlázou, i tak to zkusili, asi hlavně kvůli mě a nevyšlo to.Dali mě na endokrinologii dokupy, pak jsem se tam vrátila a třetí pokus vyšel, naštěstí. Už to byli docela nervy a podařili se dvojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
10.10.13 18:23

@Jasou
Tak koukám, že u Vás opravdu úspěšné IUI. Můžu se ještě zeptat, jak jste na tom byly se spermijkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.10.13 18:24
@bobda píše:
@Jasou
už koukám že jsi psala po IUI ;) s jakými si jednala doktory?

Prošla jsem všema, ale asi nejlepší byl Švábek. Se žádným jsem teda problém neměla, ale byl nejvíc komunikativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.10.13 18:25
@bobda píše:
@Jasou
Tak koukám, že u Vás opravdu úspěšné IUI. Můžu se ještě zeptat, jak jste na tom byly se spermijkama?

Tak ty byli 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.