Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Najde se tu některá z vás co také podstoupila ket nebo et? ![]()
Ahojky já podstoupila KET teď 1. 10. Koukám tedy podle smajliku byly úspěšné ![]()
Jojo, úspěšný byl až ten lednový KET, teď mu byly dva roky rošťákovi ![]()
Tak držím palce, ať se ti enbryjko chytne!
Příspěvek upraven 04.10.13 v 22:24
@Aliki tak to gratuluji
, snad i na mě se už štěstíčKo usměje ![]()
@Aliki dobré ráno
ja bobiskum věřím, zapomněla jsem napsat zavedené 2 blastocysty
děkuju za podporu ![]()
Tak to je krása.
Kdy budeš testovat? Někdy kolem 12.10.? Dej pak vědět ![]()
@Aliki hojí testovat budu 12.10. Dám vědět, tak bobisci držte se mě
![]()
Ahojky, já byla na KET teď v pátek 3.10. a též jsem si tam nechala dát dva bobísky. Tak držím palečky ať máš za týden //
@Martinka1988 ahojky děkuju, hezky odpočívej a myslet pozitivně ať se bobišci pěkně zavrtájí
taky moc držím palečky ať na testíku najdeme // čárečky ![]()
A obě chodíme na Iscare, tak doufám, že tam dokroři mají šťastnou ruku ![]()
A co děláš, si doma a odpočíváš, nebo normálně chodíš do práce a děláš to co běžně?
@Martinka1988 já doufám, že teď se to povede minulý měsíc jsem měla biochemicke těhotenství tak teď věřím, že se to povede;-) já jsem doma na neschopence od srpna, z těch hormonů jsem byla šíleně unavená. Ty 3 dny po ketu jsem se trošku šetřila, večer jsem si dopravala 2 deci červeného vinecka a teď už funguju normálně jen nic netaham těžkého. Hlavně se pořád smeju až si říkám, že mi hrabe
už i na sál jsem jela vychlamana jak pětikoruna a mám to do teď
akorát mám hodně nafoukle bříško.
A JAK PAK SE CITÍŠ TY, ONO NA NEJAKE POCITY ASI BUDE BRZY, ALE UZ SE HEZKY U TEBE ZAVRTAVAJI MIMISCI ![]()
Musíme těm naším andelickum
věřit
@celion : já se cítím v pohodě. V pátek kdy jsem byla na Ketu jsem celý den odpočívala, i sobotu, něděli jsem už vařila a tak něco dělala. A jinak normál do práce. Snažím se nějak nepřepínat, nestresovat, i když je to mnohdy těžké.
Doufám, že se mímásci uvrtávají. Já se dávám tak decku červeného do čaje, hezky mi ten čajík ovoní
)
Biochemické těhotenství? Co to znamená? Kdy chceš testovat?
@Martinka1988 ahojky urcite uz se zavrtali bobisci
mmm vinecko dala bych si, ale uz nepiji co kdyz nahodou uz jsem tehu
testovat bych chtela v sobotu no jeste uvidim to budu 11 den. Biochemicke je, ze se embryjko uchyti testik ukal/ a pak jsem sla na krev a hcg bylo nizke a pak zacalo klesat.Rika se, ze po biochemickem je pohnojino a vetsi sance tak uvidime, ja tomu věřím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď