KET říjen 2013 iscare

49
3.10.13 10:36

KET ŘÍJEN 2013 ISCARE

Najde se tu některá z vás co také podstoupila ket nebo et? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
3.10.13 12:17

Myslíš v ISCARE? Já :-) Ale v listopadu 2010 a v lednu 2011! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.10.13 13:12

Ahojky já podstoupila KET teď 1. 10. Koukám tedy podle smajliku byly úspěšné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.10.13 20:38

Jojo, úspěšný byl až ten lednový KET, teď mu byly dva roky rošťákovi :-)
Tak držím palce, ať se ti enbryjko chytne!

Příspěvek upraven 04.10.13 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.10.13 09:37

@Aliki tak to gratuluji :potlesk:, snad i na mě se už štěstíčKo usměje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.10.13 22:24

Určitě usměje, držím palce :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.10.13 08:32

@Aliki dobré ráno 8o ja bobiskum věřím, zapomněla jsem napsat zavedené 2 blastocysty :pankac: :pankac: děkuju za podporu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.10.13 11:27

Tak to je krása.
Kdy budeš testovat? Někdy kolem 12.10.? Dej pak vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.10.13 14:43

@Aliki hojí testovat budu 12.10. Dám vědět, tak bobisci držte se mě :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
5.10.13 15:11

Ahojky, já byla na KET teď v pátek 3.10. a též jsem si tam nechala dát dva bobísky. Tak držím palečky ať máš za týden //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.10.13 11:05

@Martinka1988 ahojky děkuju, hezky odpočívej a myslet pozitivně ať se bobišci pěkně zavrtájí :lol:taky moc držím palečky ať na testíku najdeme // čárečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
6.10.13 14:53

A obě chodíme na Iscare, tak doufám, že tam dokroři mají šťastnou ruku :)
A co děláš, si doma a odpočíváš, nebo normálně chodíš do práce a děláš to co běžně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.10.13 21:13

@Martinka1988 já doufám, že teď se to povede minulý měsíc jsem měla biochemicke těhotenství tak teď věřím, že se to povede;-) já jsem doma na neschopence od srpna, z těch hormonů jsem byla šíleně unavená. Ty 3 dny po ketu jsem se trošku šetřila, večer jsem si dopravala 2 deci červeného vinecka a teď už funguju normálně jen nic netaham těžkého. Hlavně se pořád smeju až si říkám, že mi hrabe :lol: :lol: :lol: už i na sál jsem jela vychlamana jak pětikoruna a mám to do teď :dance: :dance: :lol: akorát mám hodně nafoukle bříško.
A JAK PAK SE CITÍŠ TY, ONO NA NEJAKE POCITY ASI BUDE BRZY, ALE UZ SE HEZKY U TEBE ZAVRTAVAJI MIMISCI :palec:
Musíme těm naším andelickum :andel: věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.10.13 12:04

@celion : já se cítím v pohodě. V pátek kdy jsem byla na Ketu jsem celý den odpočívala, i sobotu, něděli jsem už vařila a tak něco dělala. A jinak normál do práce. Snažím se nějak nepřepínat, nestresovat, i když je to mnohdy těžké.
Doufám, že se mímásci uvrtávají. Já se dávám tak decku červeného do čaje, hezky mi ten čajík ovoní :o)

Biochemické těhotenství? Co to znamená? Kdy chceš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.10.13 13:40

@Martinka1988 ahojky urcite uz se zavrtali bobisci :dance: mmm vinecko dala bych si, ale uz nepiji co kdyz nahodou uz jsem tehu :D testovat bych chtela v sobotu no jeste uvidim to budu 11 den. Biochemicke je, ze se embryjko uchyti testik ukal/ a pak jsem sla na krev a hcg bylo nizke a pak zacalo klesat.Rika se, ze po biochemickem je pohnojino a vetsi sance tak uvidime, ja tomu věřím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.