KET říjen 2013 iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
8.10.13 13:41

@Martinka1988tedy oprava testik ukazal // a pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.10.13 15:49

@celion jj chápu. No tak to jo. Já jsem minulý měsíc, kdy jsem byla po ET dostala MS 8 dní po ET, takže mi MS přišla ještě dřív o 6 dní než měla.

Kéž by nám to vyšlo…

A jak dlouho se snažíte o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.10.13 18:03

@Martinka1988 urco nam to ted vyjde :palec: tak me MS prisla az po vysazeni utrogestanu a estrofemu, zitra mam termin MS tak snad ta mrška nepřijde. Pred 6 lety jsem byla tehotna v 7 mesici potrat :,( a ted s pritelem se snazime 2 roky, dnes je spatna doba mame mizerny spermio, ale ja verim, ze to klapne. 1 IVF 35 otocytu a vydrzeli jen 4 embryjka. Nemame ani mrazacky tak to musi vyjit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.10.13 18:21

@celion : no pane jo, to muselo být strašné, to je mi líto. Ale už je to určo za Vámi a budou dva mimísci :o)

Potrat v tolikátém měsíci musí být strašně zdrcující, proto si říkám, že se na mimi raději počkám déle, než zažít tohle.

No já při Etu transfer jednoho embyrjka a zamrazili mi ty dvě, tak teď tam mám dvě:o)
A když se nezadaří tak za asi dva měsíce vše znovu, stimulace, odběr, transfer a čekání…
Nejhorší je to na psychiku řekla bych.

Teď jsem si udělala čajík s troškou vína, už posledním :o)
Trochu jsem poklidila, ale luxování nechám na manželovi.

U nás nic nezjistili, dle všech vyšetření jsme oba zdraví, takže kde je zapopán pes, opravdu nevíme.

Před týdnem porodila moje nej kamarádka, a je to fakt nádhera ten mrňousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
8.10.13 18:24

@celion : já mám termín ms tuto neděli, tak také doufám, že se odmlčí na 9 měsíců:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.10.13 19:46

@Martinka1988 určitě to tentokrát už dopadne dobre :pankac: já tomu věřím. Zase mě přepadla ma supr pozitivní nálada :dance: :dance: Ani si zatím nepřipouštím, že bych kdyby se to nepovedlo taky musela za 2 měsíce na novo :zed:
To máš pravdu Marti, že na psychiku je to náročné. No při nejhorším utrous vyměníme za neurol :mrgreen: :mrgreen:

TO VINECKO S CAJICKEM TI TED ZÁVIDÍM
MS TENTOKRAT NEPŘIJDE AZ PO KOJENI
To je krásné, ale taky se dočkáme miminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
8.10.13 21:00

@Martinka1988 ani jsem nezaregistrovala ze jsi byla na Ketu mooooooc drzim palce obema :hug: jinak ja bula na ketu dneska a mam u sebe dva nanucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
9.10.13 13:31

@Semik : ahojky Tobě a všem holkám, dlouho jsem se tu neukázala. Minulý pátek jsem podstoupila KET, mám tam také dva bobísky, teda doufám v to, že tam ještě jsou. Tak Ti moc držím palečky ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
9.10.13 13:34

@celion : Teda ty si hodně optimisticky naladěná a to je dobře. Já sama v sobě
také, ale navenek nedávám nic moc najevo. O to víc, by to pak bolelo.

A jak si na tom? Vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
9.10.13 13:35

@Semik : a si doma a odpočíváš? :) Já odpočívala jen ty první dva dny a pak už tak normal, ale snažím se být víc v klidu a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
9.10.13 15:08

@Martinka1988 jjo vcera a dneska jsem u mamky ale od zitrka funguju normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
9.10.13 15:09

@Martinka1988 a mela jsi ket v prirozenem cyklu nebo s leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
9.10.13 15:57

@Semik : v přirozeném cyklu, myslí. proč? A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
9.10.13 16:23

@Martinka1988 jjo ja taky v prirozenem cyklu ty dva predtim byli rizene lekama a ted jsem p tom nevydarenem IVF sla na konzultaci a byla jsem 12 DC a dr mi nna druhy den dala pregnyl a za tyden byl KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
9.10.13 16:24

A ty jsi to mela jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.