Červená po utrogestanu

712
5.10.13 14:15

červená po utrogestanu

Ahoj všem, potřebuji se zeptat zda máte někdo zkušenosti s příchodem měsíčků po vysazení utrogestanu? Můj problém je, že dnes již 6tý den prášky neberu a klasická menstruace stále nikde.. včera už to vypadalo že se rozjíždí a dnes nic, ale bolesti v podbříšku, jako před MS mám. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? děkuji za reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mufina
5.10.13 14:59

@bobda Mám podobnou zkušenost, MS se dostavila až 9. den po vysazení.

• Citovat
  • Upravit
712
5.10.13 15:04

Jsem z toho zmatená.. jelikož potřebuji počítat dny kvůli inseminaci, tak nevím od kdy.. nejspíš budu muset zavolat dr a zeptat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.10.13 15:09

@bobda jestli tě mate to špinění, tak 1.den cyklu se počítá až od jasně červené krve.

• Citovat
  • Upravit
712
5.10.13 15:14

Ano to vím, ale zarazilo mě, že jsem včera špinila a dnes vůbec ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
5.10.13 15:49

Ahoj, u mně se vždy dostavila už tak 3. - 4. den po vysazení. A nejsi náhodou těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
5.10.13 15:52

Nene…dělala jsem si 2 testy a jsou negativní.. byl tedy úplně obyčejný.. údajně rozpozná už mezi 3-5 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
5.10.13 15:58

@bobda Já sice ještě nikdy // na testu nenašla, ale vím, že u někoho se mohou objevit až později, určitě bych tuhle možnost ještě nevylučovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
5.10.13 16:01

1Marci

Já ji vylučuju z toho důvodu, že mě bolí břicho, jak před MS.. Jinak já taky // nikdy neměla, takže zkušenost nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
5.10.13 19:00

@bobda to špinění může být i rozhozenými hormony. A nebo jsi fakt těhotná, zkusila bych ještě testovat ;)

• Citovat
  • Upravit
1101
5.10.13 19:08

Měla jsem to jako ty minulý měsíc 5. den špinění pak nic a až 8.den přišla potvora :-( teď už jí čekám nečekám zase ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.10.13 07:24

Problém vyřešen, už se rozjela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
6.10.13 07:38

@bobda tak ať to tentokrát vyjde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
712
6.10.13 08:35

Děkuji, ale když vidim ten přístup doktorů… silně o tom pochybuji.. tobě se zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
6.10.13 10:20

Mě se před pár lety nakonec zadařilo přirozeně, byla jsem 3× na IUI a nic, pak že půjdu na IVF, ale ještě předtím mě dr. odeslala na hysteroskopii a laparoskopii a já jsem pak otěhotněla. I přesto, že mi tehdy na imunologii zjistili zvýšené protilátky proti spermiím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.