Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, potřebuji se zeptat zda máte někdo zkušenosti s příchodem měsíčků po vysazení utrogestanu? Můj problém je, že dnes již 6tý den prášky neberu a klasická menstruace stále nikde.. včera už to vypadalo že se rozjíždí a dnes nic, ale bolesti v podbříšku, jako před MS mám. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? děkuji za reakci ![]()
Jsem z toho zmatená.. jelikož potřebuji počítat dny kvůli inseminaci, tak nevím od kdy.. nejspíš budu muset zavolat dr a zeptat se
@bobda jestli tě mate to špinění, tak 1.den cyklu se počítá až od jasně červené krve.
Ano to vím, ale zarazilo mě, že jsem včera špinila a dnes vůbec ne ![]()
Ahoj, u mně se vždy dostavila už tak 3. - 4. den po vysazení. A nejsi náhodou těhu?
Nene…dělala jsem si 2 testy a jsou negativní.. byl tedy úplně obyčejný.. údajně rozpozná už mezi 3-5 dny..
@bobda Já sice ještě nikdy // na testu nenašla, ale vím, že u někoho se mohou objevit až později, určitě bych tuhle možnost ještě nevylučovala…
Já ji vylučuju z toho důvodu, že mě bolí břicho, jak před MS.. Jinak já taky // nikdy neměla, takže zkušenost nemám..
@bobda to špinění může být i rozhozenými hormony. A nebo jsi fakt těhotná, zkusila bych ještě testovat ![]()
Měla jsem to jako ty minulý měsíc 5. den špinění pak nic a až 8.den přišla potvora
teď už jí čekám nečekám zase ![]()
Děkuji, ale když vidim ten přístup doktorů… silně o tom pochybuji.. tobě se zadařilo?
Mě se před pár lety nakonec zadařilo přirozeně, byla jsem 3× na IUI a nic, pak že půjdu na IVF, ale ještě předtím mě dr. odeslala na hysteroskopii a laparoskopii a já jsem pak otěhotněla. I přesto, že mi tehdy na imunologii zjistili zvýšené protilátky proti spermiím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.