Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, potřebuji se zeptat zda máte někdo zkušenosti s příchodem měsíčků po vysazení utrogestanu? Můj problém je, že dnes již 6tý den prášky neberu a klasická menstruace stále nikde.. včera už to vypadalo že se rozjíždí a dnes nic, ale bolesti v podbříšku, jako před MS mám. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? děkuji za reakci ![]()
Jsem z toho zmatená.. jelikož potřebuji počítat dny kvůli inseminaci, tak nevím od kdy.. nejspíš budu muset zavolat dr a zeptat se
@bobda jestli tě mate to špinění, tak 1.den cyklu se počítá až od jasně červené krve.
Ano to vím, ale zarazilo mě, že jsem včera špinila a dnes vůbec ne ![]()
Ahoj, u mně se vždy dostavila už tak 3. - 4. den po vysazení. A nejsi náhodou těhu?
Nene…dělala jsem si 2 testy a jsou negativní.. byl tedy úplně obyčejný.. údajně rozpozná už mezi 3-5 dny..
@bobda Já sice ještě nikdy // na testu nenašla, ale vím, že u někoho se mohou objevit až později, určitě bych tuhle možnost ještě nevylučovala…
Já ji vylučuju z toho důvodu, že mě bolí břicho, jak před MS.. Jinak já taky // nikdy neměla, takže zkušenost nemám..
@bobda to špinění může být i rozhozenými hormony. A nebo jsi fakt těhotná, zkusila bych ještě testovat ![]()
Měla jsem to jako ty minulý měsíc 5. den špinění pak nic a až 8.den přišla potvora
teď už jí čekám nečekám zase ![]()
Děkuji, ale když vidim ten přístup doktorů… silně o tom pochybuji.. tobě se zadařilo?
Mě se před pár lety nakonec zadařilo přirozeně, byla jsem 3× na IUI a nic, pak že půjdu na IVF, ale ještě předtím mě dr. odeslala na hysteroskopii a laparoskopii a já jsem pak otěhotněla. I přesto, že mi tehdy na imunologii zjistili zvýšené protilátky proti spermiím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď