Nespolehlivý skoro exmanžel

5.5.15 09:03

nespolehlivý skoro exmanžel

Ahoj, jsem tady opet pro radu. Uz nevim, co delat. Manzel dela furt problemy. V byvale praci dostal vypoved pro extreme hrube poruseni pracovni kazne. Mel 17 neomluvenych absenci. Ted jezdi kamionem a nase 2 syny (3leteho a 9ti mesicniho) si brava na vikendy. Jenze je strasne nespolehlivy. Pokazde je to s problemama. Napr tento vikend mel jet starsi k moji babicce na vikend. Tchyne ale slavila narozeniny, tak manzel chtel oba kluky si vzit od ctvrtka, tak jsem rekla ok, nebudu se dohadovat a vikend u babicky jsem zrusila. Manzel nedojel ve ctvrtek, ale az v sobotu a vzal si jen starsiho, ze pujdou nekam na trampolinx a tak, tak at se vyblbnou spolu bez mimca a ze mladsiho si vezme v nedeli a chce mit oba az do stredy. V pondeli rano mi oznamil, ze ma v Praze nalozenej kamion a musi odjet. S detmi byl v Brne, takze mi je vratil uz v pondeli kolem poledne. Pritom vedel, ze ja jsem do 5ti pryc, takze jsem opet vse zrusila a mazala za detma. Neni na nej vubec spoleh a uz me to nebavi, takhle je to pokazde. Mate nejakou radu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
5.5.15 09:06

Nechat si styk potvrdit soudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
5.5.15 09:11

@MilijonDolarBejby jo, nech si styk otce s dětmi stanovit soudně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
5.5.15 09:12

Taky není co jiného radit, než určit soudně…protože jinak ho k ničemu dokopat nemůžeš, pokud to není jeho vůle, zatím máte děti oficiálně v péči oba, klidně by se mohlo i stát, že ti je nevrátí, vrátí za týden nebo nevyzvedne měsíc, a nemůže na něj nikdo, ani policie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 09:15
@blecha72 píše:
@MilijonDolarBaby jo, nech si styk otce s dětmi stanovit soudně.

Na soud cekam. A stejne bych rekla, ze ani to ho nedonuti ke spolehlivosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
5.5.15 09:21

@MilijonDolarBejby tak víš už delší dobu, co máš za dárečka, ne :nevim: To soudní zohodnutí tě ochrání, jak píše @Mar__tanka1983

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 09:21

No nedonutí ke spolehlivosti, to je ale jeho problém. Tady máš děti v pátek od tří, tak jak praví rozsudek, vezmeš, nevezmeš..tvůj problém, později zajišťuji náhradní program a nezájem. T samé, vracíš v pět, zavoláš v poledne, nezájem, nejsem doma, přijdu v pět. Dokud mu budeš na tohle přistupovat a tohle tolerovat, bude si dělat, co chce. A žádný jdu s jedním dítětem, tady máš dvě, obě jsou tvé a bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
5.5.15 09:24
@blecha72 píše:
@MilijonDolarBejby tak víš už delší dobu, co máš za dárečka, ne :nevim: To soudní zohodnutí tě ochrání, jak píše @Mar__tanka1983

Souhlasím. Podívej, pokud si je v danou hodinu nevyzvedne, tak má smůlu. Nejsi povinna na něho čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 09:29
@terinka4444 píše:
No nedonutí ke spolehlivosti, to je ale jeho problém. Tady máš děti v pátek od tří, tak jak praví rozsudek, vezmeš, nevezmeš..tvůj problém, později zajišťuji náhradní program a nezájem. T samé, vracíš v pět, zavoláš v poledne, nezájem, nejsem doma, přijdu v pět. Dokud mu budeš na tohle přistupovat a tohle tolerovat, bude si dělat, co chce. A žádný jdu s jedním dítětem, tady máš dvě, obě jsou tvé a bez debat.

Tak ja doma nebyla, ale svihl je k moji babicce. Jemu je to fakt jedno

@blecha72 píše:

Jojo, to vim, ale neni na nej zadna páka. Nejradeji bych mu je uz po tom vsem nedavala vubec, ale nechci, aby tim trpeli kluci. Takhle ale trpi stejne a on nic extra hroznyho neudelal, aby mu dali zakaz styku nebo tak neco. Penez mi taky moc nedava, coz jsem taky cekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
5.5.15 09:30

@MilijonDolarBejby neustupuj, je to cesta do pekel…ja ustupovala vic jak dva roky…mam v zive pameti vikend, kdy se cas vyzvednuti deti zmenil 27krat…po 12. zmene jsem deti prestala oblikat do bund a hnat pred barak, aby na tatinka cekaly…
kecy jako „ja tenhle vikend nemuzu, ale pristi si je vezmu“, i kdyz vi, ze mam uz naplanovany program…ne a ne a ne…
ted mame prcka ve stridavce- predavani ditete v patek v 18 hodin- a uz byl pokus „privezu ti ho v 17, nebudes muset jen pro nej“- no rpsote NE (neni to vrtoch, do 17 jsem v praci, ale proc mu to porad pripominat? )

chce to fakt pevne nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 09:34
@Blekota píše:
Souhlasím. Podívej, pokud si je v danou hodinu nevyzvedne, tak má smůlu. Nejsi povinna na něho čekat.

To nejsem, ale zatim to neni dany soudem, tak s tim asi neudelam vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 09:36
@MilijonDolarBejby píše:
Jojo, to vim, ale neni na nej zadna páka. Nejradeji bych mu je uz po tom vsem nedavala vubec, ale nechci, aby tim trpeli kluci. Takhle ale trpi stejne a on nic extra hroznyho neudelal, aby mu dali zakaz styku nebo tak neco. Penez mi taky moc nedava, coz jsem taky cekala

proto všechno soudně. Nedá se domluvit, tady jsou rozsudky a tečka. Soud posoudí, kolik peněz ti má dávat, buď bude nebo exekuce na plat…žádné mazlení s tím. A když to hodlá řešit babičkou, tak bohužel instruovat, že ne, že děti se od něj nepřebírají…ono to vychytáš a on pochopí, že nemá děti kam odložit a přestane to dělat. postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 09:37
@Zuziky píše:
@MilijonDolarBejby neustupuj, je to cesta do pekel…ja ustupovala vic jak dva roky…mam v zive pameti vikend, kdy se cas vyzvednuti deti zmenil 27krat…po 12. zmene jsem deti prestala oblikat do bund a hnat pred barak, aby na tatinka cekaly…
kecy jako „ja tenhle vikend nemuzu, ale pristi si je vezmu“, i kdyz vi, ze mam uz naplanovany program…ne a ne a ne…
ted mame prcka ve stridavce- predavani ditete v patek v 18 hodin- a uz byl pokus „privezu ti ho v 17, nebudes muset jen pro nej“- no rpsote NE (neni to vrtoch, do 17 jsem v praci, ale proc mu to porad pripominat? )chce to fakt pevne nervy :kytka:

jojo, taky to furt meni a ja si nemuzu nic naplanovat. Ale co mam delat, kdyz si je nevyzvedne, to nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 09:37
@MilijonDolarBejby píše:
To nejsem, ale zatim to neni dany soudem, tak s tim asi neudelam vubec nic.

to ne, tak se obrň trpělivostí a počkej do soudu, všechno si to piš, ať pak u soudu můžeš říct, že to chceš přesně vymezit, protože domluva s ním je složitá, ne-li nemožná, a uveď příklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.15 09:39
@MilijonDolarBejby píše:
jojo, taky to furt meni a ja si nemuzu nic naplanovat. Ale co mam delat, kdyz si je nevyzvedne, to nevim

tak s tím neuděláš nic. Po soudu je prostě nebude mít…nicméně on má právo si je brát, nikoliv povinnost, takže když si je nevezme, neuděláš nic. Teď mu řekni, chtěls ve čtvrtek, jsou připravené, nevezmeš, plánuji program a nedostaneš je. Tečka, a všechno si dokumentuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna