Testy DNA zfalšování

70
4.5.15 19:07

Testy DNA zfalšování

Ahoj, chci se zeptat..
Zítra jdu na testy DNA, nařízené soudem. Budou brát dceři sliny.. a zajímá mě, jdou nějak zfalšovat? Mám strach, že se bývalej o něco takového pokusí.. nebo zkusí podplatit toho doktora :( Asi je to nereálný.. ale co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17019
4.5.15 19:10

Jo, je to nereálné :lol: Takže pokud jsi si 100% jistá, že je on otec, tak to testy prokáží a pokud prokáží opak, pak to nebude úplatkem, ale jistě bude ještě další adept. Fakt by si nikdo soudem určený nelajskl vzít úplatek od nějakého ex :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
4.5.15 19:12

Uz jednou se o něco takového jeden pokusil, poslal místo sebe kamaráda. Přišli na to šel, tuším, do vezeni. Myslíš, ze by to riskoval? Nebo ten doktor? Ten určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.5.15 19:13

@araw Vážně? Já mám strach právě, protože bývalej je schopnej všeho… A když to má takhle nařízené soudem, jak dlouho je možný to oddalovat, když se omluví? Mám totiž pocit, že se tam milospán zítra ani nedostaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
4.5.15 19:35

:D Nejsme ve filmu, to by musel uplatit milionem aby někdo vsadil kariéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
4.5.15 19:47
@helemeses píše:
@araw Vážně? Já mám strach právě, protože bývalej je schopnej všeho… A když to má takhle nařízené soudem, jak dlouho je možný to oddalovat, když se omluví? Mám totiž pocit, že se tam milospán zítra ani nedostaví :nevim:

Hele to nevím, jen vím, že někoho podplatit fakt není tak jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
4.5.15 19:55

@helemeses taky si nemyslim, ze nejaky doktor bude kvuli tvemu ex riskovat karieru :P pokud tvuj byvaly neni multimilionar, ktery rozhazuje penize jako vecernicek neni se ceho bat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.5.15 20:09

Né že by to bylo nemožné, ale obtížné to je.

V připadě tvojí jistoty a negativního výsledku můžeš požádat o revizní posudek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.5.15 11:03
@helemeses píše:
Ahoj, chci se zeptat..
Zítra jdu na testy DNA, nařízené soudem. Budou brát dceři sliny.. a zajímá mě, jdou nějak zfalšovat? Mám strach, že se bývalej o něco takového pokusí.. nebo zkusí podplatit toho doktora :( Asi je to nereálný.. ale co myslíte?

Nejde, pokud se o to pokusí, vystavuje se trestnímu stíhání :pocitac:
Toto nařídil soud, pokud se tam nedostaví, bez omluvení, soud mu může uložit pokutu do 50 000,–Kč, pokud se znovu nedostaví, soud ho nechá předvést. Jen to prodlužuje, oddaluje, ale stejně s tím nic nenadělá, tupec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna